Bliv handelselev i AO

Hos os får du hænderne fulde. Og det er helt med vilje. For vi tager din læring alvorligt og vil gøre alt for at give dig den praktiske erfaring og teoretiske viden, der skal til, for at du kan udfolde dit talent hos os.

Læs mere
top

Annonce

Online Åbent Hus på MSK!

På Maskinmesterskolen København får du en kvalitetsuddannelse, der åbner døre til et væld af stillinger – til lands, til vands og på ledelsesgangen. Ses vi den 21. april?

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Bliv en af landets dygtigste til salg og rådgivning på B2B-markedet

Ansøg nu

 Kontorelev til DSV i Horsens

Kickstart din karriere - bliv kontorelev med speciale i administration og told hos DSV

En verden i bevægelse

Hos DSV holder vi skarpt øje med alt, hvad der rører sig globalt - og specielt på toldområdet sker der konstant ændringer, som vi må forholde os til. Derfor har vi et dygtigt team, som nu søger en ny elev.

Alsidige arbejdsopgaver

I DSV’s toldafdeling vil du blive taget godt imod af dine kollegaer og oplært i alle paletter inden for toldbehandling, som blandt andet omfatter generelt varekundskab, logistiske processer, toldregler, kommunikation på tværs af organisationen, kunder og myndigheder.

Der vil også være rig mulighed for at være med til at udvikle afdelingen, da vi konstant er på udkig efter innovative løsninger, og du vil som elev blive hørt på lige fod med dine kollegaer.

Unik uddannelse og netværk

Hos DSV kan vi, som en af de få på markedet, give dig en unik uddannelse. Samtidig får du med DSV i ryggen et stærkt netværk lokalt, nationalt og globalt.

DSV har stor erfaring med elever og talentudvikling - og sammen med ca. 40 andre kontorelever på årgangen vil du være i trygge hænder. Vi byder blandt andet på introtur, elevweekender og teambuilding undervejs i din uddannelse.

Fremtidssikret uddannelse

I en verden, hvor der på globalt plan er ved at udfolde sig en toldkrig - og hvor Brexit fylder en del, er der et stort behov for viden inden for dette område i fremtiden. Uddannelsen er sat sammen, så det er en kontoruddannelse med speciale i administration og toldklarering, men der vil også være enkelte fag fra speditionsspecialet. Undervejs kommer du blandt andet ud til speditørerne i operationen og lærer mekanismerne dér. I toldafdelingen bliver du en del af et unikt team, som står klar til at hjælpe dig godt fra start.

Kompetencer og optagelseskrav

Vi forventer af dig, at du har en god ordenssans og arbejder struktureret og detaljeorienteret. Du har flair for IT-systemer, er serviceminded og mestrer engelsk. Tysk-kendskab vil være en fordel. For at blive elev hos DSV skal du have afsluttet eller være ved at afslutte HHX, STX eller EUX.

Send din ansøgning nu

Har du lyst til at blive en af vores nye elever, så send os din ansøgning, dit CV og dit eksamensbevis hurtigst muligt via 'Ansøg nu' knappen. Når du starter din ansøgningsproces, vil du blive bedt om at logge ind (Sign in) – har du ikke allerede en profil, skal du oprette en profil og herefter fortsætte din ansøgningsproces. Vi rekrutterer nu til årgang 2021 med opstart efter aftale - og med placering i Horsens. Spørgsmål? Så ringer du endelig til vores elevansvarlige HR Business Partner Martha Rygaard på +45 72 16 29 31 eller HR Business Partner Ulla Anholm på +45 79 29 71 61.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

DSV A/S
Nokiavej 30 
8700 Horsens

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

HR Business Partner
Ulla Anholm
tlf.:+ 45 7929 7161

HR Business Partner
Martha Rygaard
tlf.: +45 7216 2931


.

83

Nuværende elever i DK

10

Skoleuger

50

Nye elever søges til 2021

#FORWARDYOURCAREER

DSV er et af verdens allerstørste selskaber inden for transport og logistik. Det er vi, fordi 55.000 dygtige medarbejdere i 80 lande arbejder dedikeret for at give vores kunder den bedst mulige service og skabe gode resultater for virksomheden!

Hvis du vil være en del af succesen, så giver DSV dig mulighed for at udforske dit potentiale og sætte skub i din karriere.

Mere fra DSV A/S 

Kom tættere på virksomheden


  Gem til senere

Bliv kontorelev i Bruun & Partnere

Få en unik elevuddannelse med vægt på salg og marketing!

Bliv indkøbselev i Novenco

Brænder du for, at give kunder, leverandører og kollegaer en god service?

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Hvis du har sport på hjernen, så er det nu du skal blive elev hos os!

RUC søger kontorelever

Få en spændende elevuddannelse med fokus på din faglighed

Louis Nielsen søger salgselever med ambitioner!

Du bliver en del af en butik hvor teamwork og succes er nøgleord. Du får branchens bedste uddannelse med et meget højt personligt og fagligt niveau...

Læs mere

Schou søger Visual Merchandiser elev

Har du kreative evner og vil du gerne arbejde med dekoration og varepræsentationer? Så har du nu chancen for at blive en del af Schou.

Læs mere

Se hvad der venter.. 

Tilmeld dig vores 'Få besked' service og vær blandt de første, der får besked når fantastiske virksomheder åbner op for ansøgninger til deres trainee- og elevuddannelser.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere