Bliv handelselev i AO

Hos os får du hænderne fulde. Og det er helt med vilje. For vi tager din læring alvorligt og vil gøre alt for at give dig den praktiske erfaring og teoretiske viden, der skal til, for at du kan udfolde dit talent hos os.

Læs mere
top

Annonce

Online Åbent Hus på MSK!

På Maskinmesterskolen København får du en kvalitetsuddannelse, der åbner døre til et væld af stillinger – til lands, til vands og på ledelsesgangen. Ses vi den 21. april?

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Bliv en af landets dygtigste til salg og rådgivning på B2B-markedet

Ansøg nu

Start din karriere i en innovativ virksomhed 


Drømmer du om at lære hands-on økonomi i en spændende international virksomhed, hvor læringskurven er stejl og karrieremulighederne mange? 

Så er du måske vores kommende økonomielev. 

Vi søger to økonomielever til vores hovedkontor i Ballerup, mere specifikt hhv. i vores regnskabs- samt controllingafdeling.

Dine kvalifikationer

  • Du har afsluttet HHX eller tilsvarende gymnasial uddannelse med en EUS-overbygning. Det er en mulighed, at du læser en HD (som Siemens finansierer) samtidig med din elevuddannelse. 
  • Du har afsluttet din uddannelse med et godt gennemsnit og har eventuelt haft et studiejob. 
  • Du har flair for tal og stiler hele tiden efter at blive endnu bedre. 
  • Du har lyst til udfordringer og kan lide at tage ansvar og være med til at præge de opgaver, du stilles overfor.

Dine arbejdsopgaver

Som elev vil dine opgaver blandt andet omfatte internt og eksternt regnskab, budgettering, månedlige forecast, ordre- og projektopfølgning, cost-controlling samt gennemgang af kundekontrakter.

Under din uddannelse vil du stifte bekendtskab med andre afdelinger i Siemens Energy således, at du får et godt indblik i, hvordan forretningen hænger sammen, og hvad dine opgaver præcis bidrager med. Ud fra dine kompetencer, baggrund og personlighed ser vi på hvilket stilling, som vil passe dig bedst.

Hvad tilbyder vi?

Hos os får du mulighed for at blive en del af et internationalt og dynamisk miljø, og under hele dit uddannelsesforløb får du masser af faglig og personlig udvikling, der sikrer, at du bliver godt klædt på til din fremtidige karriere: Læs mere

Du bliver en del af den succes, der er skabt af vores innovative og dygtige kolleger, der med deres nysgerrighed og høje faglige kompetencer, til stadighed skaber ny viden og finder løsninger på komplekse problemstillinger. Vi prioriterer ansvarlighed for vores sundhed og trivsel og tilbyder mange medarbejdergoder såsom god kantineordning og træningsfaciliteter.

Plads til mangfoldighed!?

Heldig for os er vi ikke alle ens. Gennem mangfoldighed genererer vi resultater. Vi fokuserer på inklusion og passion. Vores energi drives af mere end 130 forskellige nationaliteter, og vi håber at høre fra dig - uanset hvilken etnisk baggrund, køn, alder, religion, identitet eller handicap, du måtte have.

Er du interesseret?

Vi afholder samtaler løbende (eventuelt online), så send gerne din ansøgning og CV snarest muligt, dog senest den 15. maj 2021. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR Manager, Rikke Felletoft: rikke.felletoft@siemens.com.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Siemens A/S
Borupvang 9
2750 Ballerup

Praktisk

Ansøgningsfrist: 15. maj 2021
Tiltrædelse: 15. august 2021

Kontakt

Talent Acquisition Partner Rikke Felletoft 
Mail: rikke.felletoft@siemens.com


Siemens som arbejdsplads


.

Om Siemens

Siemens Energy er et selskab i Siemens gruppen. Vi udvikler, sælger og leverer produkter og løsninger til el-, olie-, gas-, vand- og varmeforsyning, og har haft afgørende indflydelse på markedet lige siden vores begyndelse. Den samlede knowhow er indbygget i de løsninger, vi leverer i dag, og vi tilbyder alt inden for effektivitet og sikkerhed, hele vejen fra kraftværket til slutkunden. Siemens Energy er verdens førende inden for bæredygtig energi, der gavner både miljøet og os som forbrugere. Vi er omkring 90 kolleger i den danske organisation og 91.000 fordelt på 90 lande. Læs mere her: www.siemens-energy.com

#proudtobesiemens

Mere fra Siemens A/S

Kom tættere på os :)


Young Career Profile

Mød os på young-career.dk og læs meget mere om det at være elev hos Siemens.

  Gem til senere

Bliv kontorelev i Bruun & Partnere

Få en unik elevuddannelse med vægt på salg og marketing!

Bliv indkøbselev i Novenco

Brænder du for, at give kunder, leverandører og kollegaer en god service?

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Hvis du har sport på hjernen, så er det nu du skal blive elev hos os!

RUC søger kontorelever

Få en spændende elevuddannelse med fokus på din faglighed

Louis Nielsen søger salgselever med ambitioner!

Du bliver en del af en butik hvor teamwork og succes er nøgleord. Du får branchens bedste uddannelse med et meget højt personligt og fagligt niveau...

Læs mere

Schou søger Visual Merchandiser elev

Har du kreative evner og vil du gerne arbejde med dekoration og varepræsentationer? Så har du nu chancen for at blive en del af Schou.

Læs mere

Se hvad der venter.. 

Tilmeld dig vores 'Få besked' service og vær blandt de første, der får besked når fantastiske virksomheder åbner op for ansøgninger til deres trainee- og elevuddannelser.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere