Bliv handelselev i AO

Hos os får du hænderne fulde. Og det er helt med vilje. For vi tager din læring alvorligt og vil gøre alt for at give dig den praktiske erfaring og teoretiske viden, der skal til, for at du kan udfolde dit talent hos os.

Læs mere
top

Annonce

Online Åbent Hus på MSK!

På Maskinmesterskolen København får du en kvalitetsuddannelse, der åbner døre til et væld af stillinger – til lands, til vands og på ledelsesgangen. Ses vi den 21. april?

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Bliv en af landets dygtigste til salg og rådgivning på B2B-markedet

Ansøg nu

DTU søger 2 kontorelever med start den 1. september 2021


Kontorelever (2) til unikt internationalt miljø

Vil du have en topklasse uddannelse i en ekstraordinært spændende organisation?

Leder du efter det helt rigtige sted at tage din kontoruddannelse, så har du alle tiders chance lige nu. Dog kun hvis du drømmer om at være en del af et ægte internationalt miljø fyldt med super kompetente og spændende mennesker. På DTU vil du have kolleger fra hele verden i et væld af forskellige funktioner lige fra forskere med CV’er så lange som bøger til administrative profiler som dig selv. Og så er der selvfølgelig alle de studerende, der er med til at give masser af god energi og liv.

Mange forskellige opgaver, egen mentor og stort elevnetværk

Når du begynder som kontorelev på DTU, har vi en fælles opgave, nemlig at få lært dig så meget som overhovedet muligt på de to år, elevtiden varer. Vi tilbyder elevplads hos henholdsvis vores afdeling for Uddannelse og Studerende, og vores Campus Service. Her kommer du i turnus i to perioder af et års varighed hver. Den metode, ved vi, virker ift. at lære dig mest muligt. Din elevtid kommer til at bestå af mange forskellige opgaver og vil variere alt efter hvilke afdelinger, du bliver tilknyttet.

Eksempel på opgaver kan fx være:

 • Sekretariatsfunktioner – at understøtte organisationen med administrative opgaver og samarbejde
 • Planlægning og arbejde med data og administrative systemer 
 • Koordinering og projektstyring 
 • Mødeaktivitet med studerende og andre institutter 
 • Kommunikation til kolleger og studerende 
 • Kontoropgaver, fx bestillinger, opdatering af databaser, økonomisystemer kompetenceudvikling 
 • IT, fx oplæring i de systemer vi bruger på DTU og i de enkelte afdelinger

Ud over masser af læring kan du glæde dig til DTU’s mange medarbejdertilbud. Det dækker alt lige fra vores gode kantine til vores 16 sportsklubber. Du kan fx få adgang til vores fitnesscenter. Er du mere til yoga, dans eller cykling, er det bare nogle af de mange andre muligheder, der tilbydes på DTU.

Bestået grundforløb fra handelsskole eller gymnasial baggrund med EUS-forløb

Som elev regner vi med, at du har stor lyst til at lære nyt og at du brænder for at levere en service til menneskene omkring dig. Du er derfor ikke bange for prøve nye ting eller spørge, når der er noget, du ikke forstår. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, men jo mere du selv lægger i din uddannelse, jo mere får du med dig. Da du tager en uddannelse, hvor du kommer til at servicere andre funktioner, er det også afgørende, at du har stor lyst til at hjælpe andre, – og at du kan gøre det med godt humør. Derudover skal du have:
 • Et grundforløb (HG2, EUDG eller EUX) fra en handelsskole, der giver adgang til kontoruddannelsen med speciale i administration, eller 
 • En gymnasial baggrund (STX, HF, HTX eller HHX), som skal suppleres med et EUS-forløb. HHX skal gennemføre et fem ugers grundforløb. STX, HTX og HF et ti ugers grundforløb 
 • Er du over 25 år, gælder de samme adgangskrav, men der kan blive tale om at afkorte antallet af specialefag og uddannelsens varighed. Opfylder du ikke kravene, skal du kontakte en handelsskole for at få udarbejdet en realkompetencevurdering (RKV) 
 • En struktureret arbejdsform og sans for detaljen 
 • Gode kommunikationsevner, både på dansk- og engelsk 
 • God forståelse for IT-værktøjer generelt

Startdato og løn

Stillingen er med forventet tiltrædelse pr. 1. september 2021. Elevlønnen er ifølge OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer m.fl. (HK/Stat) indgået med Finansministeriet.

Hvis du vil vide mere

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR elevkoordinator på dtuelev@dtu.dk. Du kan også læse mere om DTU på vores hjemmeside dtu.dk.

Ansøgning og samtale

Vi skal modtage din online ansøgning senest søndag den 2. maj 2021. Klik på "Ansøg nu", og udfyld ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, C.V. og eksamensbeviser.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 19 og 20.

Alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Danmarks Tekniske Universitet
Anker Engelundsvej 1 
2800 Kgs. Lyngby 

Praktisk

Ansøgningsfrist: 2. maj 2021
Tiltrædelse: 1. september 2021

Kontakt

HR elevkoordinator
dtuelev@dtu.dk .

Om DTU

DTU er et teknisk eliteuniversitet med international rækkevidde og standard. Vores mission er at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. 11.200 studerende uddanner sig her til fremtiden, og 6.000 medarbejdere har hver dag fokus på uddannelse, forskning, innovation og forskningsbaseret rådgivning, som bidrager til øget vækst og velfærd. DTU stiller krav og giver muligheder uanset hvor i organisationen, man arbejder. Vi står for høj faglighed, kollegial respekt og ansvarlig handlefrihed.

Mere fra DTU

Kom tættere på virksomheden


VI SER FREM TIL AT MODTAGE DIN ANSØGNING!

  Gem til senere

Bliv kontorelev i Bruun & Partnere

Få en unik elevuddannelse med vægt på salg og marketing!

Bliv indkøbselev i Novenco

Brænder du for, at give kunder, leverandører og kollegaer en god service?

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Hvis du har sport på hjernen, så er det nu du skal blive elev hos os!

RUC søger kontorelever

Få en spændende elevuddannelse med fokus på din faglighed

Louis Nielsen søger salgselever med ambitioner!

Du bliver en del af en butik hvor teamwork og succes er nøgleord. Du får branchens bedste uddannelse med et meget højt personligt og fagligt niveau...

Læs mere

Schou søger Visual Merchandiser elev

Har du kreative evner og vil du gerne arbejde med dekoration og varepræsentationer? Så har du nu chancen for at blive en del af Schou.

Læs mere

Se hvad der venter.. 

Tilmeld dig vores 'Få besked' service og vær blandt de første, der får besked når fantastiske virksomheder åbner op for ansøgninger til deres trainee- og elevuddannelser.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere