Bliv Shipping Trainees hos Monjasa

Drømmer du om en karriere, der tager der med på et internationalt eventyr? Vi søger trainees til Fredericia og København!

Læs mere
top

Annonce

Et job der giver mening!

Bliv kontorelev ved Danmarks Domstole

Annonce

Karriere i Schou Company

Schou er altid på jagt efter skarpe talenter og søger elever netop nu

Annonce

Trainee hos PKF Munkebo Vindelev

Er du vores næste engagerede revisortrainee?

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Bliv en af landets dygtigste til salg og rådgivning på B2B-markedet

Ansøg nu

#Karriere #indkøbselev #Schou


Her er en spændende mulighed for at udvikle dig i jobbet som indkøbselev og samtidig blive en del af en international virksomhed i vækst.

Som indkøbselev hos Schou sørger vi for, at du kommer godt fra start og udvikler dig både personligt og fagligt. Du gennemgår en praktisk orienteret uddannelse, der strækker sig over to år, hvoraf du er på skole noget af tiden. Du bliver en del af vores indkøbsteam og vil få et job med en stor kontaktflade, internt som eksternt, hvor dine samarbejdsevner kommer på prøve og dine sprogkundskaber bliver styrket.

Du vil arbejde ud fra vores kontor i Kolding, hvor du i tæt samarbejde med dygtige kolleger får rig mulighed for at udfordre dig selv og blive en vigtig del af vores team og af en smittende og anerkendende kultur, som vi er gode til at værne om. Frem for alt kommer du til at lære, hvad det vil sige at arbejde i et internationalt miljø. I løbet af din uddannelse vil du få gradvist mere ansvar og flere selvstændige arbejdsområder, hvor du indgår på lige fod med dine øvrige kolleger. Det er på mange måder kun dig selv, der sætter begrænsningerne. Af samme grund har vi for vane at se stejle lærings- og udviklingskurver.

Det her er nogle af dine opgaver som indkøbselev:

 • Ordrebehandling og tilhørende opfølgning
 • Support på produktudvikling og lancering
 • Emballage- og katalogudarbejdelse
 • Produktsikkerhed og mærkning
 • Daglig kontakt med udenlandske leverandører
Som elev i indkøbsafdelingen vil du komme til at have tæt dialog med leverandører fra Fjernøsten og skal være med til at sikre de bedste indkøbsbetingelser og have konstant fokus på optimering af kvalitet, pris og leveringstid. Meget af din dagligdag vil foregå på engelsk, det er derfor vigtigt, at du behersker dette både i skrift og tale.

Det vigtigste for os er, at du:

 • Som minimum har afsluttet HHX eller EUX eller alternativt gennemført en STX, HTX eller HF, suppleret med EUD-student med fagretning handel/detail. EUD-student kan tages online
 • Er daglig bruger af Office-pakken og har generelt let ved at sætte dig ind i nye it-systemer
 • Er sulten efter udvikling og aldrig bange for at tage fat
 • At du er dynamisk og har sans for samarbejde
 • At du er fleksibel, dedikeret og positiv af natur
 • At du arbejder struktureret og er detaljeorienteret
 • At du har nemt ved at kommunikere med forskellige typer af mennesker, både internt og eksternt
Har du varekendskab fra et studiejob i en butik eller har siddet på kontor og læst korrektur og styret stamdata, så vil du allerede være godt klædt på til at søge jobbet.

Du behøver ikke være den mest udadvendte person, bare du er ligetil og også kan lide at høre lidt om hvad dine kolleger laver i fritiden, så vil du passe lige ind.

Du vil blive mødt af daglige udfordringer som du skal være klar til at håndtere med gå-på-mod og du tager en udfordring i stiv arm også selvom det måske betyder, at du i en periode dagligt skal sidde på ryggen af leverandøren for at få løst opgaven.

Ansøgning

Lyder det som noget for dig, og ønsker du at starte din fremtidige karriere hos Schou? Så smid din ansøgning via 'Ansøg nu' knappen. Elevpladsen er med start i august 2021, og ansøgningerne bliver behandlet løbende. Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om stillingen, er du er velkommen til at kontakte Susan Christensen på 88918171.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Schou Company A/S
Nordager 31
6000 Kolding

Praktisk

Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Tiltrædelse: August 2021

Kontakt

Susan Christensen
tlf.: 88 91 81 71.

Om Schou Company A/S

Schou er Nordens største leverandør indenfor non-food produkter. Sortimentet er meget bredt og spænder over kategorierne Bolig & Isenkram, Havemøbler, Have & Grill, Auto & Cykel samt Værktøj & Maskiner. Hovedkontoret ligger i lyse og venlige lokaler i Kolding sammen med det 3000 m2 store showroom, og der rådes over 80.000 m2 lager. Schou har indkøbskontor og showroom i Kina og salgskontorer i Norge, Sverige, Finland samt Tyskland og har derudover en betragtelig eksport til mange forskellige europæiske lande. Læs mere på schou.com.

Mere fra Schou Company A/S

Kom tættere på virksomheden


Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

Få en karriere indenfor shipping

Der er masser af uddannelsesmuligheder i Det Blå Danmark.

Karriere hos Schou Company

Grib chancen for at blive en del af Schou Comp. i Kolding

Lokal Forsikring søger elever

Brænder du for at levere en excellent kundeoplevelse?

Bliv elev i Børne- og Undervisningsministeriet

Ta' din kontorelevuddannelse i et af landets vigtigste ministerier!

Louis Nielsen søger salgselever med ambitioner!

Du bliver en del af en butik hvor teamwork og succes er nøgleord. Du får branchens bedste uddannelse med et meget højt personligt og fagligt niveau...

Læs mere

Schou søger Visual Merchandiser elev

Har du kreative evner og vil du gerne arbejde med dekoration og varepræsentationer? Så har du nu chancen for at blive en del af Schou.

Læs mere

Se hvad der venter.. 

Tilmeld dig vores 'Få besked' service og vær blandt de første, der får besked når fantastiske virksomheder åbner op for ansøgninger til deres trainee- og elevuddannelser.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere