Bliv handelselev i AO

Hos os får du hænderne fulde. Og det er helt med vilje. For vi tager din læring alvorligt og vil gøre alt for at give dig den praktiske erfaring og teoretiske viden, der skal til, for at du kan udfolde dit talent hos os.

Læs mere
top

Annonce

Online Åbent Hus på MSK!

På Maskinmesterskolen København får du en kvalitetsuddannelse, der åbner døre til et væld af stillinger – til lands, til vands og på ledelsesgangen. Ses vi den 21. april?

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Bliv en af landets dygtigste til salg og rådgivning på B2B-markedet

Ansøgningsfristen er udløbet

DTU søger en koncernøkonomielev med start den 1. september 2021


Danmarks Tekniske Universitet (DTU) søger en koncernøkonomielev, der kan starte den 1. september 2021.

Kunne du tænke dig en udfordrende økonomiuddannelse på Danmarks førende tekniske universitet? Har du lyst til at have fokus på nytænkning, engagement, troværdighed samt yde en høj service? Hvis du kan svare ja til dette, er du måske vores kommende kollega.

Økonomiuddannelse i et spændende universitetsmiljø

Som koncernøkonomielev på DTU kommer du til at arbejde med de grundlæggende økonomifunktioner såsom debitor, kreditor, moms, anlæg og likviditet, samt stifte bekendtskab med budgettering og rapportering på koncernniveau. Efter endt uddannelse er det målet, at du kan bestride en stilling som økonomimedarbejder. Vi vægter en høj faglig uddannelse og tilbyder engagerede og kompetente uddannelsesvejledere. Du får en alsidig hverdag i samarbejde med dine kollegaer, hvor du vil have medansvar og få tildelt udfordringer, så du sikrer dig en løbende udvikling.

Din baggrund

 • Du er enten i gang med eller har gennemført EUX, HG2 og HG- student/voksen og har opfyldt adgangskravene til kontoruddannelsen med speciale økonomi.
  Hvis du har bestået STX, HF eller HTX forventer vi, at du har gennemført et 10-ugers EUS-forløb før ansættelsen.
  Hvis du er over 25 år, gælder de samme adgangskrav, men der kan blive tale om at afkorte antallet af specialefag og uddannelsens varighed. Opfylder du ikke kravene, skal du kontakte en handelsskole for at få udarbejdet en realkompetencevurdering (RKV)
 • Du har gjort dig klart, at det er økonomielevuddannelsen, du brænder for
 • Du er fortrolig med anvendelsen af IT-redskaber, herunder kendskab til Excel
 • Vi lægger vægt på, at du som person er i besiddelse af et godt humør, er serviceminded, samt detalje- og resultatorienteret. Ligeledes forventer vi, at du er fleksibel, ambitiøs og har gode samarbejds- og kommunikationsevner

Vi kan tilbyde dig

 • Et dynamisk miljø med en uformel omgangstone
 • Stor fokus på din kompetenceudvikling både på det faglige og personlige plan
 • Eventuel mulighed for videre karriereudvikling på DTU
 • Netværk og sparring i tværfagligt elevnetværk
 • Adgang til DTU’s sports- og kulturforeninger

Praktiske oplysninger
Stillingen er et toårigt uddannelsesforløb med tiltrædelse pr. 1. september 2021. Du ansættes i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer m.fl. (HK/Stat).  

Ansættelsesstedet er DTU Lyngby Campus. 

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte Bettina Ingemann Nielsen på 51 15 74 21.

Ansøgning

Din online ansøgning skal vi modtage senest den 6. april 2021.Klik på 'Ansøg nu' knappen her på siden og herefter åbn linket ”Ansøg online” og udfyld ansøgningsformularen og vedhæft CV, ansøgning og eksamenspapirer.

Alle interesserede, uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Danmarks Tekniske Universitet
DTU Lyngby Campus
Anker Engelundsvej 1 
2800 Kgs. Lyngby 

Praktisk

Ansøgningsfrist: 6. april 2021
Tiltrædelse: 1. september 2021

Kontakt

Bettina Ingemann Nielsen
tlf.: 51 15 74 21.

Om Afdelingen for Økonomi og Regnskab (AØR)

Vores opgave i AØR er sammen med vores kolleger at sikre en sund økonomi på DTU, så forskerne kan levere undervisning og forskning på et højt internationalt niveau. DTU er et selvejende universitet. Det betyder, at vi har mange eksternt finansierede projekter og flere forskellige bevillingstyper. Derfor er den daglige økonomi og regnskabsføring en kompleks størrelse. Vores arbejde består blandt andet af økonomisk rådgivning, udarbejdelse af årsregnskaber og projektregnskaber, varetagelse af indkøb samt videreformidling af information til DTU’s ledelse. Vi udvikler hele tiden vores individuelle og fælles faglighed for at håndtere vores arbejdsopgaver, og det er en motivation for os. Vi er stolte af vores arbejde, fordi vi kan se, at vores kollegers indsats rykker noget i samfundet. Vi er i AØR ambitiøse og dygtige, og vi brænder for det vi laver. Vi tror på, at forskernes og vores eget engagement er altafgørende for, at vi lykkes. Vi er et mønstereksempel på effektiv universitetsdrift, der fremmer undervisning og forskning i verdensklasse.

Teknologi for mennesker

DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar vision om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den vision lever den dag i dag. DTU har 12.000 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. Vores hovedcampus ligger i Kgs. Lyngby nord for København, og vi har campusser i Roskilde og Ballerup samt i Sisimiut i Grønland. 

Mere fra DTU

Kom tættere på virksomheden


VI SER FREM TIL AT MODTAGE DIN ANSØGNING!

  Gem til senere

Bliv kontorelev i Glostrup Kommune

Kunne du tænke dig en uddannelse inden for offentlig administration?

Bliv indkøbselev i Novenco

Brænder du for, at give kunder, leverandører og kollegaer en god service?

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Hvis du har sport på hjernen, så er det nu du skal blive elev hos os!

Frode Laursen søger elever

Grib chancen og bliv elev indenfor flere områder hos Frode Laursen

Louis Nielsen søger salgselever med ambitioner!

Du bliver en del af en butik hvor teamwork og succes er nøgleord. Du får branchens bedste uddannelse med et meget højt personligt og fagligt niveau...

Læs mere

Schou søger Visual Merchandiser elev

Har du kreative evner og vil du gerne arbejde med dekoration og varepræsentationer? Så har du nu chancen for at blive en del af Schou.

Læs mere

Se hvad der venter.. 

Tilmeld dig vores 'Få besked' service og vær blandt de første, der får besked når fantastiske virksomheder åbner op for ansøgninger til deres trainee- og elevuddannelser.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere