Bliv handelselev i AO

Hos os får du hænderne fulde. Og det er helt med vilje. For vi tager din læring alvorligt og vil gøre alt for at give dig den praktiske erfaring og teoretiske viden, der skal til, for at du kan udfolde dit talent hos os.

Læs mere
top

Annonce

Online Åbent Hus på MSK!

På Maskinmesterskolen København får du en kvalitetsuddannelse, der åbner døre til et væld af stillinger – til lands, til vands og på ledelsesgangen. Ses vi den 21. april?

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Bliv en af landets dygtigste til salg og rådgivning på B2B-markedet

Ansøg nu

Brænder du for bogføring, og kan du tænke digitalt? Så kickstart din karriere som trainee hos PwC One Business Center i Skive

Du har nu mulighed for at kickstarte din karriere som trainee hos PwC One Business Center i Skive. Hos PwC One Business Center brænder vi for digitalisering af bogføringsprocessen. Vi arbejder med digitale værktøjer, der har til formål at sikre effektiv bogføring af høj kvalitet. Vi tror på, at vi ved at udnytte digitale muligheder kan give vores kunder tid til mere.

Om trainee-forløbet

Du bliver fastansat hos PwC, men vil i de første to år være trainee. I den toårige periode hvor trainee forløbet foregår, får du rig mulighed for at styrke og udfolde din faglighed inden for bogføring, ligesom du vil får mulighed for at prøve kræfter med discipliner som regnskabsopstilling, projektledelse og udviklingen af digitale produkter. Sideløbende med dine arbejdsopgaver får du også tilbud om at læse HD.

Din udvikling er vigtig

Hos os vil du naturligt udvikle dig, når du dagligt sparrer med højt kvalificerede kolleger. Derudover vil du få tilknyttet en career coach, der vil følge din udvikling tæt og løbende give dig feedback, så du hele tiden udvikler din faglighed, og har fokus på retningen for din karriere.

Ambitionen er, at du efter trainee-forløbet er så godt klædt på, at du fortsætter din karriere i PwC One Business Center som associate.

Om PwC One Business Center

PwC One Business Center giver kunderne tid til mere ved at håndtere kundens bogføring, regnskab og løn - eller overtage hele kundens administration gennem vores outsourcing forretning. I dag består PwC One Business Center af ca. 125 kolleger på tværs af vores kontorer i hele landet. I Esbjerg består teamet af kolleger, der alle arbejder med salg, controlling, rådgivning af kunder, digitalisering og bogføring.

Som del af PwC One Business Center vil du opleve et team med drive, hvor vores samarbejde er præget af tillid og høj kvalitet. Der er både høj faglighed og masser af energi, og vi er gode til at dyrke fællesskabet både på og udenfor arbejdspladsen. Vi udvikler os sammen, og vi fejrer vores succeser.

Dine kvalifikationer

Vi har en forventning om, at

  • du er i gang med eller har afsluttet din HHX, STX eller lignende uddannelse 
  • du er fagligt nysgerrig 
  • du har lyst til at arbejde i en større organisation, hvor samarbejde og udvikling er nøgleordene 
  • du har forståelse for, at deadlines skal overholdes du bevarer overblikket i travle perioder 
  • du er god til at skabe relationer

Brænder du for at gøre en forskel?

Det er vores engagerede medarbejdere og partnere, der gør PwC til PwC. Sammen med Danmarks førende virksomheder, ejerledere og offentlige institutioner arbejder vi for at styrke tilliden i samfundet og være med til at løse væsentlige problemstillinger. Det gør vi med udgangspunkt i vores viden inden for revision, skat og rådgivning. Det er vigtigt for os at skabe de mest udviklende og fleksible rammer for alle, der gør karriere hos os, lige fra vores dygtige studentermedhjælpere til de erfarne partnere. Brænder du ligesom os for at gøre en forskel? Og har du et godt hoved, et stort hjerte og et bredt smil, så kan PwC være det rette sted for dig.

Læs mere om PwC: www.pwc.dk/karriere

Tiltrædelse: 1. september 2021.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

PwC One Business Center
Resensvej 81
7800 Skive

Praktisk

Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Tiltrædelse: 1. september 2021

Information

www.pwc.dk/karriere


PwC som arbejdsplads


.

Mennesker, der gør en forskel

Det er vores medarbejdere og partnere, der gør PwC til PwC og skaber succes for vores kunder hver dag gennem en fælles, stærk indsats. I PwC arbejder vi for at styrke tilliden i samfundet og være med til at løse væsentlige problemstillinger. Det gør vi med udgangspunkt i vores viden inden for revision, skat og rådgivning. 

I PwC rådgiver vi alle dele af dansk erhvervsliv - fra de førende virksomheder til ejerledere og offentlige institutioner. Vi er stolte af, at alle C25-virksomheder og i alt 25.000 virksomheder i Danmark har valgt at samarbejde med os.

PwC

I PwC er fællesskab og sammenhold nøgleord. Hos os er der solid faglighed og masser af energi. Tillid til hinanden skaber et godt sammenhold Sammen når vi længere.

Mere fra PwC 

Kom tættere på virksomheden


Ansøg nu
  Gem til senere

Bliv kontorelev i Glostrup Kommune

Kunne du tænke dig en uddannelse inden for offentlig administration?

Bliv indkøbselev i Novenco

Brænder du for, at give kunder, leverandører og kollegaer en god service?

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Hvis du har sport på hjernen, så er det nu du skal blive elev hos os!

Frode Laursen søger elever

Grib chancen og bliv elev indenfor flere områder hos Frode Laursen

Louis Nielsen søger salgselever med ambitioner!

Du bliver en del af en butik hvor teamwork og succes er nøgleord. Du får branchens bedste uddannelse med et meget højt personligt og fagligt niveau...

Læs mere

Schou søger Visual Merchandiser elev

Har du kreative evner og vil du gerne arbejde med dekoration og varepræsentationer? Så har du nu chancen for at blive en del af Schou.

Læs mere

Se hvad der venter.. 

Tilmeld dig vores 'Få besked' service og vær blandt de første, der får besked når fantastiske virksomheder åbner op for ansøgninger til deres trainee- og elevuddannelser.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere