Bliv handelselev i AO

Hos os får du hænderne fulde. Og det er helt med vilje. For vi tager din læring alvorligt og vil gøre alt for at give dig den praktiske erfaring og teoretiske viden, der skal til, for at du kan udfolde dit talent hos os.

Læs mere
top

Annonce

Online Åbent Hus på MSK!

På Maskinmesterskolen København får du en kvalitetsuddannelse, der åbner døre til et væld af stillinger – til lands, til vands og på ledelsesgangen. Ses vi den 21. april?

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Bliv en af landets dygtigste til salg og rådgivning på B2B-markedet

Ansøgningsfristen er udløbet

Elev med stærk talinteresse og -forståelse søges til AO’s lønadministration i Albertslund


Vil du være med til at præge og udvikle fremtidens lønadministration i AO og blive en del af et stærkt team af løn-konsulenter, som dagligt supporterer vores ca. 750 medarbejdere?

Som løn-elev hos AO får du en grundig oplæring samt de bedste forudsætninger for at udvikle dig. Du kan se frem til to år med masser af udfordringer og selvstændige opgaver, hvor du lærer at tage ansvar og følge den naturlige cyklus, der ligger i vores lønadministration, som bliver din base. Sammen med vores løn-team, der vil støtte dig og oplære dig i alt inden for lønadministration - lige fra opbygning af Excel-ark til håndtering af lønbilag, lønkørsler, afstemning af løn, kommunikation med organisationen og meget mere, vil du få rig mulighed for at udvikle dig såvel fagligt som personligt. Udover lønopgaverne får du tæt kontakt til vores øvrige HR-team, som du kommer til at arbejde sammen med om de administrative/forefaldende opgaver, der naturligt ligger i HR.

Som løn-elev vil der være mange tilbagevendende og rutineprægede opgaver, og også uforudsete opgaver, der vil udfordre dig. Det er derfor vigtigt for os, at du trives med at fordybe dig i løn- og administrations-opgaver til mindste detalje, samtidig med at du er klar til at springe ud i nye udfordringer, når det kræves. Sammen skal vi sikre, at lønkørsler og alle tilhørende administrative opgaver hver måned bliver løst til punkt og prikke - til tiden. Du vil selvfølgelig få en grundig og praktisk oplæring, som giver dig en solid ballast med masser af muligheder for udvikling.

I løbet af de to år vil du blandt andet blive oplært i:

 • Lønadministration fra A-Z – både til funktionærer og timelønnede 
 • Oprettelse og vedligeholdelse af stamdata 
 • Personaleadministration 
 • Lovgivning og overenskomster 
 • Refusioner og hensættelser 
 • Kvalitetssikring i forhold til interne retningslinjer og procedurer 
 • Fremmøderegistrering 
 • Besvare henvendelser fra AO’s medarbejdere 
 • Diverse ad hoc-opgaver

Din profil

Vi ser gerne, at du har et par års erfaring fra arbejdsmarkedet, så du allerede ved, at et sundt og godt samarbejde bygger på gensidig tillid, loyalitet, engagement, nysgerrighed, gå-på-mod og ikke mindst viljen til at lære. Derudover forventer vi, at du:
 • Har flair og interesse for tal med gode analytiske evner 
 • Kan lide at fordybe dig i store som små opgaver 
 • Er grundig og kan lide at strukturere og dokumentere data 
 • Har flair og interesse for IT, og hurtigt kan sætte dig ind i nye systemer 
 • Er god til at planlægge din tid og overholde deadlines 
 • Trives med rutineprægede opgaver, hvor du finder tryghed og ro i at vide, hvad dagen bringer, samtidig med at du holder hovedet koldt i pressede og uforudsete situationer 
 • Er tryg ved at kommunikere med alle lag i organisationen

Adgangskrav til uddannelsesforløbet

For at kunne starte på den 2-årige kontoruddannelse med speciale i administration, skal du have gennemført et EUD/EUX grundforløb eller en studentereksamen suppleret med et EUS-forløb. Kontakt din lokale handelsskole for at sikre, at du opfylder adgangskravene.

Er du over 25 år og opfylder overgangskravene, skal du vedhæfte en RKV (realkompetencevurdering), som den nærmeste handelsskole kan foretage for dig.

AO tilbyder

Et spændende og udviklende job i en virksomhed med en stærk kultur, hvor vi tager uddannelsen af vores elever seriøst. Du bliver en del af et professionelt team, hvor din indsats er vigtig for os alle. Vi tilbyder dig en solid uddannelse med gode personligt tilpassede udviklingsmuligheder, pensionsordning og kantine-ordning, m.m.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning og CV via nedenstående link. Opstart er senest 1. september 2021. Vi indkalder løbende til samtale og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rigtige løn-elev er fundet.

Har du spørgsmål til lønopgaverne, er du velkommen til at kontakte vores lønteam: Tina på tlf. 70280157 eller Donna på tlf. 70280159. Har du spørgsmål til adgangskrav og uddannelse, skal du kontakte Stine på tlf. 70280097.

Vi glæder os til at høre fra dig! .

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Brødrene A & O Johansen A/S
Rørvang 1
2620 Albertslund

Praktisk

Ansøgningsfrist: 12. april 2021
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

HR-assistent Stine Vejborg
tlf.: 70 28 00 97
stv@ao.dk.

Om os

Brødrene A & O Johansen A/S er en danskejet koncern, som blev grundlagt i 1914, og børsnoteret i 1963. AO er som grossist en af de førende videns- it- og logistikvirksomheder inden for byggebranchen med ca. 750 medarbejdere på hovedsædet i Albertslund samt i filialerne i Danmark, Sverige og Norge. Med sortimenter inden for VVS, EL, VA og Værktøj henvender koncernen sig til det professionelle marked via AO og til det private marked via BilligVVS.dk, LavprisVVS.dk, Greenline.dk, LampeGuru.dk, LavprisEl.dk, VVSochBad.se, BilligVVS.no og LampeGuru.no. Yderligere information kan hentes på www.ao.dk.

Mere fra AO 

Kom tættere på os


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Bliv kontorelev i Bruun & Partnere

Få en unik elevuddannelse med vægt på salg og marketing!

Bliv indkøbselev i Novenco

Brænder du for, at give kunder, leverandører og kollegaer en god service?

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Hvis du har sport på hjernen, så er det nu du skal blive elev hos os!

RUC søger kontorelever

Få en spændende elevuddannelse med fokus på din faglighed

Louis Nielsen søger salgselever med ambitioner!

Du bliver en del af en butik hvor teamwork og succes er nøgleord. Du får branchens bedste uddannelse med et meget højt personligt og fagligt niveau...

Læs mere

Schou søger Visual Merchandiser elev

Har du kreative evner og vil du gerne arbejde med dekoration og varepræsentationer? Så har du nu chancen for at blive en del af Schou.

Læs mere

Se hvad der venter.. 

Tilmeld dig vores 'Få besked' service og vær blandt de første, der får besked når fantastiske virksomheder åbner op for ansøgninger til deres trainee- og elevuddannelser.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere