Bliv handelselev i AO

Hos os får du hænderne fulde. Og det er helt med vilje. For vi tager din læring alvorligt og vil gøre alt for at give dig den praktiske erfaring og teoretiske viden, der skal til, for at du kan udfolde dit talent hos os.

Læs mere
top

Annonce

Online Åbent Hus på MSK!

På Maskinmesterskolen København får du en kvalitetsuddannelse, der åbner døre til et væld af stillinger – til lands, til vands og på ledelsesgangen. Ses vi den 21. april?

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Bliv en af landets dygtigste til salg og rådgivning på B2B-markedet

Ansøgningsfristen er udløbet

Direktoratet for Kriminalforsorgen søger elever med speciale i offentlig administration og økonomi


Vil du være en del af en professionel og effektiv offentlig myndighed, der skaber tryghed? Som elev hos os er du med til at spille en vigtig rolle i samfundet, da kriminalforsorgen, som en del af Justitsministeriets koncern, indgår i straffekæden. Hver dag bidrager vi til, at Danmark er trygt og sikkert ved at fuldbyrde de domme, som domstolene fastsætter.

Dine arbejdsopgaver
I din elevtid i direktoratet for kriminalforsorgen vil du komme rundt i flere forskellige fagenheder for at sikre, at du får et godt og helhedsorienteret indblik i den administrative understøttelse af vores kerneopgave. 

Du vil som elev få varierede opgaver og kontakt til kolleger med mange forskellige uddannelsesmæssige baggrunde samt eksterne samarbejdspartnere. Fælles for os alle er, at vi understøtter kriminalforsorgens arbejde med at fuldbyrde straffe og vores opgaveløsning er karakteriseret ved at være fleksibel, effektiv og ordentlig. 

Særligt for stillingerne som elev med speciale i offentlig forvaltning
Som elev med speciale i offentlig administration vil dine arbejdsopgaver variere, men hovedfokus vil være på generel administrativ sagsbehandling. Du vil blandt andet få mulighed for at arbejde inden for arbejdsområderne: 

 • Personaleadministration
 • Klientsagsbehandling
 • Kursusadministration
 • Regnskab 

Særligt for stillingen som elev med speciale i økonomi
Som elev med speciale i økonomi vil dine arbejdsopgaver variere, men hovedfokus vil være på økonomi, tal og sagshåndtering. Du vil blandt andet få mulighed for at arbejde inden for arbejdsområderne: 

 • Budgetstyring
 • Økonomistyring
 • Bogholderi
 • Controlling og kvalitetssikring

Hvem er du?
Vi forventer, at du er: 

 • Engageret, selvstændig og tager ansvar for egen læring og uddannelse
 • Nysgerrig efter nye udfordringer og samtidig trives med faste opgaver
 • Omstillingsparat og god til at indgå i forskellige og skiftende samarbejdsrelationer
 • Serviceminded, positiv og har en høj arbejdsmoral
 • Grundig, struktureret og samtidig kan bevare overblikket, når flere forskellige former for opgaver skal løses i løbet af en dag. 

Samarbejde på tværs af organisationen er en del af hverdagen, og vi værdsætter tæt fagligt samarbejde og sparring. Det er vigtigt, at du er fleksibel i forhold til at skulle løse opgaver i hele direktoratet og som elev i offentlig administration skal du også være indstillet på, at du i en periode på op til 1 år skal til Birkerød, da et af vores to uddannelsescentre ligger her.

Vi tilbyder
Vi tilbyder dig et alsidigt og udviklende uddannelsesforløb. Vi forventer, at du tager ansvar for dit arbejde og din egen faglige og personlige udvikling. Vi sørger til gengæld for en velkoordineret elevuddannelse og skaber rammen for en god og solid uddannelse, hvor du bliver en del af en stor og spændende politisk organisation. Du får tilknyttet en uddannelsesansvarlig, som kan give råd og sparring igennem hele dit elevforløb – både hvad angår uddannelsen og arbejdspladsen.

Løn- og ansættelsesvilkår
Vores nye elever starter den 1. september 2021.

Vi indgår en aftale om en 2-årig elevstilling med en 37 timers arbejdsuge. Ud over den praktiske uddannelse er der i alt 15 ugers skolegang, inklusiv den afsluttende fagprøve.

Det forventes, at du har bestået eller forventer at bestå: EUX med retning kontor, HHX med et 5-ugers EUS-forløb, STX eller HTX med et 10 ugers EUS-/HGS-forløb eller HG/HGV med gode karakter inden tiltrædelse. Er du fyldt 25 år inden grundforløbets start (EUX/EUS), bedes du sende en realkompetencevurdering med din ansøgning.

Er du i tvivl om, hvorvidt du opfylder adgangskravene, bedes du kontakte dit uddannelsessted.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst.

Det er en forudsætning for eventuel ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om kriminalforsorgen og vores opgaver, kan du læse mere på kriminalforsorgen.dk

Hvis du vil vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte HR-medarbejder Tessa Laursen på tlf. 72 55 42 42 eller mail tessa.laursen@krfo.dk

Ansøgning
Du søger via ”Ansøg nu” knappen – ansøgningsfristen er søndag den 11. april 2021
I din ansøgning bedes du skrive, om det er stillingen som elev med speciale i offentlig administration eller økonomi, du søger.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 15 og 16 2021. 

Hvis du indkaldes til samtale, skal du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.
Kriminalforsorgen opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.  

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Direktoratet for Kriminalforsorgen
Strandgade 100
1401 København K

Praktisk

Ansøgningsfrist: 11. april 2021
Tiltrædelse: 1. september 2021

Kontakt

HR-medarbejder
Tessa Laursen
tlf.: 72 55 42 42
mail: tessa.laursen@krfo.dk.

Om os

Kriminalforsorgen begrænser kriminalitet og skaber tryghed i samfundet. Det har vi tilfælles med politiet, anklagemyndigheden og domstolene, som er de andre myndigheder i straffesagskæden. Vi sikrer, at domstolenes domme bliver fuldbyrdet. Det er både frihedsstraffe, som afsones i fængsler og arrester eller med fodlænke, og tilsyn i forbindelse med betingede domme, herunder samfundstjeneste. Vi fører også tilsyn med prøveløsladte. Straf bliver gennemført med den nødvendige kontrol og sikkerhed, men også med støtte og motivation, så de dømte ikke falder tilbage til kriminalitet. Kriminalforsorgen består af et direktorat og fire områder og beskæftiger ca. 4300 medarbejdere. Lidt over halvdelen er fængselsbetjente.

Mere fra Kriminalforsorgen 

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Bliv kontorelev i Glostrup Kommune

Kunne du tænke dig en uddannelse inden for offentlig administration?

Bliv indkøbselev i Novenco

Brænder du for, at give kunder, leverandører og kollegaer en god service?

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Hvis du har sport på hjernen, så er det nu du skal blive elev hos os!

Frode Laursen søger elever

Grib chancen og bliv elev indenfor flere områder hos Frode Laursen

Louis Nielsen søger salgselever med ambitioner!

Du bliver en del af en butik hvor teamwork og succes er nøgleord. Du får branchens bedste uddannelse med et meget højt personligt og fagligt niveau...

Læs mere

Schou søger Visual Merchandiser elev

Har du kreative evner og vil du gerne arbejde med dekoration og varepræsentationer? Så har du nu chancen for at blive en del af Schou.

Læs mere

Se hvad der venter.. 

Tilmeld dig vores 'Få besked' service og vær blandt de første, der får besked når fantastiske virksomheder åbner op for ansøgninger til deres trainee- og elevuddannelser.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere