Bliv handelselev i AO

Hos os får du hænderne fulde. Og det er helt med vilje. For vi tager din læring alvorligt og vil gøre alt for at give dig den praktiske erfaring og teoretiske viden, der skal til, for at du kan udfolde dit talent hos os.

Læs mere
top

Annonce

Online Åbent Hus på MSK!

På Maskinmesterskolen København får du en kvalitetsuddannelse, der åbner døre til et væld af stillinger – til lands, til vands og på ledelsesgangen. Ses vi den 21. april?

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Bliv en af landets dygtigste til salg og rådgivning på B2B-markedet

Ansøg nu

Økonomielev hos ECIT


Vi søger 2 ambitiøse økonomielever til spændende udviklingsrejse

Har du stor interesse og flair for økonomi/regnskab – og vil du gerne tage dit første skridt i retning af en konsulent karriere? Så skal du være med på vores spændende vækst- og udviklingsrejse.

I ECIT bliver du en del af en hurtigvoksende virksomhed, der varetager hele eller dele af økonomifunktionen for mange spændende virksomheder, heriblandt NoHo (Cocks’n Cows etc.), Wolt, SAM Productions (producerer film og TV for bl.a. Netflix og DR med eksempelvis Borgen 2022) og mange andre – læs mere på www.ecit.dk.

Vi bruger moderne og effektiv teknologi til håndtering af bilag, benytter os af økonomistyring (MS Dynamics NAV, Business Central og e-conomic) og fastlægger arbejdsopgaverne, så de understøtter vores kunders fortsatte vækst og udvikling.

En varieret hverdag med udfordrende opgaver

Som økonomielev bliver du tilknyttet vores Young Talent program, hvor du i løbet af en 2-årig periode får en kombination af teoretisk viden på dit valgte uddannelsessted og praktisk erfaring gennem 6 forskellige moduler indenfor økonomi, hvoraf et af modulerne vil være valgfrit. Du får samtidigt tilknyttet en mentor, som vil følge dig igennem hele dit uddannelsesforløb, og så deltager du også i vores Young Talent aktiviteter på nordisk plan.

Du får en grundig oplæring med masser af praktisk erfaring, og i løbet af de 2 år vil du bl.a. komme til at arbejde med opgaver indenfor kreditor, debitor, finans, likviditetsstyring, periodisering, afstemning, løn, rapportering, budget & forecast samt måneds- og årsafslutning. Du vil også få indblik i flere forskellige ERP- og lønsystemer.

Selvstændigt drive og engagement

For at komme i betragtning til en af vores elevpladser, så skal du have afsluttet HHX, STX eller finansøkonom med gode karakterer samtidigt med at du skal tilknyttes en godkendt uddannelsesinstitution i det 2-årige uddannelsesforløb.

Du arbejder systematisk med sans for detaljer samtidigt med at du er hjælpsom og serviceminded overfor vores kunder.

Du har talent for tal, og brænder for at lære nyt. Det er en fordel, hvis du har kendskab til Excel.

Vi forventer, at du indenfor første år starter på HD-studiet, som ECIT støtter op på. Til gengæld kan vi tilbyde en interessant arbejdsplads, med stor fleksibilitet og en høj grad af selvstændigt ansvar. Du kommer ikke til at kede dig!

Muligheder og vilkår

Der vil være opstart medio august, og du vil blive tilknyttet en elevaftale. Der vil være mulighed for fleksible mødetider og arbejdet udføres primært fra vores kontor i Herlev med attraktive faciliteter (personalelounge, frokostordning m.v.). Efter din elevtid håber vi på at fortsætte samarbejdet, så du vokser med virksomheden og opgaverne.

Ansøgning og kontakt

Send venligst din ansøgning hurtigst muligt via 'Ansøg nu' knappen, men hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringsansvarlig Henrik Bruun på hbr@ecitservices.dk. Bemærk i den forbindelse at vi ikke modtager ansøgninger via vores mailadresse.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

ECIT Danmark
Hørkær 12A
2730 Herlev

Praktisk

Ansøgningsfrist: 30. april 2021
Tiltrædelse: Medio august 2021

Kontakt

Rekrutteringsansvarlig Henrik Bruun
hbr@ecitservices.dk.

ECIT

ECIT er en del af ECIT koncernen med mere end 1500 medarbejdere og en omsætning på 2 mia. NOK på det nordiske marked. I vores lokale afdeling får du 75 erfarne og kompetente kollegaer som spænder fra regnskabs- og lønkonsulenter, over rådgivning til udvikling af IT-systemer. Vi prioriterer et godt fællesskab og deling af viden samt lægger vægt på at hjælpe og sparre med hinanden, så vi sammen sikrer udviklingen af de mest kompetente og effektive løsninger for fremtidens økonomifunktioner.

Mere fra ECIT 

Kom tættere på os :-)


Vi glæder os til at høre fra dig!

  Gem til senere

Bliv kontorelev i Glostrup Kommune

Kunne du tænke dig en uddannelse inden for offentlig administration?

Bliv indkøbselev i Novenco

Brænder du for, at give kunder, leverandører og kollegaer en god service?

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Hvis du har sport på hjernen, så er det nu du skal blive elev hos os!

Frode Laursen søger elever

Grib chancen og bliv elev indenfor flere områder hos Frode Laursen

Louis Nielsen søger salgselever med ambitioner!

Du bliver en del af en butik hvor teamwork og succes er nøgleord. Du får branchens bedste uddannelse med et meget højt personligt og fagligt niveau...

Læs mere

Schou søger Visual Merchandiser elev

Har du kreative evner og vil du gerne arbejde med dekoration og varepræsentationer? Så har du nu chancen for at blive en del af Schou.

Læs mere

Se hvad der venter.. 

Tilmeld dig vores 'Få besked' service og vær blandt de første, der får besked når fantastiske virksomheder åbner op for ansøgninger til deres trainee- og elevuddannelser.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere