Bliv Gym Staff i Fitness World

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde og hjælpe hele Danmark med at komme tilbage til de sunde vaner? 

Læs mere
top

Annonce

Bliv kontorelev i Lidl

I Lidl har vi et hav af karrieremuligheder efter endt uddannelse, og hvis du har lysten og viljen, får du, gennem dit 2-årige elevforløb, forudsætningerne for at kickstarte din videre karriere i Lidl #GrænseløseAmbitioner

Annonce

NEYE søger salgselever

Drømmer du om en karriere inden for mode, salg og service, og har du lysten til at gøre en positiv forskel og skabe resultater, er du måske den, som vi står og mangler i vores butikker i København?

Annonce

Bang & Olufsen

Er du klar til at blive en del af verdens mest eftertragtede audiobrand? Vi søger lige nu trainees indenfor flere spændende områder.

Annonce

Salgselev - Harald Nyborg

Drømmer du om udfordringer? Harald Nyborg søger salgselever i hele landet

Ansøgningsfristen er udløbet

Bliv elev og få en unik uddannelse i en spændende branche


Er du udadvendt og parat til en unik elevuddannelse med vægt på salg og marketing, hvor du får lige så meget ansvar, som du er klar til? Så er det dig, vi søger!

Det vigtigste for os er at finde en elev med den helt rigtige personlighed, der passer godt sammen med os. En der ser muligheder og sprudler af god energi, og en som altid tænker helheden og de fælles projekter før egoet. Du skal have lyst til at tage ansvar og kaste dig ud i opgaver, du ikke har erfaring med, og du skal samtidig være modig nok til at turde fejle og spørge om hjælp. Vi har masser af hjertevarme, og vi forventer det samme af vores kommende kollega.

I forhold til det formelle forventer vi, at du:

  • har gennemført STX, EUX, HHX eller en erhvervsuddannelse
  • er god til at strukturere egne arbejdsopgaver
  • er hurtigtænkende, kvik og god til at problemløse
  • er typen som finder motivation i at have mange forskellige kasketter på
  • har kørekort, og du har mod på at køre lange ture ind i mellem
  • evt. har erfaring som rejseguide, instruktør, sælger eller andet, hvor du har været vant til at være i centrum

Jobbet:

Igennem din tid som elev vil du opleve at arbejde med de fleste områder i virksomheden, og du vil arbejde sammen med os allesammen. Vi arbejder løbende på mange projekter, og når vi afslutter et, starter vi et andet. Du vil derfor opleve stor alsidighed i opgaverne.

I en typisk arbejdsuge vil du være med til at planlægge events, koordinere noget af det praktiske, kommunikere med uddannelsesledere og vejledere, besøge uddannelsesinstitutioner med rollemodeller fra erhvervslivet og facilitere digitale og fysiske events. Du vil også deltage i salgs- og koordineringsmøder, ligesom du vil være en naturlig del af udviklingsteamet.

Du vil indgå som en ligeværdig part af teamet – vi går ikke så meget op i titler, men vi går op i, at vi alle tager ansvar, overholder deadlines og vil de andre i teamet det bedste.

Til gengæld:

Kan vi tilbyde dig en unik elevuddannelse i en spændende branche, hvor der er fart over feltet. Bruun & Partnere hjælper danske virksomheder og uddannelsesinstitutioner med at tiltrække talenter. Vi arbejder med ”Young Employer Branding”, hvor tiltrækningskampagner, uddannelses- og karriereevents og medieplanlægning er en stor del af vores dagligdag. Vores kunder er Danmarks største virksomheder og uddannelsesinstitutioner – og vi er de bedste inden for vores felt. Kort sagt - vi hjælper med at tiltrække de bedste talenter... men vi vil selv have den allerbedste!

Det praktiske:

Opstart 1. september 2021. Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning og CV med billede til os hurtigst muligt – og senest 1. maj. Ansøgningen skal sendes på mail via 'Ansøg nu' knappen.

Du er meget velkommen til at kontakte Emil Hjertman på 30281378, hvis du har nogle spørgsmål – han er lige blevet færdig som elev hos os. Du kan også læse mere om os på www.bruun-partnere.dk.

Vi glæder os rigtig meget til at læse din ansøgning!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Bruun & Partnere
Center Boulevard 5
2300 København S

Praktisk

Ansøgningsfrist: 1. maj 2021
Tiltrædelse: 1. september 2021

Kontakt

Emil Hjertman
tlf.: 3028 1378
eh@bruun-partnere.dk.

Eksperter i employer og career branding

I Bruun & Partnere er vi en flok passionerede og erfarne mennesker, der brænder for at bygge bro mellem virksomheder, uddannelsesinstitutioner og de bedste unge talenter.

Vi favner både udvalgte specialistopgaver og eksekvering af den sammenhængende proces fra positionerings- og rekrutteringskampagner til komplette introduktions- og induktionsforløb. Vores kerneorganisation kendetegnes ved højt energiniveau, specialistviden, kreativitet, forretningsforståelse og masser af handlekraft. Vi er en sammensætning af medarbejdere, som er de bedste på deres felt inden for; strategi, analyse, kreativ design, konceptudvikling, kommunikation, medier, HR, ledelse og undervisning.

Mere fra Bruun & Partnere 

Kom tættere på virksomheden


Vi glæder os til at høre fra dig!

  Gem til senere

DHL Express søger kontor- og økonomielever

Ønsker du at udvikle dit potentiale i et lærerigt miljø?

Er du vores nye revisorelev?

Aros statsautoriserede revisorer I/S søger til deres kontor i København.

Grib muligheden - BAUHAUS søger salgselever

Brænder du for kundekontakt og høj service? Så bliv elev hos Bauhaus

Fitness World søger Gym Staff i hele landet

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde?

NEXTSTOP er landet

Læs den nye udgave af vores uddannelsesmagasin NEXTSTOP og deltag i konkurrencen om en helt særlig præmie til dig og din skole

Læs mere

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Start din karriere i den mest fremadstormende og 100% danskejede sportskæde i landet.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere