Bliv handelselev i AO

Hos os får du hænderne fulde. Og det er helt med vilje. For vi tager din læring alvorligt og vil gøre alt for at give dig den praktiske erfaring og teoretiske viden, der skal til, for at du kan udfolde dit talent hos os.

Læs mere
top

Annonce

Online Åbent Hus på MSK!

På Maskinmesterskolen København får du en kvalitetsuddannelse, der åbner døre til et væld af stillinger – til lands, til vands og på ledelsesgangen. Ses vi den 21. april?

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Bliv en af landets dygtigste til salg og rådgivning på B2B-markedet

Ansøgningsfristen er udløbet

Økonomielev til ADP A/S i Fredericia - hurtigst muligt


Drømmer du om en fremtid inden for regnskab og økonomi? Er du kvalitetsbevidst, energisk og klar til at tage hul på din karriere i en spændende og dynamisk virksomhed? Så har vi måske den perfekte elevplads til dig. 

Kickstart din karriere 

Som vores nye Økonomielev bliver du en del af en velfungerende økonomiafdeling, hvor regnskab, økonomi, controlling og digitalisering er i højsædet. Du bliver hurtigt en fast del af afdelingen og vil på lige fod med dine kolleger tage del i de daglige opgaver. Med mange alsidige opgaver bliver du udfordret og får ansvar, og vi sørger naturligvis for, at din arbejdsdag er fyldt med viden og kvalifikationer, så du kan varetage de opgaver, der skal udvikle dig fagligt og personligt. 

Du bliver tildelt ansvar for de opgaver, du sidder med, og du skal være parat til at tage udfordringen op. Dit forløb vil strække sig over to spændende og udfordrende år, hvor du får en bred indsigt i økonomifunktionens arbejdsområder. Du får konkrete opgaver inden for bogføring, månedsafslutning, fakturering og indberetning. 

Omhyggelig teamplayer med fokus på kvalitet 

Gennem vores veltilrettelagte elevforløb sikrer vi, at du får den viden du har brug for og samtidig får en forståelse for forretningen ved besøg i de resterende afdelinger i virksomheden. I ADP er der muligheder for dem, der kan og vil – og vi støtter dig, og giver dig de redskaber, du har brug for. Det er kendetegnet for vores virksomhed, at vi hjælper hinanden og arbejder mod et fælles mål. Derfor er det vigtigt for vores fælles succes, at du er en teamplayer. 

Din profil 

Du har afsluttet og bestået din HHX eller har en adgangsgivende uddannelse til kontoruddannelsen. 

Du besidder desuden et personligt drive, engagement, godt humør, nysgerrighed og gå-på-mod. 

Til gengæld forventer vi, at du

  • er ambitiøs og en talknuser
  • er resultatorienteret og kvalitetsbevidst
  • arbejder struktureret og selvstændigt
  • har flair for IT-værktøjer, herunder Excel
  • er mødestabil 

Vil du med ombord? 

Ansøgning samt CV behandles fortroligt og bedes sendes via "Ansøg nu" knappen hurtigst muligt og senest den 9. april 2021. Vi afholder løbende interviews og venter gerne på den rigtige elev. 

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte vores Økonomichef, Marco Bang Skou-Nielsen på msn@adp-as.dk eller tlf.: 7921 5025. Vi glæder os til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

ADP A/S
Vendersgade 74
7000 Fredericia

Praktisk

Ansøgningsfrist: 9. april 2021
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Økonomichef, Marco Bang Skou-Nielsen
tlf.: 79 21 50 25
msn@adp-as.dk.

Havnen som arbejdsplads

Der er mange forskellige jobs i ADP, og selv om vi arbejder side om side, så er vi ikke ens. Til gengæld har vi et fælles værdigrundlag, der sikrer, at alles kompetencer altid udnyttes optimalt – enten i teams eller som enkeltperson. Vores medarbejdere dækker mange fagområder inden for f.eks. drift og vedligehold, anlæg, salg og marketing, økonomi og it. Det øgede kommercielle fokus og udvikling betyder at vores ansatte nu også tæller specialister inden for transport og logistik samt erfarne projektledere og projektudviklere, der håndterer vores store ejendomsudviklingsprojekter i Taulov Dry Port.

Mere fra ADP A/S

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Bliv kontorelev i Bruun & Partnere

Få en unik elevuddannelse med vægt på salg og marketing!

Bliv indkøbselev i Novenco

Brænder du for, at give kunder, leverandører og kollegaer en god service?

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Hvis du har sport på hjernen, så er det nu du skal blive elev hos os!

RUC søger kontorelever

Få en spændende elevuddannelse med fokus på din faglighed

Louis Nielsen søger salgselever med ambitioner!

Du bliver en del af en butik hvor teamwork og succes er nøgleord. Du får branchens bedste uddannelse med et meget højt personligt og fagligt niveau...

Læs mere

Schou søger Visual Merchandiser elev

Har du kreative evner og vil du gerne arbejde med dekoration og varepræsentationer? Så har du nu chancen for at blive en del af Schou.

Læs mere

Se hvad der venter.. 

Tilmeld dig vores 'Få besked' service og vær blandt de første, der får besked når fantastiske virksomheder åbner op for ansøgninger til deres trainee- og elevuddannelser.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere