Bliv handelselev i AO

Hos os får du hænderne fulde. Og det er helt med vilje. For vi tager din læring alvorligt og vil gøre alt for at give dig den praktiske erfaring og teoretiske viden, der skal til, for at du kan udfolde dit talent hos os.

Læs mere
top

Annonce

Online Åbent Hus på MSK!

På Maskinmesterskolen København får du en kvalitetsuddannelse, der åbner døre til et væld af stillinger – til lands, til vands og på ledelsesgangen. Ses vi den 21. april?

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Bliv en af landets dygtigste til salg og rådgivning på B2B-markedet

Ansøgningsfristen er udløbet

Logistikelev hos OK


Drømmer du om at blive logistikassistent? 

Så får du nu chancen for at uddanne dig i en af Danmarks mest attraktive virksomheder. 

OK’s Logistikafdeling i Fredericia, står klar til at tage imod en ny elev 1. september. Vi er 17 søde og engagerede kolleger, der vil gøre vores allerbedste til, at du bliver klædt godt på, og at du i løbet af din uddannelse udvikler dig både personligt og fagligt. Du bliver tilknyttet en elevansvarlig, så vi sikrer, at dine opgaver går hånd i hånd med det faglige indhold på dine skoleophold. 

Om jobbet 

Som logistikelev hos OK er du med til at holde gang i vores portefølje af tankbiler, styrke det tætte samarbejde med vores ca. 120 chauffører rundt i landet samt understøtte vores salgsorganisation med de rette leveringer og gode kundeoplevelser. 

For at blive en dygtig logistikassistent, har du også brug for at styrke din viden på områder som indkøb, økonomi og salg. Derfor kommer du i løbet af din elevperiode også til at bruge tid på vores hovedkontor i Viby J (Aarhus), så du får et godt indblik i, hvordan disse områder spiller sammen med logistikfunktionen. 

Om dig 

Du brænder for logistik og vil gerne lære at forstå og kunne være med til at håndtere transport af produkter på den mest effektive, sikre og mest energibesparende måde. Derudover skal du kunne se værdien i at påvirke den gode oplevelse for kunden og den gode planlægning for vores kolleger i tankvognene. 

Vi forventer, at du tør tage ansvar og bringe dine egne idéer og tanker i spil i en afdeling, hvor udfordringer og udvikling er i fokus. På den måde er du selv med til at skabe din fremtid. 

Sidst men ikke mindst, har du en HHX, EUX, EUD Handel eller en STX med rimelige resultater. Du er nysgerrig, tør stille spørgsmål, og kan se dig selv på et hold, hvor ansvarlighed, tillid og holdånd er nøgleord. 

Praktisk information 

Din base bliver OK’s logistikafdeling i Fredericia. Dine skoleforløb under uddannelsen vil foregå på IBC INNOVATIONSFABRIKKEN i Kolding. Til din elevuddannelse hører naturligvis en attraktiv elevløn og pensionsordning samt en række personalegoder. Derudover praler vi med at have OK’s bedste kantine, hvor Grethe hver dag, søger for sund og lækker frokost. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR partner Hanne Riis Madsen på tlf.: 2370 9861. Ansøgningsfrist: 18. april 2021

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

OK
Vesthavnsvej 31
7000 Fredericia

Praktisk

Ansøgningsfrist: 18. april 2021
Tiltrædelse: 1. september 2021

Kontakt

HR partner Hanne Riis Madsen
tlf.: 23 70 98 61 .

Energiselskabet OK

OK er meget mere end tankstationer og sjove reklamer på TV. OK-koncernen er godt 800 dygtige medarbejdere, som hver dag spiller sammen for at opfylde danskernes energibehov. I OK er vi dygtige til at omstille os – faktisk har vi mere end 100 års erfaring på energimarkedet. Vi har fokus på forbrugernes behov, og derfor er vi med på rejsen mod flere alternative energiformer. Du kan læse meget mere om os på www.ok.dk

Mere fra OK

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Bliv kontorelev i Bruun & Partnere

Få en unik elevuddannelse med vægt på salg og marketing!

Bliv indkøbselev i Novenco

Brænder du for, at give kunder, leverandører og kollegaer en god service?

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Hvis du har sport på hjernen, så er det nu du skal blive elev hos os!

RUC søger kontorelever

Få en spændende elevuddannelse med fokus på din faglighed

Louis Nielsen søger salgselever med ambitioner!

Du bliver en del af en butik hvor teamwork og succes er nøgleord. Du får branchens bedste uddannelse med et meget højt personligt og fagligt niveau...

Læs mere

Schou søger Visual Merchandiser elev

Har du kreative evner og vil du gerne arbejde med dekoration og varepræsentationer? Så har du nu chancen for at blive en del af Schou.

Læs mere

Se hvad der venter.. 

Tilmeld dig vores 'Få besked' service og vær blandt de første, der får besked når fantastiske virksomheder åbner op for ansøgninger til deres trainee- og elevuddannelser.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere