Bliv Gym Staff i Fitness World

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde og hjælpe hele Danmark med at komme tilbage til de sunde vaner? 

Læs mere
top

Annonce

Bliv kontorelev i Lidl

I Lidl har vi et hav af karrieremuligheder efter endt uddannelse, og hvis du har lysten og viljen, får du, gennem dit 2-årige elevforløb, forudsætningerne for at kickstarte din videre karriere i Lidl #GrænseløseAmbitioner

Annonce

NEYE søger salgselever

Drømmer du om en karriere inden for mode, salg og service, og har du lysten til at gøre en positiv forskel og skabe resultater, er du måske den, som vi står og mangler i vores butikker i København?

Annonce

Bang & Olufsen

Er du klar til at blive en del af verdens mest eftertragtede audiobrand? Vi søger lige nu trainees indenfor flere spændende områder.

Annonce

Salgselev - Harald Nyborg

Drømmer du om udfordringer? Harald Nyborg søger salgselever i hele landet

Ansøgningsfristen er udløbet

Økonomielev hos ECIT


Vi søger 2 ambitiøse økonomielever til spændende udviklingsrejse

Har du stor interesse og flair for økonomi/regnskab – og vil du gerne tage dit første skridt i retning af en konsulent karriere? Så skal du være med på vores spændende vækst- og udviklingsrejse.

I ECIT bliver du en del af en hurtigvoksende virksomhed, der varetager hele eller dele af økonomifunktionen for mange spændende virksomheder, heriblandt NoHo (Cocks’n Cows etc.), Wolt, SAM Productions (producerer film og TV for bl.a. Netflix og DR med eksempelvis Borgen 2022) og mange andre – læs mere på www.ecit.dk.

Vi bruger moderne og effektiv teknologi til håndtering af bilag, benytter os af økonomistyring (MS Dynamics NAV, Business Central og e-conomic) og fastlægger arbejdsopgaverne, så de understøtter vores kunders fortsatte vækst og udvikling.

En varieret hverdag med udfordrende opgaver

Som økonomielev bliver du tilknyttet vores Young Talent program, hvor du i løbet af en 2-årig periode får en kombination af teoretisk viden på dit valgte uddannelsessted og praktisk erfaring gennem 6 forskellige moduler indenfor økonomi, hvoraf et af modulerne vil være valgfrit. Du får samtidigt tilknyttet en mentor, som vil følge dig igennem hele dit uddannelsesforløb, og så deltager du også i vores Young Talent aktiviteter på nordisk plan.

Du får en grundig oplæring med masser af praktisk erfaring, og i løbet af de 2 år vil du bl.a. komme til at arbejde med opgaver indenfor kreditor, debitor, finans, likviditetsstyring, periodisering, afstemning, løn, rapportering, budget & forecast samt måneds- og årsafslutning. Du vil også få indblik i flere forskellige ERP- og lønsystemer.

Selvstændigt drive og engagement

For at komme i betragtning til en af vores elevpladser, så skal du have afsluttet HHX, STX eller finansøkonom med gode karakterer samtidigt med at du skal tilknyttes en godkendt uddannelsesinstitution i det 2-årige uddannelsesforløb.

Du arbejder systematisk med sans for detaljer samtidigt med at du er hjælpsom og serviceminded overfor vores kunder.

Du har talent for tal, og brænder for at lære nyt. Det er en fordel, hvis du har kendskab til Excel.

Vi forventer, at du indenfor første år starter på HD-studiet, som ECIT støtter op på. Til gengæld kan vi tilbyde en interessant arbejdsplads, med stor fleksibilitet og en høj grad af selvstændigt ansvar. Du kommer ikke til at kede dig!

Muligheder og vilkår

Der vil være opstart medio august, og du vil blive tilknyttet en elevaftale. Der vil være mulighed for fleksible mødetider og arbejdet udføres primært fra vores kontor i Herlev med attraktive faciliteter (personalelounge, frokostordning m.v.). Efter din elevtid håber vi på at fortsætte samarbejdet, så du vokser med virksomheden og opgaverne.

Ansøgning og kontakt

Send venligst din ansøgning hurtigst muligt via 'Ansøg nu' knappen, men hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringsansvarlig Henrik Bruun på hbr@ecitservices.dk. Bemærk i den forbindelse at vi ikke modtager ansøgninger via vores mailadresse.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

ECIT Danmark
Hørkær 12A
2730 Herlev

Praktisk

Ansøgningsfrist: 30. april 2021
Tiltrædelse: Medio august 2021

Kontakt

Rekrutteringsansvarlig Henrik Bruun
hbr@ecitservices.dk.

ECIT

ECIT er en del af ECIT koncernen med mere end 1500 medarbejdere og en omsætning på 2 mia. NOK på det nordiske marked. I vores lokale afdeling får du 75 erfarne og kompetente kollegaer som spænder fra regnskabs- og lønkonsulenter, over rådgivning til udvikling af IT-systemer. Vi prioriterer et godt fællesskab og deling af viden samt lægger vægt på at hjælpe og sparre med hinanden, så vi sammen sikrer udviklingen af de mest kompetente og effektive løsninger for fremtidens økonomifunktioner.

Mere fra ECIT 

Kom tættere på os :-)


Vi glæder os til at høre fra dig!

  Gem til senere

DHL Express søger kontor- og økonomielever

Ønsker du at udvikle dit potentiale i et lærerigt miljø?

Er du vores nye revisorelev?

Aros statsautoriserede revisorer I/S søger til deres kontor i København.

Grib muligheden - BAUHAUS søger salgselever

Brænder du for kundekontakt og høj service? Så bliv elev hos Bauhaus

Fitness World søger Gym Staff i hele landet

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde?

NEXTSTOP er landet

Læs den nye udgave af vores uddannelsesmagasin NEXTSTOP og deltag i konkurrencen om en helt særlig præmie til dig og din skole

Læs mere

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Start din karriere i den mest fremadstormende og 100% danskejede sportskæde i landet.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere