Bliv handelselev i AO

Hos os får du hænderne fulde. Og det er helt med vilje. For vi tager din læring alvorligt og vil gøre alt for at give dig den praktiske erfaring og teoretiske viden, der skal til, for at du kan udfolde dit talent hos os.

Læs mere
top

Annonce

Online Åbent Hus på MSK!

På Maskinmesterskolen København får du en kvalitetsuddannelse, der åbner døre til et væld af stillinger – til lands, til vands og på ledelsesgangen. Ses vi den 21. april?

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Bliv en af landets dygtigste til salg og rådgivning på B2B-markedet

Ansøg nu

Skarp speditørelev med speciale i told


NorSea Denmark’s logistik division søger en elev til told afdelingen.

Vil du være en del af en af verdens største maritime virksomheder? Trives du i et internationalt miljø med fart på og kontakt til mennesker i hele verden? Så bliv speditørelev med speciale i told hos NorSea Denmark.

Som speditørelev hos NorSea Denmark vil du hurtigt blive rustet til at kunne arbejde selvstændigt med egne opgaver og kontakt til kunderne.

Du vil opleve, at du hurtigt får ansvar og skal træffe beslutninger. Hos os lærer du at bevare overblikket – også når det går stærkt. Du lærer at overveje økonomien i en forretningsmæssig beslutning, og at give kunderne den bedst mulige oplevelse og service.

Du vil få et veltilrettelagt elevforløb, hvor du vil du komme rundt i forskellige afdelinger inden for transport og spedition, men med hovedfokus på told. Under din elevuddannelse vil du have et bredt netværk af kollegaer, en elevansvarlig, din nærmeste leder, som du kan søge vejledning hos, og som kan støtte dig igennem din elevuddannelse.

Hvem er du?

Det er en fordel du har en gymnasial baggrund som HHX, STX eller HTX, men vi er naturligvis også åbne for kandidater med EUX-baggrund og voksenelever. Har du en HHX eller EUX-uddannelse, kan du starte direkte på uddannelsen til speditør.

Har du en STX eller HTX-uddannelse skal du have en 5 ugers grunduddannelse (evt. online) først, det kan din lokale handelsskole hjælpe dig med.

Vi transporterer gods rundt i hele verden og har kontakt med mange forskellige mennesker, kulturer og sprog dagligt. Derfor er det vigtigt for os, at du som minimum taler og skriver flydende dansk og engelsk. Kan du begå dig på andre sprog, er det et ekstra plus.

Vi forventer, at du er energisk, positiv og har et stort servicegen. Du vil i det daglige have mange åbne opgaver sideløbende i samarbejde med kollegaer, kunder og transportudbydere. Derfor er det vigtigt, at du kan bevare overblikket, selv når det går stærkt. Vi forventer, at du vil gå den ekstra mil og er vedholdende – også når der er udfordringer.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, eller vil du høre flere årsager til, at du skal være vores nye kollega? Så kan du kontakte Team Lead Customs Sandra Buttgereit på 2647 1566 eller General Manager Thue Kilsgaard på 2787 9541. Vi ser frem til at modtage din ansøgning via vores hjemmeside. Stillingen er åben indtil den rette kandidat er fundet.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

NorSea Denmark A/S
Kanalen 1
6700 Esbjerg

Praktisk

Ansøgningsfrist: 1. maj 2021
Tiltrædelse: Hurigst muligt

Kontakt

Team Lead Customs Sandra Buttgereit
tlf.: 2647 1566
eller
General Manager Thue Kilsgaard
tlf.: 2787 9541..

Om os

NorSea Denmark er en af Europas førende leverandører til maritim- og energyindustrien. Koncernen driver 12 forsyningsbaser i Nordsøen, og vores base i Esbjerg er Danmarks største. Vi er en del af NorSea Group – en global leverandør af baseoperationer og fuldservicelogistikløsninger med 50 års erfaring.

NorSea Group er ejet af en af verdens største maritime industrikoncerner, Wilhelmsen, og rederierne Møkster og Eidesvik. Som en erfaren og pålidelig one-stop-shop sigter vi i NorSea Group Denmark efter at sætte nye industrielle standarder for effektivitet og sikkerhed. Vi leverer alle typer logistik- og baseløsninger til energisektoren. Med en dyb forståelse af vores kunders kommercielle interesser og behov innoverer vi sikre og lønsomme løsninger. 

Mere fra NorSea  

Kom tættere på os :)


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Bliv kontorelev i Glostrup Kommune

Kunne du tænke dig en uddannelse inden for offentlig administration?

Bliv indkøbselev i Novenco

Brænder du for, at give kunder, leverandører og kollegaer en god service?

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Hvis du har sport på hjernen, så er det nu du skal blive elev hos os!

Frode Laursen søger elever

Grib chancen og bliv elev indenfor flere områder hos Frode Laursen

Louis Nielsen søger salgselever med ambitioner!

Du bliver en del af en butik hvor teamwork og succes er nøgleord. Du får branchens bedste uddannelse med et meget højt personligt og fagligt niveau...

Læs mere

Schou søger Visual Merchandiser elev

Har du kreative evner og vil du gerne arbejde med dekoration og varepræsentationer? Så har du nu chancen for at blive en del af Schou.

Læs mere

Se hvad der venter.. 

Tilmeld dig vores 'Få besked' service og vær blandt de første, der får besked når fantastiske virksomheder åbner op for ansøgninger til deres trainee- og elevuddannelser.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere