Bliv Gym Staff i Fitness World

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde og hjælpe hele Danmark med at komme tilbage til de sunde vaner? 

Læs mere
top

Annonce

Bliv kontorelev i Lidl

I Lidl har vi et hav af karrieremuligheder efter endt uddannelse, og hvis du har lysten og viljen, får du, gennem dit 2-årige elevforløb, forudsætningerne for at kickstarte din videre karriere i Lidl #GrænseløseAmbitioner

Annonce

NEYE søger salgselever

Drømmer du om en karriere inden for mode, salg og service, og har du lysten til at gøre en positiv forskel og skabe resultater, er du måske den, som vi står og mangler i vores butikker i København?

Annonce

Bang & Olufsen

Er du klar til at blive en del af verdens mest eftertragtede audiobrand? Vi søger lige nu trainees indenfor flere spændende områder.

Annonce

Salgselev - Harald Nyborg

Drømmer du om udfordringer? Harald Nyborg søger salgselever i hele landet

Ansøg nu

 Kontorelev til DSV i Horsens

Kickstart din karriere - bliv kontorelev med speciale i administration og told hos DSV

En verden i bevægelse

Hos DSV holder vi skarpt øje med alt, hvad der rører sig globalt - og specielt på toldområdet sker der konstant ændringer, som vi må forholde os til. Derfor har vi et dygtigt team, som nu søger en ny elev.

Alsidige arbejdsopgaver

I DSV’s toldafdeling vil du blive taget godt imod af dine kollegaer og oplært i alle paletter inden for toldbehandling, som blandt andet omfatter generelt varekundskab, logistiske processer, toldregler, kommunikation på tværs af organisationen, kunder og myndigheder.

Der vil også være rig mulighed for at være med til at udvikle afdelingen, da vi konstant er på udkig efter innovative løsninger, og du vil som elev blive hørt på lige fod med dine kollegaer.

Unik uddannelse og netværk

Hos DSV kan vi, som en af de få på markedet, give dig en unik uddannelse. Samtidig får du med DSV i ryggen et stærkt netværk lokalt, nationalt og globalt.

DSV har stor erfaring med elever og talentudvikling - og sammen med ca. 40 andre kontorelever på årgangen vil du være i trygge hænder. Vi byder blandt andet på introtur, elevweekender og teambuilding undervejs i din uddannelse.

Fremtidssikret uddannelse

I en verden, hvor der på globalt plan er ved at udfolde sig en toldkrig - og hvor Brexit fylder en del, er der et stort behov for viden inden for dette område i fremtiden. Uddannelsen er sat sammen, så det er en kontoruddannelse med speciale i administration og toldklarering, men der vil også være enkelte fag fra speditionsspecialet. Undervejs kommer du blandt andet ud til speditørerne i operationen og lærer mekanismerne dér. I toldafdelingen bliver du en del af et unikt team, som står klar til at hjælpe dig godt fra start.

Kompetencer og optagelseskrav

Vi forventer af dig, at du har en god ordenssans og arbejder struktureret og detaljeorienteret. Du har flair for IT-systemer, er serviceminded og mestrer engelsk. Tysk-kendskab vil være en fordel. For at blive elev hos DSV skal du have afsluttet eller være ved at afslutte HHX, STX eller EUX.

Send din ansøgning nu

Har du lyst til at blive en af vores nye elever, så send os din ansøgning, dit CV og dit eksamensbevis hurtigst muligt via 'Ansøg nu' knappen. Når du starter din ansøgningsproces, vil du blive bedt om at logge ind (Sign in) – har du ikke allerede en profil, skal du oprette en profil og herefter fortsætte din ansøgningsproces. Vi rekrutterer nu til årgang 2021 med opstart efter aftale - og med placering i Horsens. Spørgsmål? Så ringer du endelig til vores elevansvarlige HR Business Partner Martha Rygaard på +45 72 16 29 31 eller HR Business Partner Ulla Anholm på +45 79 29 71 61.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

DSV A/S
Nokiavej 30 
8700 Horsens

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

HR Business Partner
Ulla Anholm
tlf.:+ 45 7929 7161

HR Business Partner
Martha Rygaard
tlf.: +45 7216 2931


.

83

Nuværende elever i DK

10

Skoleuger

50

Nye elever søges til 2021

#FORWARDYOURCAREER

DSV er et af verdens allerstørste selskaber inden for transport og logistik. Det er vi, fordi 55.000 dygtige medarbejdere i 80 lande arbejder dedikeret for at give vores kunder den bedst mulige service og skabe gode resultater for virksomheden!

Hvis du vil være en del af succesen, så giver DSV dig mulighed for at udforske dit potentiale og sætte skub i din karriere.

Mere fra DSV A/S 

Kom tættere på virksomheden


  Gem til senere

DHL Express søger kontor- og økonomielever

Ønsker du at udvikle dit potentiale i et lærerigt miljø?

Er du vores nye revisorelev?

Aros statsautoriserede revisorer I/S søger til deres kontor i København.

Grib muligheden - BAUHAUS søger salgselever

Brænder du for kundekontakt og høj service? Så bliv elev hos Bauhaus

Fitness World søger Gym Staff i hele landet

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde?

NEXTSTOP er landet

Læs den nye udgave af vores uddannelsesmagasin NEXTSTOP og deltag i konkurrencen om en helt særlig præmie til dig og din skole

Læs mere

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Start din karriere i den mest fremadstormende og 100% danskejede sportskæde i landet.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere