Bliv Gym Staff i Fitness World

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde og hjælpe hele Danmark med at komme tilbage til de sunde vaner? 

Læs mere
top

Annonce

Bliv kontorelev i Lidl

I Lidl har vi et hav af karrieremuligheder efter endt uddannelse, og hvis du har lysten og viljen, får du, gennem dit 2-årige elevforløb, forudsætningerne for at kickstarte din videre karriere i Lidl #GrænseløseAmbitioner

Annonce

NEYE søger salgselever

Drømmer du om en karriere inden for mode, salg og service, og har du lysten til at gøre en positiv forskel og skabe resultater, er du måske den, som vi står og mangler i vores butikker i København?

Annonce

Bang & Olufsen

Er du klar til at blive en del af verdens mest eftertragtede audiobrand? Vi søger lige nu trainees indenfor flere spændende områder.

Annonce

Salgselev - Harald Nyborg

Drømmer du om udfordringer? Harald Nyborg søger salgselever i hele landet

Ansøg nu

Scania

Bliv økonomielev hos Scania Ishøj 


SOM ELEV HOS OS KOMMER DU I LØBET AF DIT 2-ÅRIGE ELEVFORLØB IGENNEM 3 FORSKELLIGE OMRÅDER - DEBITOR, KREDITOR OG FINANS. ER DU SCANIAS NYE ØKONOMIELEV?

Scania søger to økonomielever inden for økonomi med tiltrædelse 1. oktober 2021 - eller gerne før. Kan du lide at arbejde med tal, og kunne du tænke dig en spændende uddannelse, hvor du får mulighed for at kombinere kreditor, debitor og finans, og har du lyst til at blive udfordret både fagligt og personligt? - Så er det måske dig vi leder efter.

Om dig

Du har, inden du starter hos os, bestået den 3-årige HHX, har kørekort til bil og kunne godt tænke dig at gå i gang med en elevuddannelse. Forståelse af økonomi har din store interesse. Du er flittig, fleksibel og har et godt humør.
Du er selvstændig, ansvarsbevidst, engagerer dig i dine opgaver, og du kan lide udfordringer. Du kan se dig selv i et firma, der er præget af dynamik og høj arbejdsmoral, og hvor der samtidig er plads til en afslappet og humoristisk omgangstone.

Vi tilbyder 

I det 2-årige elevforløb hos Scania, kommer du igennem 3 forskellige områder – Debitor, Kreditor og Finans.
Du kommer til at lære at håndtere og tage ansvar for kreditor- og debitoropgaver, herunder betalinger, rykkerprocedurer og kontoudtog, finansopgaver som rejseafregning, kassebilag, kontering mv.
Du indgår i det tværfaglige samarbejde mellem Scanias mange afdelinger, og du får en bred kontaktflade i hele den danske Scania organisation med meget menneskelig kontakt, både til interne og eksterne kunder.
Sideløbende med den praktiske uddannelse hos Scania følger du et obligatorisk skoleforløb i samarbejde med Niels Brock Erhvervsuddannelserne.

Ansøgning og spørgsmål

Har du spørgsmål til elevstillingen, er du velkommen til at kontakte Finance and Administration Manager Brit Debois på Tlf.: 25518018. 

Du kan sende din ansøgning indtil den 16. maj 2021, men vi gør opmærksom på, at vi behandler ansøgningerne løbende, og vi ansætter og afslutter rekrutteringen, så snart vi har fundet den rette til jobbet. 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning. 

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Scania Danmark A/S
Industribuen 19  
2635 Ishøj

Praktisk

Ansøgningsfrist: 05. maj 2021
Tiltrædelse: 1. oktober 2021

Kontakt

Finance & Administration Manager, Brit Debois
Tlf.: 25 51 80 18.

Om os

Scania i Danmark udgøres af det fabriksejede Scania Danmark A/S (importørfunktion og en egen forhandler-organisation, som markedsføres under navnet Scania Danmark) samt to privatejede Scania forhandlere. Sammenlagt råder de autoriserede danske Scania-forhandlere over 26 store lastbil- og busanlæg jævnt fordelt over hele Danmark.

Mere fra Scania Danmark A/S

Kom tættere på virksomheden


VI GLÆDER OS TIL AT MODTAGE DIN ANSØGNING!

  Gem til senere

DHL Express søger kontor- og økonomielever

Ønsker du at udvikle dit potentiale i et lærerigt miljø?

Er du vores nye revisorelev?

Aros statsautoriserede revisorer I/S søger til deres kontor i København.

Grib muligheden - BAUHAUS søger salgselever

Brænder du for kundekontakt og høj service? Så bliv elev hos Bauhaus

Fitness World søger Gym Staff i hele landet

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde?

NEXTSTOP er landet

Læs den nye udgave af vores uddannelsesmagasin NEXTSTOP og deltag i konkurrencen om en helt særlig præmie til dig og din skole

Læs mere

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Start din karriere i den mest fremadstormende og 100% danskejede sportskæde i landet.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere