Bliv handelselev i AO

Hos os får du hænderne fulde. Og det er helt med vilje. For vi tager din læring alvorligt og vil gøre alt for at give dig den praktiske erfaring og teoretiske viden, der skal til, for at du kan udfolde dit talent hos os.

Læs mere
top

Annonce

Online Åbent Hus på MSK!

På Maskinmesterskolen København får du en kvalitetsuddannelse, der åbner døre til et væld af stillinger – til lands, til vands og på ledelsesgangen. Ses vi den 21. april?

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Bliv en af landets dygtigste til salg og rådgivning på B2B-markedet

Ansøgningsfristen er udløbet

IT-supporterelev søges


Drømmer du om at blive IT-supporter? Så er du måske vores nye elev. 

Er du serviceminded, og vil du være med til at sikre, at IT virker professionelt for dine dygtige kolleger i Siemens Mobility i Ballerup, har du her muligheden for et spændende og udfordrende elevforløb sideløbende med din uddannelse, som IT-supporter. 

Hvad kommer du til at arbejde med? 

Du får mulighed for at løse en lang række praktiske IT-opgaver, som kendetegner en innovativ virksomhed. Her er det dine kollegaer, der er dine kunder, og du skal derfor sætte en ære i at yde en god og professionel service for dem og hele forretningen. 

Hos os bliver du en del af et ungt team i et internationalt og dynamisk miljø, og under hele dit uddannelsesforløb får du masser af faglig og personlig udvikling, der sikrer, at du bliver godt klædt på til din fremtidige karriere. 

Hvis du vil lære mere om din kommende arbejdsplads og møde dine kollegaer, så se her

Dine primære opgaver vil være at: 

  • Opsætte, opdatere og vedligeholde pc'er 
  • Være kontaktpunkt for dine kolleger i hele forretningen 
  • Følge op og løse “Helpdesk” sager 
  • Udarbejde vejledninger 
  • Kommunikere IT-relaterede informationer på Siemens intranet 

Hvordan kvalificerer du dig til jobbet? 

Du har bestået IT-support grundforløbet på TEC eller tilsvarende, og som type er du en problemløser med en logisk og struktureret tilgang til fejlfinding. Du skal kunne holde mange bolde i luften på samme tid og kunne prioritere blandt dine opgaver samt holde hovedet koldt, når tingene går rigtig stærkt. 

Da du skal hjælpe og servicere mange af dine kollegaer, er det vigtigt, at du er serviceorienteret, udadvendt og god til at kommunikere med mange forskellige mennesker. Har du humoristisk sans er det et stort plus. 

Vi tilbyder 

Du bliver en del af en åben og dynamisk arbejdsplads, hvor faglig og personlig udvikling står højt på agendaen. Vi tilbyder dig en lærerig hverdag i et internationalt arbejdsmiljø med spændende udfordringer. Vores succes er skabt af vores innovative og dygtige medarbejdere, der med deres nysgerrighed og høje faglige kompetencer skaber ny viden og er med til at finde svar på nogle af verdens sværeste spørgsmål. 

Vi prioriterer ansvarlighed for vores medarbejderes sundhed og trivsel og tilbyder mange medarbejdergoder såsom sundhedstjek og træningsfaciliteter. Vi har desuden favorable pensionsforhold med helbredssikring for dig og din familie, og vi arbejder med worklife balance for at skabe gensidige, fleksible arbejdsforhold. 

Om rekrutteringsprocessen 

I denne stilling benytter vi os af både video-interview og tests. Det betyder at du skal være indstillet på at blive inviteret til udførelse af tests samt indsendelse af videospørgsmål, såfremt vi finder din ansøgning og CV som et match til denne stilling. 

Er du interesseret? 

Ansøgningsfristen er 15. april 2021, men da vi løbende inviterer til test og video-interview tillader vi os at lukke stillingen før deadline hvis den rigtige kandidat dukker op, så send din ansøgning allerede nu via "Ansøg nu" knappen. 

Ønsker du yderligere information om stillingen, kontakt IT-supporter Benjamin Dahl Kratlund Olsen på e-mail: benjamin.olsen@siemens.com.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Siemens Mobility A/S
Borupvang 9
2750 Ballerup

Praktisk

Ansøgningsfrist: 15. april 2021
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Job ID: 243856

Kontakt

IT-supporter Benjamin Dahl Kratlund Olsen
Mail: benjamin.olsen@siemens.com


Siemens som arbejdsplads


.

Om Siemens

Siemens Mobility A/S er en del af Siemens gruppen. Vi er aktive inden for transportsektoren og beskæftiger os blandt andet med rullende materiel til jernbaner - fra højhastighedstog over regionaltog og lokomotiver til S-tog, letbaner og metrosystemer, strømforsyningsanlæg og Baneelektrificering til elektriske tog samt sikkerhedstekniske løsninger til jernbaner. Læs mere på www.siemens.dk/mobility

Mere fra Siemens A/S

Kom tættere på os :)


Young Career Profile

Mød os på young-career.dk og læs meget mere om det at være elev hos Siemens.

  Gem til senere

Bliv kontorelev i Bruun & Partnere

Få en unik elevuddannelse med vægt på salg og marketing!

Bliv indkøbselev i Novenco

Brænder du for, at give kunder, leverandører og kollegaer en god service?

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Hvis du har sport på hjernen, så er det nu du skal blive elev hos os!

RUC søger kontorelever

Få en spændende elevuddannelse med fokus på din faglighed

Louis Nielsen søger salgselever med ambitioner!

Du bliver en del af en butik hvor teamwork og succes er nøgleord. Du får branchens bedste uddannelse med et meget højt personligt og fagligt niveau...

Læs mere

Schou søger Visual Merchandiser elev

Har du kreative evner og vil du gerne arbejde med dekoration og varepræsentationer? Så har du nu chancen for at blive en del af Schou.

Læs mere

Se hvad der venter.. 

Tilmeld dig vores 'Få besked' service og vær blandt de første, der får besked når fantastiske virksomheder åbner op for ansøgninger til deres trainee- og elevuddannelser.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere