Bliv handelselev i AO

Hos os får du hænderne fulde. Og det er helt med vilje. For vi tager din læring alvorligt og vil gøre alt for at give dig den praktiske erfaring og teoretiske viden, der skal til, for at du kan udfolde dit talent hos os.

Læs mere
top

Annonce

Online Åbent Hus på MSK!

På Maskinmesterskolen København får du en kvalitetsuddannelse, der åbner døre til et væld af stillinger – til lands, til vands og på ledelsesgangen. Ses vi den 21. april?

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Bliv en af landets dygtigste til salg og rådgivning på B2B-markedet


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Bliv elev og få en unik uddannelse i en spændende branche


Er du udadvendt og parat til en unik elevuddannelse med vægt på salg og marketing, hvor du får lige så meget ansvar, som du er klar til? Så er det dig, vi søger!

Det vigtigste for os er at finde en elev med den helt rigtige personlighed, der passer godt sammen med os. En der ser muligheder og sprudler af god energi, og en som altid tænker helheden og de fælles projekter før egoet. Du skal have lyst til at tage ansvar og kaste dig ud i opgaver, du ikke har erfaring med, og du skal samtidig være modig nok til at turde fejle og spørge om hjælp. Vi har masser af hjertevarme, og vi forventer det samme af vores kommende kollega.

I forhold til det formelle forventer vi, at du:

  • har gennemført STX, EUX, HHX eller en erhvervsuddannelse
  • er god til at strukturere egne arbejdsopgaver
  • er hurtigtænkende, kvik og god til at problemløse
  • er typen som finder motivation i at have mange forskellige kasketter på
  • har kørekort, og du har mod på at køre lange ture ind i mellem
  • evt. har erfaring som rejseguide, instruktør, sælger eller andet, hvor du har været vant til at være i centrum

Jobbet:

Igennem din tid som elev vil du opleve at arbejde med de fleste områder i virksomheden, og du vil arbejde sammen med os allesammen. Vi arbejder løbende på mange projekter, og når vi afslutter et, starter vi et andet. Du vil derfor opleve stor alsidighed i opgaverne.

I en typisk arbejdsuge vil du være med til at planlægge events, koordinere noget af det praktiske, kommunikere med uddannelsesledere og vejledere, besøge uddannelsesinstitutioner med rollemodeller fra erhvervslivet og facilitere digitale og fysiske events. Du vil også deltage i salgs- og koordineringsmøder, ligesom du vil være en naturlig del af udviklingsteamet.

Du vil indgå som en ligeværdig part af teamet – vi går ikke så meget op i titler, men vi går op i, at vi alle tager ansvar, overholder deadlines og vil de andre i teamet det bedste.

Til gengæld:

Kan vi tilbyde dig en unik elevuddannelse i en spændende branche, hvor der er fart over feltet. Bruun & Partnere hjælper danske virksomheder og uddannelsesinstitutioner med at tiltrække talenter. Vi arbejder med ”Young Employer Branding”, hvor tiltrækningskampagner, uddannelses- og karriereevents og medieplanlægning er en stor del af vores dagligdag. Vores kunder er Danmarks største virksomheder og uddannelsesinstitutioner – og vi er de bedste inden for vores felt. Kort sagt - vi hjælper med at tiltrække de bedste talenter... men vi vil selv have den allerbedste!

Det praktiske:

Opstart 1. september 2021. Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning og CV med billede til os hurtigst muligt – og senest 1. maj. Ansøgningen skal sendes på mail via 'Ansøg nu' knappen.

Du er meget velkommen til at kontakte Emil Hjertman på 30281378, hvis du har nogle spørgsmål – han er lige blevet færdig som elev hos os. Du kan også læse mere om os på www.bruun-partnere.dk.

Vi glæder os rigtig meget til at læse din ansøgning!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Bruun & Partnere
Center Boulevard 5
2300 København S

Praktisk

Ansøgningsfrist: 1. maj 2021
Tiltrædelse: 1. september 2021

Kontakt

Emil Hjertman
tlf.: 3028 1378
eh@bruun-partnere.dk.

Eksperter i employer og career branding

I Bruun & Partnere er vi en flok passionerede og erfarne mennesker, der brænder for at bygge bro mellem virksomheder, uddannelsesinstitutioner og de bedste unge talenter.

Vi favner både udvalgte specialistopgaver og eksekvering af den sammenhængende proces fra positionerings- og rekrutteringskampagner til komplette introduktions- og induktionsforløb. Vores kerneorganisation kendetegnes ved højt energiniveau, specialistviden, kreativitet, forretningsforståelse og masser af handlekraft. Vi er en sammensætning af medarbejdere, som er de bedste på deres felt inden for; strategi, analyse, kreativ design, konceptudvikling, kommunikation, medier, HR, ledelse og undervisning.

Mere fra Bruun & Partnere 

Kom tættere på virksomheden


Vi glæder os til at høre fra dig!

  Gem til senere

Bliv kontorelev i Bruun & Partnere

Få en unik elevuddannelse med vægt på salg og marketing!

Bliv indkøbselev i Novenco

Brænder du for, at give kunder, leverandører og kollegaer en god service?

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Hvis du har sport på hjernen, så er det nu du skal blive elev hos os!

RUC søger kontorelever

Få en spændende elevuddannelse med fokus på din faglighed

Louis Nielsen søger salgselever med ambitioner!

Du bliver en del af en butik hvor teamwork og succes er nøgleord. Du får branchens bedste uddannelse med et meget højt personligt og fagligt niveau...

Læs mere

Schou søger Visual Merchandiser elev

Har du kreative evner og vil du gerne arbejde med dekoration og varepræsentationer? Så har du nu chancen for at blive en del af Schou.

Læs mere

Se hvad der venter.. 

Tilmeld dig vores 'Få besked' service og vær blandt de første, der får besked når fantastiske virksomheder åbner op for ansøgninger til deres trainee- og elevuddannelser.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere