Bliv handelselev i AO

Hos os får du hænderne fulde. Og det er helt med vilje. For vi tager din læring alvorligt og vil gøre alt for at give dig den praktiske erfaring og teoretiske viden, der skal til, for at du kan udfolde dit talent hos os.

Læs mere
top

Annonce

Online Åbent Hus på MSK!

På Maskinmesterskolen København får du en kvalitetsuddannelse, der åbner døre til et væld af stillinger – til lands, til vands og på ledelsesgangen. Ses vi den 21. april?

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Bliv en af landets dygtigste til salg og rådgivning på B2B-markedet

Ansøgningsfristen er udløbet

Økonomielev hos Knauf A/S


Hos Knauf A/S i Hobro søger vi en økonomielev til vores Shared Service Center. Så hvis du er interesseret i at få en spændende økonomiuddannelse med praktisk erfaring, har vi måske elevpladen til netop dig. 

Vi er en del af en international organisation, hvor vores Shared Service Center arbejder med økonomiopgaver for Knauf-selskaber i henholdsvis Danmark, Norge, Sverige og Finland. Du bliver derfor med reference til vores Regnskabschef en del af et team som består af fire dygtige medarbejdere, som alle er klar til at gå en ekstra mil for hinanden. 

Som økonomielev hos Knauf, kan du forvente at få:

  • en alsidig uddannelse vores bogholderi/Shared Service Center, hvor du både vil få mulighed for at arbejde med opgaver inden for debitor, kreditor og finans
  • en uddannelse i en velfungerede virksomhed, hvor nytænkning og målrettethed værdsættes
  • et uformelt men fagligt dygtigt og professionelt miljø, hvor trivsel samt din personlige og professionelle udvikling vægtes højt 

For at få succes vil det være godt, hvis du:

  • har bestået eller består EUX, EUS eller HHX-eksamen senest juni 2021
  • har et godt kendskab til IT og er vant til at arbejde med MS Office-pakken
  • er god til dansk og engelsk i skrift og tale
  • har flair for tal 

Som person skal du kunne trives med at have mange bolde i luften på samme tid og samtidig arbejde struktureret og serviceorienteret. Derudover er det vigtigt, at du brænder for at arbejde med store og små opgaver inden for økonomi, er udadvendt og ikke mindst nysgerrig på nye udfordringer. 

Vi forventer, at du vil kunne tiltræde den 16. august 2021. 

Interesseret?

Hvis du har spørgsmål vedrørende elevpladsen eller stillingsopslaget, er du velkommen til at kontakte vores regnskabschef Mette Fogh Hansen på tlf.: 96 57 30 05 / 20 66 69 90. 

Vi gennemgår ansøgningerne løbende, send derfor din ansøgning og CV på mail via *Ansøg nu' knappen allerede i dag og ikke senere end 22. marts 2021. 

Vi glæder os til at læse din ansøgning. 

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Knauf A/S
Kløvermarksvej 6
9500 Hobro

Praktisk

Ansøgningsfrist: 22. marts 2021
Tiltrædelse: 16. august 2021

Kontakt

Regnskabschef, Mette Fogh Hansen
tlf.: 96 57 30 05 / 20 66 69 90.

Om Knauf A/S

Knauf A/S er en dansk produktionsvirksomhed, som blev grundlagt tilbage i 1969 i Hobro. Vi er en stor familieejet virksomhed med hovedkontor i Iphofen. På verdensplan er vi omkring 30.000 medarbejdere, hvoraf de 200 er ansat i Danmark. Derudover har vi 220 fabrikker fordelt i 86 lande.

Vi er ledende leverandører af byggesystemer i Danmark og vi kan i dag levere mere en 75 % af komponenterne til et byggeri. Det vi gerne vil både i dag, men også i fremtiden er, at vi aktivt vil præge den måde vi bygger og bor på. Bygger på skal ses ved at vi gerne vil hjælpe håndværkere og entreprenørere til at få et bedre arbejdsmiljø, til at blive mere effektive og til at fjerne spild. Måden vi bor på er ved at højne livskvaliteten og forbedre indeklimaet i vores hjem. Derudover vil vi gerne drive den grønne agenda og sætte et bedre grønt aftryk på verden. Og hertil vil vi gerne have alles hjælpe, for det starter med os – det starter med dig.

Mere fra Knauf A/S 

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Bliv kontorelev i Bruun & Partnere

Få en unik elevuddannelse med vægt på salg og marketing!

Bliv indkøbselev i Novenco

Brænder du for, at give kunder, leverandører og kollegaer en god service?

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Hvis du har sport på hjernen, så er det nu du skal blive elev hos os!

RUC søger kontorelever

Få en spændende elevuddannelse med fokus på din faglighed

Louis Nielsen søger salgselever med ambitioner!

Du bliver en del af en butik hvor teamwork og succes er nøgleord. Du får branchens bedste uddannelse med et meget højt personligt og fagligt niveau...

Læs mere

Schou søger Visual Merchandiser elev

Har du kreative evner og vil du gerne arbejde med dekoration og varepræsentationer? Så har du nu chancen for at blive en del af Schou.

Læs mere

Se hvad der venter.. 

Tilmeld dig vores 'Få besked' service og vær blandt de første, der får besked når fantastiske virksomheder åbner op for ansøgninger til deres trainee- og elevuddannelser.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere