Bliv handelselev i AO

Hos os får du hænderne fulde. Og det er helt med vilje. For vi tager din læring alvorligt og vil gøre alt for at give dig den praktiske erfaring og teoretiske viden, der skal til, for at du kan udfolde dit talent hos os.

Læs mere
top

Annonce

Online Åbent Hus på MSK!

På Maskinmesterskolen København får du en kvalitetsuddannelse, der åbner døre til et væld af stillinger – til lands, til vands og på ledelsesgangen. Ses vi den 21. april?

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Bliv en af landets dygtigste til salg og rådgivning på B2B-markedet

Ansøg nu

Scania

Bliv økonomielev hos Scania Ishøj 


SOM ELEV HOS OS KOMMER DU I LØBET AF DIT 2-ÅRIGE ELEVFORLØB IGENNEM 3 FORSKELLIGE OMRÅDER - DEBITOR, KREDITOR OG FINANS. ER DU SCANIAS NYE ØKONOMIELEV?

Scania søger to økonomielever inden for økonomi med tiltrædelse 1. oktober 2021 - eller gerne før. Kan du lide at arbejde med tal, og kunne du tænke dig en spændende uddannelse, hvor du får mulighed for at kombinere kreditor, debitor og finans, og har du lyst til at blive udfordret både fagligt og personligt? - Så er det måske dig vi leder efter.

Om dig

Du har, inden du starter hos os, bestået den 3-årige HHX, har kørekort til bil og kunne godt tænke dig at gå i gang med en elevuddannelse. Forståelse af økonomi har din store interesse. Du er flittig, fleksibel og har et godt humør.
Du er selvstændig, ansvarsbevidst, engagerer dig i dine opgaver, og du kan lide udfordringer. Du kan se dig selv i et firma, der er præget af dynamik og høj arbejdsmoral, og hvor der samtidig er plads til en afslappet og humoristisk omgangstone.

Vi tilbyder 

I det 2-årige elevforløb hos Scania, kommer du igennem 3 forskellige områder – Debitor, Kreditor og Finans.
Du kommer til at lære at håndtere og tage ansvar for kreditor- og debitoropgaver, herunder betalinger, rykkerprocedurer og kontoudtog, finansopgaver som rejseafregning, kassebilag, kontering mv.
Du indgår i det tværfaglige samarbejde mellem Scanias mange afdelinger, og du får en bred kontaktflade i hele den danske Scania organisation med meget menneskelig kontakt, både til interne og eksterne kunder.
Sideløbende med den praktiske uddannelse hos Scania følger du et obligatorisk skoleforløb i samarbejde med Niels Brock Erhvervsuddannelserne.

Ansøgning og spørgsmål

Har du spørgsmål til elevstillingen, er du velkommen til at kontakte Finance and Administration Manager Brit Debois på Tlf.: 25518018. 

Du kan sende din ansøgning indtil den 16. maj 2021, men vi gør opmærksom på, at vi behandler ansøgningerne løbende, og vi ansætter og afslutter rekrutteringen, så snart vi har fundet den rette til jobbet. 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning. 

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Scania Danmark A/S
Industribuen 19  
2635 Ishøj

Praktisk

Ansøgningsfrist: 05. maj 2021
Tiltrædelse: 1. oktober 2021

Kontakt

Finance & Administration Manager, Brit Debois
Tlf.: 25 51 80 18.

Om os

Scania i Danmark udgøres af det fabriksejede Scania Danmark A/S (importørfunktion og en egen forhandler-organisation, som markedsføres under navnet Scania Danmark) samt to privatejede Scania forhandlere. Sammenlagt råder de autoriserede danske Scania-forhandlere over 26 store lastbil- og busanlæg jævnt fordelt over hele Danmark.

Mere fra Scania Danmark A/S

Kom tættere på virksomheden


VI GLÆDER OS TIL AT MODTAGE DIN ANSØGNING!

  Gem til senere

Bliv kontorelev i Glostrup Kommune

Kunne du tænke dig en uddannelse inden for offentlig administration?

Bliv indkøbselev i Novenco

Brænder du for, at give kunder, leverandører og kollegaer en god service?

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Hvis du har sport på hjernen, så er det nu du skal blive elev hos os!

Frode Laursen søger elever

Grib chancen og bliv elev indenfor flere områder hos Frode Laursen

Louis Nielsen søger salgselever med ambitioner!

Du bliver en del af en butik hvor teamwork og succes er nøgleord. Du får branchens bedste uddannelse med et meget højt personligt og fagligt niveau...

Læs mere

Schou søger Visual Merchandiser elev

Har du kreative evner og vil du gerne arbejde med dekoration og varepræsentationer? Så har du nu chancen for at blive en del af Schou.

Læs mere

Se hvad der venter.. 

Tilmeld dig vores 'Få besked' service og vær blandt de første, der får besked når fantastiske virksomheder åbner op for ansøgninger til deres trainee- og elevuddannelser.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere