Bliv handelselev i AO

Hos os får du hænderne fulde. Og det er helt med vilje. For vi tager din læring alvorligt og vil gøre alt for at give dig den praktiske erfaring og teoretiske viden, der skal til, for at du kan udfolde dit talent hos os.

Læs mere
top

Annonce

Online Åbent Hus på MSK!

På Maskinmesterskolen København får du en kvalitetsuddannelse, der åbner døre til et væld af stillinger – til lands, til vands og på ledelsesgangen. Ses vi den 21. april?

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Bliv en af landets dygtigste til salg og rådgivning på B2B-markedet

Ansøgningsfristen er udløbet

IT support elev hos Lantmännen Schulstad


I Schulstad får du ansvarsbevidste, imødekommende og professionelle kollegaer. Du vil møde nærvær og humor, uanset om du søger job i et af bagerierne, i distributionen, i administrationen eller i salg. Du ansættes lokalt i et godt forankret team, og du bliver samtidig en del af Lantmännen Unibake, som er en international bagerikoncern, der har hovedkontor i København.

Viggo Schulstad blev født i 1848 og var med til at udvikle den type surdej, man bager med i dag. Han var pionér. Det er vi stadig. Hvis du har fået appetit på mere, så går du en god og spændende tid i møde som vores nye kollega. Schulstad er markedsleder i Danmark, og vi har Business in mind and People at heart.

IT support elev

Elsker du teknik, IT og at hjælpe andre? Og drømmer du om en spændende og udfordrende karriere i ”superligaen” af dansk fødevareproduktion? Så håber vi, at du vil spille med på vores hold! Vi søger nemlig en super engageret og motiveret elev til vores IT-afdeling i Avedøre snarest muligt. Vi yder support til flere afdelinger i Danmark og Tyskland, og du bliver primært tilknyttet vores fabrik i Avedøre og vores internationale hovedkontor i Ørestad.

Vi passer godt på dig
Hvis du bliver elev hos os, gør vi alt, hvad vi kan for at sørge for, at du bliver en succes. Det betyder blandt andet, at vi giver dig spændende og varierede opgaver, en attraktiv elevløn, stiller nødvendigt udstyr som bærbar firma PC til rådighed og giver dig en mentor, så du får personlig rådgivning og sparring under uddannelsen.

Samtidig har vi skruet et grundigt uddannelsesforløb sammen, så du lærer alt det, du har brug for undervejs, og du kommer til at lære vores virksomhed og produktion godt at kende på tværs af afdelinger og fabrikker i et miljø præget af stor aktivitet og travlhed og en uformel omgangstone. Vi er idag et team med en elev ud over dig, to erfarne IT-koordinatorer og en leder.

Dine opgaver er:

  • Support af brugere herunder onsite IT support til opsætning af nye medarbejdere og generelt løbende issues fra brugerne
  • Opdatering og vedligehold af systemer
  • Installation og konfigurering af IT-systemer
  • Deltagelse i projekter

Som person er du:

  • Udadvendt, positiv og serviceminded
  • Selvstændig, og arbejder struktureret og målrettet
  • Brænder for IT teknik og for at hjælpe andre
  • Har afsluttet eller er i gang med grundforløbet som IT-supporter
  • Dygtig til at kommunikere i et internationalt miljø både på dansk og engelsk i skrift og tale

Har du appetit på mere eller ønsker du yderligere information, er du velkommen til at kontakte IT Manager Michael Vedel Thomsen på tlf. 40821280 eller sende os en ansøgning. Vi ser frem til at høre fra dig hurtigst muligt og indkalder løbende til samtaler.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Lantmännen Schulstad A/S
Hammerholmen 21
2650 Hvidovre

Praktisk

Ansøgningsfrist: 15. marts 2021
Tiltrædelse: Snarest muligt / Efter aftale

Kontakt

IT Manager Michael Vedel Thomsen
tlf.: 40 82 12 80.

Om os

Lantmännen Schulstad er en del af Lantmännen Unibake-koncernen. Vores brød sælges i detailhandelen og til restauranter, tankstationer og kantiner. Unibake har bagerier i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Baltikum, Polen, Belgien, Tyskland, Rusland, Storbritannien, Australien og USA.

Schulstad er markedsleder i Danmark og kendt for mærkerne: Det gode, Levebrød, Skovmand og Kornkammeret. Vi bager brød af friske råvarer, ofte med rigtig mange kerner, og altid uden stråforkortere og konserveringsmidler. Schulstad har lidt mere end 600 ansatte fordelt på terminaler og bagerier i Pandrup, Viborg, Vejle og Avedøre.

Mere fra Lantmännen Schulstad A/S

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Bliv kontorelev i Bruun & Partnere

Få en unik elevuddannelse med vægt på salg og marketing!

Bliv indkøbselev i Novenco

Brænder du for, at give kunder, leverandører og kollegaer en god service?

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Hvis du har sport på hjernen, så er det nu du skal blive elev hos os!

RUC søger kontorelever

Få en spændende elevuddannelse med fokus på din faglighed

Louis Nielsen søger salgselever med ambitioner!

Du bliver en del af en butik hvor teamwork og succes er nøgleord. Du får branchens bedste uddannelse med et meget højt personligt og fagligt niveau...

Læs mere

Schou søger Visual Merchandiser elev

Har du kreative evner og vil du gerne arbejde med dekoration og varepræsentationer? Så har du nu chancen for at blive en del af Schou.

Læs mere

Se hvad der venter.. 

Tilmeld dig vores 'Få besked' service og vær blandt de første, der får besked når fantastiske virksomheder åbner op for ansøgninger til deres trainee- og elevuddannelser.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere