Bliv handelselev i AO

Hos os får du hænderne fulde. Og det er helt med vilje. For vi tager din læring alvorligt og vil gøre alt for at give dig den praktiske erfaring og teoretiske viden, der skal til, for at du kan udfolde dit talent hos os.

Læs mere
top

Annonce

Online Åbent Hus på MSK!

På Maskinmesterskolen København får du en kvalitetsuddannelse, der åbner døre til et væld af stillinger – til lands, til vands og på ledelsesgangen. Ses vi den 21. april?

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Bliv en af landets dygtigste til salg og rådgivning på B2B-markedet

Ansøg nu

Bliv salgselev hos Schou


Elsker du at sigte højt og ønsker du at skærpe dit handelstalent ud over alle grænser? Drømmer du om en karriere i en international virksomhed? Så er chancen der nu for at blive en del af Schou – Nordens største non-food leverandør.

Hos Schou er vi altid på jagt efter skarpe, modige, nørdede, nysgerrige og ansvarlige handelstalenter, og vi søger lige nu kandidater til vores elevuddannelse inden for salg. Elevuddannelsen starter i august og strækker sig over 2 år, inklusive skoleophold. Vi har erfaring for, at det er en kombination, der klæder dig godt på til fremtiden, men det hænger også sammen med, at vi aldrig betragter vores elever som elever, men altid som kommende medarbejdere.

Du vil arbejde ud fra vores kontor i Kolding, hvor du i tæt samarbejde med dygtige kolleger får rig mulighed for at udfordre dig selv – fagligt og personligt – og blive en vigtig del af vores team. Din hverdag vil bl.a bestå af selvstændige opgaver, hvor du vil opnå stærke kompetencer igennem on-the-job training. Du vil bl.a. lære at:

  • Udarbejde tilbud og kampagneoplæg
  • Opdatere salgssystem og data
  • Koordinere aktiviteter og opfølgning, bl.a. artwork
  • Have daglig kontakt til kunder i ind- og udland

Målet er, at du får ansvar for egne kunder og opgaver efterhånden, som du udvikler dine kompetencer. Derudover har du en række backup opgaver for afdelingens største kunder. Du vil ligeledes skulle håndtere større kædekunder samt mindre enkeltmandsvirksomheder. Igennem hele forløbet vil du altid være supporteret af afdelingens salgschef, så du får den rette vejledning og oplæring.

Det her er, hvad vi forventer af dig:

  • At du som minimum har afsluttet HHX eller EUX eller alternativt gennemført en STX, HTX eller HF, suppleret med EUD-student med fagretning handel/detail. EUD-student kan tages online
  • At du er daglig bruger af Office-pakken og har generelt let ved at sætte dig ind i nye it-systemer
  • At du har ambitioner, er dynamisk og har sans for samarbejde
  • At du er fleksibel, dedikeret og positiv af natur

Vi forventer ikke, at du kan alt, men at du har lyst til at lære og kaster dig energisk ud i alle typer af opgaver. Du skal trives med at være proaktiv, serviceminded og arbejde struktureret. At give kunden den bedste løsning og service er benzin på din motor.

Vi ser dig som en frisk og udadvendt person, der med lethed kommunikerer med forskellige typer af mennesker, både internt og eksternt. Meget af din dagligdag vil foregå på engelsk, det er derfor vigtigt, at du behersker dette både i skrift og tale.

Ansøgning

Lyder det som noget for dig, og ønsker du at starte din fremtidige karriere hos Schou? Så smid din ansøgning via 'Ansøg nu' knappen. Elevpladsen er med start i august 2021, og ansøgningerne bliver behandlet løbende. Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om stillingen, er du er velkommen til at kontakte Susan Christensen på 88918171.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Schou Company A/S
Nordager 31
6000 Kolding

Praktisk

Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Tiltrædelse: August 2021

Kontakt

Susan Christensen
tlf.: 88 91 81 71.

Om Schou Company A/S

Schou er Nordens største leverandør indenfor non-food produkter. Sortimentet er meget bredt og spænder over kategorierne Bolig & Isenkram, Havemøbler, Have & Grill, Auto & Cykel samt Værktøj & Maskiner. Hovedkontoret ligger i lyse og venlige lokaler i Kolding sammen med det 3000 m2 store showroom, og der rådes over 80.000 m2 lager. Schou har indkøbskontor og showroom i Kina og salgskontorer i Norge, Sverige, Finland samt Tyskland og har derudover en betragtelig eksport til mange forskellige europæiske lande. Læs mere på schou.com.

Mere fra Schou Company A/S

Kom tættere på virksomheden


Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

Bliv kontorelev i Glostrup Kommune

Kunne du tænke dig en uddannelse inden for offentlig administration?

Bliv indkøbselev i Novenco

Brænder du for, at give kunder, leverandører og kollegaer en god service?

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Hvis du har sport på hjernen, så er det nu du skal blive elev hos os!

Frode Laursen søger elever

Grib chancen og bliv elev indenfor flere områder hos Frode Laursen

Louis Nielsen søger salgselever med ambitioner!

Du bliver en del af en butik hvor teamwork og succes er nøgleord. Du får branchens bedste uddannelse med et meget højt personligt og fagligt niveau...

Læs mere

Schou søger Visual Merchandiser elev

Har du kreative evner og vil du gerne arbejde med dekoration og varepræsentationer? Så har du nu chancen for at blive en del af Schou.

Læs mere

Se hvad der venter.. 

Tilmeld dig vores 'Få besked' service og vær blandt de første, der får besked når fantastiske virksomheder åbner op for ansøgninger til deres trainee- og elevuddannelser.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere