Bliv handelselev i AO

Hos os får du hænderne fulde. Og det er helt med vilje. For vi tager din læring alvorligt og vil gøre alt for at give dig den praktiske erfaring og teoretiske viden, der skal til, for at du kan udfolde dit talent hos os.

Læs mere
top

Annonce

Online Åbent Hus på MSK!

På Maskinmesterskolen København får du en kvalitetsuddannelse, der åbner døre til et væld af stillinger – til lands, til vands og på ledelsesgangen. Ses vi den 21. april?

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Bliv en af landets dygtigste til salg og rådgivning på B2B-markedet

Ansøgningsfristen er udløbet

Handelselev til Indura


Indura søger handelselev til international virksomhed

INDURA A/S søger en handelselev, som er serviceminded og læringsparat.

Hos Indura A/S får du mulighed for at forme din egen karriere. For at udvikle dig fagligt og personligt. Du får mulighed for at tage dit første karrierer-spring med en uddannelse som handelselev i en spændende international virksomhed.

Vi søger en elev, der har lyst og vilje til at arbejde med salg og have kundekontakt. Du vil samtidig også prøve kræfter med en bred vifte af arbejdsopgaver indenfor salg, indkøb, logistik og marketing. Du vil få frihed under ansvar med støtte fra erfarne kolleger og tidligere handelselever. 

Praktikplan

Uddannelsen vil forløbe over 24 måneder, incl. skoleophold. Der kan være muligheder for fastansættelse efter afslutningen af uddannelsesforløbet.

Handelselev hos Indura A/S:

Som handelselev hos Indura A/S får du en 2-årig uddannelse, der indeholder mange varierede arbejdsopgaver. I begyndelsen vil du få en introduktion til virksomheden, hvor du vil blive tilknyttet lager- og logistikfunktionerne i en periode. Herefter er der fokus på salgsfunktionen, hvor du vil få mulighed for at prøve kræfter med såvel danske som udenlandske kunder. Under vejs i uddannelsesforløbet vil du i ca. 3 måneder blive en del af vores indkøbsteam. Du vil under uddannelsesforløbet prøve mange forskellige opgaver, få ansvar samt selvstændige arbejdsopgaver, i takt med at du tilegner dig de nødvendige kvalifikationer. Du vil både fagligt og personligt blive udfordret i samarbejde med din mentor indenfor de forskellige områder.

Hvad forventer vi af dig?

For at få succes som handelselev hos Indura A/S, skal du være service-minded og læringsparat.

  • Det er vigtigt, at du kommer med en stor lyst til at lære og viljen til at lykkes, at du brænder for at udvikle dine handelskompetencer.
  • Du skal være initiativrig, selvkørende, vedholdende, fleksibel og mødestabil.
  • Vi ser gerne, at du har gode IT-kundskaber, så du hurtigt kan lære at arbejde med de systemer der bliver brugt i virksomheden.
  • Vi forventer, at du taler og skriver flydende dansk og engelsk. Andre sprog, som eksempelvis Tysk, vil være et plus.
  • Du har/er i gang med en HHX, HG2, HGV eller tilsvarende, samt grundforløb med handel som speciale.
  • Måske har du en baggrund som VVS-tekniker eller lignende, men mangler salget/indkøbet.
  • Du har godt humør, er positiv, glad og kan tale med alle.
  • Du er god til at komme i mål med opgaverne, sætter pris på ordren og er omhyggelig med opgaverne, der udføres med stort overblik.

Dine muligheder

Du får en ekstraordinær chance for at lære af branchens bedste medarbejdere og tidligere handelselever. Mange af dine nye kolleger hos Indura A/S har været her i flere år, og gennem alle de år har de samlet uvurderlig viden sammen. Den er de klar til at dele med dig. Indura A/S har gennem flere år beskæftiget handelselever, hvorfor du bliver en del af et team, som har indgående forståelse for netop din erhvervsuddannelse, som kan assistere dig gennem hele forløbet. En elevplads hos Indura A/S åbner op for et hav af fremtidige karrieremuligheder. Vi har ansat flere tidligere elever i forskellige stillinger, og dette kan være netop dit første karriere-spring.

Ansøg senest den 15 april

Send os din ansøgning snarest muligt og senest den 15/4-21. Vi vurderer ansøgninger løbende, og vi glæder os til at høre fra dig. Husk at uploade både din ansøgning, CV samt evt. standpunktsbevis.
Vi ønsker stillingen besat pr. 1 august 2021.

Spørgsmål til uddannelse eller Indura?

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil høre mere, så er du velkommen til at kontakte HR-chef Mette Østergaard.

Tlf. 26 13 52 54 / Mail: mo@indura.dk

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Indura A/S
Grønlandsvej 1
7480 Vildbjerg

Praktisk

Ansøgningsfrist: 15. april 2021
Tiltrædelse: 1. august 2021

Kontakt

HR-chef Mette Østergaaard
tlf.: 2613 5254
mo@indura.dk.

Derfor job hos INDURA

INDURA A/S er en arbejdsplads med høj grad af medbestemmelse og fællesskabsfølelse. Vi er sikre på, at vi bliver en bedre arbejdsplads ved at uddele ansvar til medarbejderne. Vi er også sikre på, at vi bliver mere dynamiske og fleksible, hvis den enkelte medarbejder føler et ansvar, tager stilling og ikke er bange for at tage et selvstændigt initiativ.

Vi ønsker at udvikle vores medarbejdere og kommende kolleger ved at opbygge ny viden gennem målrettede faglige kvalifikationer og personlig udvikling. Vi tror på en stærk virksomhedskultur, hvor positive holdninger og værdier sikrer sundt arbejdsmiljø, godt samarbejde og den vigtige balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Mere fra Indura 

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Bliv kontorelev i Bruun & Partnere

Få en unik elevuddannelse med vægt på salg og marketing!

Bliv indkøbselev i Novenco

Brænder du for, at give kunder, leverandører og kollegaer en god service?

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Hvis du har sport på hjernen, så er det nu du skal blive elev hos os!

RUC søger kontorelever

Få en spændende elevuddannelse med fokus på din faglighed

Louis Nielsen søger salgselever med ambitioner!

Du bliver en del af en butik hvor teamwork og succes er nøgleord. Du får branchens bedste uddannelse med et meget højt personligt og fagligt niveau...

Læs mere

Schou søger Visual Merchandiser elev

Har du kreative evner og vil du gerne arbejde med dekoration og varepræsentationer? Så har du nu chancen for at blive en del af Schou.

Læs mere

Se hvad der venter.. 

Tilmeld dig vores 'Få besked' service og vær blandt de første, der får besked når fantastiske virksomheder åbner op for ansøgninger til deres trainee- og elevuddannelser.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere