Bliv Gym Staff i Fitness World

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde og hjælpe hele Danmark med at komme tilbage til de sunde vaner? 

Læs mere
top

Annonce

Bliv kontorelev i Lidl

I Lidl har vi et hav af karrieremuligheder efter endt uddannelse, og hvis du har lysten og viljen, får du, gennem dit 2-årige elevforløb, forudsætningerne for at kickstarte din videre karriere i Lidl #GrænseløseAmbitioner

Annonce

NEYE søger salgselever

Drømmer du om en karriere inden for mode, salg og service, og har du lysten til at gøre en positiv forskel og skabe resultater, er du måske den, som vi står og mangler i vores butikker i København?

Annonce

Bang & Olufsen

Er du klar til at blive en del af verdens mest eftertragtede audiobrand? Vi søger lige nu trainees indenfor flere spændende områder.

Annonce

Salgselev - Harald Nyborg

Drømmer du om udfordringer? Harald Nyborg søger salgselever i hele landet

Ansøg nu

Bliv salgselev hos Schou


Elsker du at sigte højt og ønsker du at skærpe dit handelstalent ud over alle grænser? Drømmer du om en karriere i en international virksomhed? Så er chancen der nu for at blive en del af Schou – Nordens største non-food leverandør.

Hos Schou er vi altid på jagt efter skarpe, modige, nørdede, nysgerrige og ansvarlige handelstalenter, og vi søger lige nu kandidater til vores elevuddannelse inden for salg. Elevuddannelsen starter i august og strækker sig over 2 år, inklusive skoleophold. Vi har erfaring for, at det er en kombination, der klæder dig godt på til fremtiden, men det hænger også sammen med, at vi aldrig betragter vores elever som elever, men altid som kommende medarbejdere.

Du vil arbejde ud fra vores kontor i Kolding, hvor du i tæt samarbejde med dygtige kolleger får rig mulighed for at udfordre dig selv – fagligt og personligt – og blive en vigtig del af vores team. Din hverdag vil bl.a bestå af selvstændige opgaver, hvor du vil opnå stærke kompetencer igennem on-the-job training. Du vil bl.a. lære at:

  • Udarbejde tilbud og kampagneoplæg
  • Opdatere salgssystem og data
  • Koordinere aktiviteter og opfølgning, bl.a. artwork
  • Have daglig kontakt til kunder i ind- og udland

Målet er, at du får ansvar for egne kunder og opgaver efterhånden, som du udvikler dine kompetencer. Derudover har du en række backup opgaver for afdelingens største kunder. Du vil ligeledes skulle håndtere større kædekunder samt mindre enkeltmandsvirksomheder. Igennem hele forløbet vil du altid være supporteret af afdelingens salgschef, så du får den rette vejledning og oplæring.

Det her er, hvad vi forventer af dig:

  • At du som minimum har afsluttet HHX eller EUX eller alternativt gennemført en STX, HTX eller HF, suppleret med EUD-student med fagretning handel/detail. EUD-student kan tages online
  • At du er daglig bruger af Office-pakken og har generelt let ved at sætte dig ind i nye it-systemer
  • At du har ambitioner, er dynamisk og har sans for samarbejde
  • At du er fleksibel, dedikeret og positiv af natur

Vi forventer ikke, at du kan alt, men at du har lyst til at lære og kaster dig energisk ud i alle typer af opgaver. Du skal trives med at være proaktiv, serviceminded og arbejde struktureret. At give kunden den bedste løsning og service er benzin på din motor.

Vi ser dig som en frisk og udadvendt person, der med lethed kommunikerer med forskellige typer af mennesker, både internt og eksternt. Meget af din dagligdag vil foregå på engelsk, det er derfor vigtigt, at du behersker dette både i skrift og tale.

Ansøgning

Lyder det som noget for dig, og ønsker du at starte din fremtidige karriere hos Schou? Så smid din ansøgning via 'Ansøg nu' knappen. Elevpladsen er med start i august 2021, og ansøgningerne bliver behandlet løbende. Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om stillingen, er du er velkommen til at kontakte Susan Christensen på 88918171.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Schou Company A/S
Nordager 31
6000 Kolding

Praktisk

Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Tiltrædelse: August 2021

Kontakt

Susan Christensen
tlf.: 88 91 81 71.

Om Schou Company A/S

Schou er Nordens største leverandør indenfor non-food produkter. Sortimentet er meget bredt og spænder over kategorierne Bolig & Isenkram, Havemøbler, Have & Grill, Auto & Cykel samt Værktøj & Maskiner. Hovedkontoret ligger i lyse og venlige lokaler i Kolding sammen med det 3000 m2 store showroom, og der rådes over 80.000 m2 lager. Schou har indkøbskontor og showroom i Kina og salgskontorer i Norge, Sverige, Finland samt Tyskland og har derudover en betragtelig eksport til mange forskellige europæiske lande. Læs mere på schou.com.

Mere fra Schou Company A/S

Kom tættere på virksomheden


Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

DHL Express søger kontor- og økonomielever

Ønsker du at udvikle dit potentiale i et lærerigt miljø?

Er du vores nye revisorelev?

Aros statsautoriserede revisorer I/S søger til deres kontor i København.

Grib muligheden - BAUHAUS søger salgselever

Brænder du for kundekontakt og høj service? Så bliv elev hos Bauhaus

Fitness World søger Gym Staff i hele landet

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde?

NEXTSTOP er landet

Læs den nye udgave af vores uddannelsesmagasin NEXTSTOP og deltag i konkurrencen om en helt særlig præmie til dig og din skole

Læs mere

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Start din karriere i den mest fremadstormende og 100% danskejede sportskæde i landet.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere