Bliv handelselev i AO

Hos os får du hænderne fulde. Og det er helt med vilje. For vi tager din læring alvorligt og vil gøre alt for at give dig den praktiske erfaring og teoretiske viden, der skal til, for at du kan udfolde dit talent hos os.

Læs mere
top

Annonce

Online Åbent Hus på MSK!

På Maskinmesterskolen København får du en kvalitetsuddannelse, der åbner døre til et væld af stillinger – til lands, til vands og på ledelsesgangen. Ses vi den 21. april?

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Bliv en af landets dygtigste til salg og rådgivning på B2B-markedet


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Speditørelev hos DTK A/S Padborg 


En spændende uddannelse i et internationalt miljø.

DTK A/S søger en speditørelev til vores hovedkontor i Padborg.  

Vi du være en del af en succesfuld virksomhed i rivende udvikling?  så er DTK måske det helt rigtige valg for dig. Vi søger nemlig en elev til opstart i August/ September. 

DTK er en speditions- og logistik virksomhed, der især i de seneste år, har oplevet en eksplosiv vækst.  Vi har hovedkontor i Padborg, som også vil være udgangspunktet for din uddannelse. Ved DTK vil du møde kompetente kollegaer og et højt ambitionsniveau.

Dine arbejdsopgaver vil spænde bredt, og dække det meste indenfor moderne vejtransport.  Du vil komme helt tæt på systemerne, kunderne, Chaufførerne, og ikke mindst kollegaerne, I en hverdag præget af et sjovt arbejdsmiljø, med fart over feltet.  

Vi har stort fokus på optimering af drift, grøn omstilling og fremtidssikring af vores virksomhed. Alt sammen i synergi med markedernes udvikling og kundernes ønsker. Dermed vil du møde en virksomhed i konstant forandring, dog uden at miste det fælles mål.   

Du vil hurtigt få dit eget ansvarsområder, og dine opgaver vil løbende blive tilpasset din udvikling.  Med andre ord, vil det være helt op til dig, hvordan dine opgaver sammensættes. 

Ift. vores hovedmarked, ville tyskkundskaber være en fordel.

En god matematisk forståelse, købmandskab, og lysten til at udvikle sig løbende er nøgleegenskaber i den profil vi søger. 

Desuden forventer vi en HHX/EUX baggrund. 

Har du spørgsmål er du velkommen til at henvende dig til Speditionschef Henrik Weidmann på mobil 25989825. Ansøgning bedes sendt til  hwe@dtk.dk.  

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

DTK A/S 
Hermesvej 18
6330 Padborg 

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt 
Tiltrædelse: August / september

Kontakt

Henrik Weidmann
Tlf.: 25 98 98 25
hwe@dtk.dk.

Om DTK Group 

Uanset hvilket behov for transport inden for Europa og Skandinaviens grænser, samt hvilken form for lager- eller logistikløsning, du har brug for, kan partnerselskaberne i DTK Group finde en løsning. Vi er moder- og udviklingsselskab for en række nuværende og kommende partnerselskaber inden for transport, lager og logistik i både Danmark og udlandet, som samarbejder for at tilbyde vores kunder de bedste løsninger. Vi har næsten 30 års erfaring og søger løbende nye firmaer, der kan udvide vores portefølje af løsninger inden for vores branche.

Mere fra DTK A/S

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Bliv kontorelev i Glostrup Kommune

Kunne du tænke dig en uddannelse inden for offentlig administration?

Bliv indkøbselev i Novenco

Brænder du for, at give kunder, leverandører og kollegaer en god service?

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Hvis du har sport på hjernen, så er det nu du skal blive elev hos os!

Frode Laursen søger elever

Grib chancen og bliv elev indenfor flere områder hos Frode Laursen

Louis Nielsen søger salgselever med ambitioner!

Du bliver en del af en butik hvor teamwork og succes er nøgleord. Du får branchens bedste uddannelse med et meget højt personligt og fagligt niveau...

Læs mere

Schou søger Visual Merchandiser elev

Har du kreative evner og vil du gerne arbejde med dekoration og varepræsentationer? Så har du nu chancen for at blive en del af Schou.

Læs mere

Se hvad der venter.. 

Tilmeld dig vores 'Få besked' service og vær blandt de første, der får besked når fantastiske virksomheder åbner op for ansøgninger til deres trainee- og elevuddannelser.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere