Bliv handelselev i AO

Hos os får du hænderne fulde. Og det er helt med vilje. For vi tager din læring alvorligt og vil gøre alt for at give dig den praktiske erfaring og teoretiske viden, der skal til, for at du kan udfolde dit talent hos os.

Læs mere
top

Annonce

Online Åbent Hus på MSK!

På Maskinmesterskolen København får du en kvalitetsuddannelse, der åbner døre til et væld af stillinger – til lands, til vands og på ledelsesgangen. Ses vi den 21. april?

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Bliv en af landets dygtigste til salg og rådgivning på B2B-markedet

Ansøgningsfristen er udløbet

Kontorelev med drive og sans for kundekontakt


Ønsker du at kickstarte din karriere med en elevplads lidt udover det sædvanlige? 

Du drømmer måske om en arbejdsdag, hvor du møder forskellige problemstillinger, som udfordrer og udvikler dig? Vil du gerne være et servicerende bindeled på tværs af forretningen? 

Så er du måske Ases nye elev til tre spændende afdelinger i Kolding. 

Vi gør din hverdag lærerig, sjov og udfordrende 

Dine kommende kollegaer er stolte af at gøre en forskel for Ases medarbejdere og medlemmer. Derfor sætter vi en ære i at arbejde på tværs af organisationen, ved at stille nysgerrige spørgsmål så vi sikrer gode oplevelser og kundeservice. Vi finder det spændende og sjovt at sikre en hverdag, hvor vores medlemmer oplever flow og hurtig service. Så hvis der er udfordringer, informerer vi kollegaer og medlemmer, samt hjælper dem videre til rette løsning - det er faktisk det, vi synes er fedest ved vores hverdag! 

Som vores nye elev vil din tid blive delt imellem tre afdelinger, og du kan se frem til arbejdsdage med; 

 • Servicering af medlemmer, som forretningens stemme udadtil, viderestilling af telefoner, sikre korrekt håndtering af henvendelser etc. 
 • Administration af møder og krav til ledige medlemmer, samarbejde med jobkonsulenter i hele landet 
 • Medlemsadministration ved indmeldelse og udmeldelse af a-kasse, administrative opgaver i forbindelse med medlemsopdateringer etc. 
 • Kollegaer som elsker det, de laver 
 • Masser af snitflader på tværs af forskellige niveauer og kollegaer i organisationen 

Du vil blive en aktiv del af afdelingerne; Kundeservice, Mødeservice og Kundeadministrationen, således at du indgår på lige vilkår med de andre kollegaer under dit ophold i hver afdeling. 

Løsningsorienteret servicesjæl 

Vores hverdag er præget af forandringer. Derfor søger vi en aktiv medspiller, der er nysgerrig og motiveres af at undersøge tingene, samt finder det sjovt at udføre selvstændige opgaver. Du får en stor berøringsflade internt og eksternt i organisationen, hvorfor du: 

 • Er kvalitetsorienteret og sætter en ære i at skabe værdifuld service Er en stærk kommunikator – både skriftligt og mundtligt. (Vi oplever et stigende antal medlemmer som taler engelsk og tysk, hvorfor det vil være en fordel hvis du i et vist omfang også kan det) 
 • Kan lide at tale i telefon 
 • Har en positiv tilgang overfor udfordringer og tør tage initiativ, samt stille spørgsmål 
 • Tager ansvar, men søger samtidig hjælp, når det er nødvendigt 
 • Er en teamplayer med godt humør 
 • Har flair for IT, da vi navigerer rundt i flere forskellige systemer på samme tid 

Elevuddannelsen er en erhvervsuddannelse med speciale i administration, hvor du veksler mellem skoleophold (7-11 uger) og praktik over de 2 år uddannelsen varer, inkl. en afsluttende fagprøve. Du kan læse mere om forløbet her: https://www.uddannelsesnaevnet.dk/erhvervsuddannelser/kontoruddannelsen/administration.

Igennem hele dit elevophold vil du lære nyt og opleve, at du har nogle professionelle kolleger, der støtter dig og taler åbent og ærligt, for trivsel og udvikling er hjørnestenene i Ase. 

Indrømmet - vi stiller flere krav til din personlighed end din specifikke baggrund, hvorfor din tidligere erfaring - og alder - kan være mangeartet. Vi klapper i hænderne, hvis du allerede har været ude på jobmarkedet nogle år og prøve dig af. Du har som minimum en eksamen fra HHX, HG, STX eller lignende uddannelse og vi ser også gerne, at du har gennemført grundforløbet. 

Du skal naturligvis være klar til et toårigt elevforløb, men det afgørende er din lyst til at arbejde, udfordre og udvikle dig. Til gengæld sikrer vi en grundig oplæring, hvor du vil blive oplært i nødvendige arbejdsgange, systemer osv. samt sikre konkrete målsætninger for succes i stillingen via løbende sparring og status møder.

Hvem er vi? 

Du vil møde ambitiøse kollegaer, som alle brænder for brugervenlige serviceoplevelser. Du vil opleve frihed under ansvar i velfungerende teams, hvor positivitet, humor og sparring er en vigtig del af hverdagen. I Ase vil vi hinanden, vi giver plads til hygge og humor, og kan garantere en elevplads, hvor du får indflydelse, gode vilkår samt flotte omgivelser i Ases moderne Kolding kontor på Merkurvej, med adgang via offentlig transport, cykel eller bil. Ases hovedkontor i København, samt satellit lokationer rundt i Danmark, samarbejder vi ligeledes tæt med. 

Arbejdstiden er i almindelig kontortid alle hverdage. 

Interesseret? 

Så søg stillingen allerede i dag og senest fredag den 16. april 2021. vi afholder samtaler i uge 16 og 17 og håber på, at du kan tiltræde hos Ase 1. juni 2021. Vi modtager kun ansøgninger via linket ”Ansøg nu” knappen. 

Har du spørgsmål til stillingen eller opgaverne generelt, er du velkommen til at kontakte Teamleder i Kundeservice, Pia Lindmann på tlf. +45 20 13 90 70. 

Lønnen er overenskomstfastsat. 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, CV vedlagt eksamensbevis og evt. anbefalinger.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Ase
Merkurvej 19
6000 Kolding

Praktisk

Ansøgningsfrist: 16. april 2021
Tiltrædelse: 1. juni 2021

Kontakt

Pia Lindmann
tlf.: 20 13 90 70 .

Om Ase

Ase er gennem de sidste år vokset fra at være en a-kasse til nu også at omfatte både fagforening og erhvervsorganisation. I 2019 var vi den den mest voksende fagforening i Danmark. Vores over 148.000 medlemmer er omtrent ligeligt fordelt mellem lønmodtagere og selvstændige. Vi er en uafhængig a-kasse der er 100% ejet af vores medlemmer.

Mere fra Ase

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Bliv kontorelev i Glostrup Kommune

Kunne du tænke dig en uddannelse inden for offentlig administration?

Bliv indkøbselev i Novenco

Brænder du for, at give kunder, leverandører og kollegaer en god service?

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Hvis du har sport på hjernen, så er det nu du skal blive elev hos os!

Frode Laursen søger elever

Grib chancen og bliv elev indenfor flere områder hos Frode Laursen

Louis Nielsen søger salgselever med ambitioner!

Du bliver en del af en butik hvor teamwork og succes er nøgleord. Du får branchens bedste uddannelse med et meget højt personligt og fagligt niveau...

Læs mere

Schou søger Visual Merchandiser elev

Har du kreative evner og vil du gerne arbejde med dekoration og varepræsentationer? Så har du nu chancen for at blive en del af Schou.

Læs mere

Se hvad der venter.. 

Tilmeld dig vores 'Få besked' service og vær blandt de første, der får besked når fantastiske virksomheder åbner op for ansøgninger til deres trainee- og elevuddannelser.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere