Bliv handelselev i AO

Hos os får du hænderne fulde. Og det er helt med vilje. For vi tager din læring alvorligt og vil gøre alt for at give dig den praktiske erfaring og teoretiske viden, der skal til, for at du kan udfolde dit talent hos os.

Læs mere
top

Annonce

Online Åbent Hus på MSK!

På Maskinmesterskolen København får du en kvalitetsuddannelse, der åbner døre til et væld af stillinger – til lands, til vands og på ledelsesgangen. Ses vi den 21. april?

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Bliv en af landets dygtigste til salg og rådgivning på B2B-markedet


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Har du interesse for salg og marketing? 


Hos Future & Co løber vi stærkt! Vi formidler elev- og traineestillinger på vegne af store og små virksomheder i hele landet. Siden vores opstart i 2003 har vi formidlet mere end 60.000 trainee- og elevstillinger, og hvert år samarbejder vi med mere end 700 virksomheder. Vi hjælper vores kunder med at komme helt tæt på den unge målgruppe og sikrer, at de står knivskarpt og skiller sig ud. Vi er eksperter på områderne: Annoncering, branding, rekruttering, medieplanlægning, insights og surveys. 

Vi har heldigvis rigtig travlt og vil gerne lære fra os -  derfor søger vi en ny medspiller, som kan hjælpe os i mål med de mange opgaver. 

Dine opgaver inkluderer bl.a.

  • Opsøgende salg og kundekontakt
  • Assistere i håndteringen af vores SoMe-profiler 
  • Udarbejde markedsføringsstrategi for vores sociale medier 
  • Forskellige ad hoc-opgaver inden for salg og marketing

Du får grundig oplæring i vores kundesystemer og platforme, og vi giver dig de nødvendige færdigheder til at kunne varetage en salgsproces - fra kundekontakt til afsluttende salg og opfølgning. Dine arbejdsopgaver kan desuden tilpasses løbende, hvis der er områder i forretningen, du finder relevante i forhold til din uddannelse.  

Lidt om dig

  • Du er i gang med en uddannelse inden for salg, markedsføring eller kommunikation
  • Du brænder for salg og det at skabe resultater
  • Du er glad for til kundekontakt 
  • Du er struktureret og detaljeorienteret
  • Du vil gerne lære mere om salg og digital markedsføring og ønsker erfaring inden for websites, online formidling og konceptsalg
  • Du er udadvendt og klar på at bidrage med god stemning til teamet 

Vi tilbyder

Hos os bliver du en del af holdet på lige fod med os andre. Du får lov til at bidrage til at skabe værdi og gøre en forskel for virksomheden.

Vi er et lille team med en uformel tone og et ungt mindset. Det sociale har stor betydning, både i hverdagen på kontoret og udenfor arbejdstiden. 

Vi holder til i et større kontorfællesskab, hvor flere virksomheder lejer sig ind, og der bliver afholdt sociale arrangementer på tværs af kontorfællesskabet. 

Periode: 3-6 måneder. Praktikforløbet er ulønnet, men der vil være mulighed for opnåelse af bonus ved opnåelse af salgsmål.

Arbejdstiden er 37 timer/uge, men vi er fleksible i forhold til dit studie og giver plads til, at du kan deltage i studieaktiviteter og eksamener ved siden af praktikforløbet.

Læs mere om os her og bliv klogere på vores forretning.

Send din ansøgning via "Ansøg nu" knappen, og noter venligst "Salg- og marketingspraktikant" i emnefelt. Vi indkalder løbende til samtaler, så ansøg hurtigst muligt. 

Ej - hvor vi glæder os til at høre fra dig!


Sted

Future & Co
Strandgade 4A
1401 København K

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: August 2021 eller efter aftale

Kontakt

Randi Simonsen
Tlf.:  32 50 05 98


.

Brænder du for at få tingene til at ske?

Hos Future & Co er vi passionerede omkring alt, hvad vi laver. Vi drives af vores kunders målsætninger og helmer ikke, før de er nået. Derfor er det vigtigt, at du er selvkørende og initiativrig og elsker at arbejde i et team, hvor vi er afhængige af hinandens indsatser. Vi bor i hjertet af Christianshavn i det fantastiske office community, WorkSharGrow. For os er det essentielt at arbejde i inspirerende omgivelser, hvor kreativiteten blomstrer og faglige relationer opstår.

Vil du vide mere om os?  Se videoen og bliv klogere på Future & Co. 

Mere fra Future & Co

Kom tættere på os :)


  Gem til senere

Bliv kontorelev i Bruun & Partnere

Få en unik elevuddannelse med vægt på salg og marketing!

Bliv indkøbselev i Novenco

Brænder du for, at give kunder, leverandører og kollegaer en god service?

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Hvis du har sport på hjernen, så er det nu du skal blive elev hos os!

RUC søger kontorelever

Få en spændende elevuddannelse med fokus på din faglighed

Louis Nielsen søger salgselever med ambitioner!

Du bliver en del af en butik hvor teamwork og succes er nøgleord. Du får branchens bedste uddannelse med et meget højt personligt og fagligt niveau...

Læs mere

Schou søger Visual Merchandiser elev

Har du kreative evner og vil du gerne arbejde med dekoration og varepræsentationer? Så har du nu chancen for at blive en del af Schou.

Læs mere

Se hvad der venter.. 

Tilmeld dig vores 'Få besked' service og vær blandt de første, der får besked når fantastiske virksomheder åbner op for ansøgninger til deres trainee- og elevuddannelser.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere