Bliv handelselev i AO

Hos os får du hænderne fulde. Og det er helt med vilje. For vi tager din læring alvorligt og vil gøre alt for at give dig den praktiske erfaring og teoretiske viden, der skal til, for at du kan udfolde dit talent hos os.

Læs mere
top

Annonce

Online Åbent Hus på MSK!

På Maskinmesterskolen København får du en kvalitetsuddannelse, der åbner døre til et væld af stillinger – til lands, til vands og på ledelsesgangen. Ses vi den 21. april?

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Bliv en af landets dygtigste til salg og rådgivning på B2B-markedet

Ansøgningsfristen er udløbet

Bliv kontorelev hos FREJA i Stilling


FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Vi søger talenter – derfor har vi brug for dig! Hos FREJA er det vigtigste aktiv vores medarbejdere, og vi har brug for dig til at bringe os videre i et konkurrencepræget marked. Vi søger lige nu en administrationselev til vores afdeling i Stilling med opstart snarest muligt. Arbejdspladsens adresse er Ørstedsvej 11, Stilling, 8660 Skanderborg. 

Hos FREJA tilbyder vi dig et skræddersyet elevforløb, hvor du bliver tilknyttet vores nationale afdeling. Vi giver dig de fornødne kompetencer, så du kan håndtere mange forskellige opgaver. Vi afvikler et internt uddannelsesforløb, hvor du lærer teorien, så du sikkert kan føre det ud i praksis. Derudover samler vi alle elever på tværs af specialer flere gange i løbet af uddannelsesforløbet til seminarer og teambuilding på tværs af afdelingerne, hvilket skaber sammenhold mellem vores elever. 

Kontoruddannelsen i administration er toårig, og i løbet af perioden vil der være 7-11 ugers skoleophold på Aarhus Business College i Skåde eller IBC i Kolding. I din praktik hos FREJA kommer du til at arbejde med mange alsidige administrationsopgaver herunder fakturering til kunder og godkendelse af eksterne fakturaer, afregning af vognmænd, datavalidering, KPIere, sparring med munder og diverse ad hoc opgaver. 

Vi tilbyder dig 

Hos FREJA får du branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet, fleksibilitet, selvstændigt ansvar og en uformel omgangstone. Vi arbejder i et moderne og innovativt miljø med avancerede IT-systemer samt attraktive arbejdsforhold og personalegoder, der bl.a. byder på en lækker frokostordning, massageordning og pensionsordning. Derudover har vi en aktiv personaleforening, som sørger for sjove oplevelser sammen med kollegerne. 

Vi værner om vores særlige FREJA-kultur, der er defineret af vores værdier. Kvalitet, ærlighed og troværdighed har været retningslinjer for vores virksomhed og medarbejdere siden starten i 1985. 

Kvalifikationer 

For at blive optaget på elevuddannelsen er det en forudsætning, du har færdiggjort HHX, EUX eller EUD-S (retning kontor). Det vigtigste er dog din personlighed og indstilling til tingene. Vi søger dig, der 

  • er serviceminded, struktureret og har sans for detaljerne 
  • befinder sig godt med at arbejde i et miljø, hvor tingene går hurtigt, og tempoet er højt 
  • tør og er god til at tale med mennesker på forskellige niveauer 

Vil du være en del af holdet? 

Hvis du vil være en del af holdet, så upload din ansøgning og CV hurtigst muligt. Vi inviterer løbende relevante kandidater til samtale, og stillingen er aktiv, indtil vi har fundet den rette kandidat. 

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller det at arbejde hos FREJA, er du velkommen til at kontakte Helle Anthonsen.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

FREJA Transport  & Logistics A/S
Ørstedsvej 11
8660 Stilling

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Helle Anthonsen
tlf.: 96 70 50 39
ha@freja.com


Læs mere om FREJA som arbejdsplads


.

FREJA er bindeleddet mellem afsender og modtager.

Hos FREJA Transport & Logistics tilbyder vi dedikerede løsninger inden for transport, logistik og oplagring i både Europa og i resten af verden. Hos os får du en skræddersyet og personlig service, hvor du altid er sikret en god kvalitet. Virksomheden har været privatejet siden sin grundlæggelse i 1985, og med vores afdelinger i både Danmark, Sverige, Norge, Finland, Polen og Kina er vi blandt de førende virksomheder inden for transport og logistik i Norden.

Mere fra FREJA 

Kom tættere på os :-)


Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

Bliv kontorelev i Bruun & Partnere

Få en unik elevuddannelse med vægt på salg og marketing!

Bliv indkøbselev i Novenco

Brænder du for, at give kunder, leverandører og kollegaer en god service?

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Hvis du har sport på hjernen, så er det nu du skal blive elev hos os!

RUC søger kontorelever

Få en spændende elevuddannelse med fokus på din faglighed

Louis Nielsen søger salgselever med ambitioner!

Du bliver en del af en butik hvor teamwork og succes er nøgleord. Du får branchens bedste uddannelse med et meget højt personligt og fagligt niveau...

Læs mere

Schou søger Visual Merchandiser elev

Har du kreative evner og vil du gerne arbejde med dekoration og varepræsentationer? Så har du nu chancen for at blive en del af Schou.

Læs mere

Se hvad der venter.. 

Tilmeld dig vores 'Få besked' service og vær blandt de første, der får besked når fantastiske virksomheder åbner op for ansøgninger til deres trainee- og elevuddannelser.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere