Bliv Gym Staff i Fitness World

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde og hjælpe hele Danmark med at komme tilbage til de sunde vaner? 

Læs mere
top

Annonce

Bliv kontorelev i Lidl

I Lidl har vi et hav af karrieremuligheder efter endt uddannelse, og hvis du har lysten og viljen, får du, gennem dit 2-årige elevforløb, forudsætningerne for at kickstarte din videre karriere i Lidl #GrænseløseAmbitioner

Annonce

NEYE søger salgselever

Drømmer du om en karriere inden for mode, salg og service, og har du lysten til at gøre en positiv forskel og skabe resultater, er du måske den, som vi står og mangler i vores butikker i København?

Annonce

Bang & Olufsen

Er du klar til at blive en del af verdens mest eftertragtede audiobrand? Vi søger lige nu trainees indenfor flere spændende områder.

Annonce

Salgselev - Harald Nyborg

Drømmer du om udfordringer? Harald Nyborg søger salgselever i hele landet

Ansøg nu

Kontorelev til Copenhagen Business School


Ønsker du en kontoruddannelse i et internationalt og dynamisk miljø?

På Copenhagen Business School uddanner vi kontorelever med speciale i offentlig administration – det næste hold starter den 1. september 2021 og afsluttes i august 2023. 

Medindflydelse, udvikling og netværk

Vi tager din uddannelse alvorligt, vi lytter til dine ønsker og planlægger så vidt muligt dit uddannelsesforløb med udgangspunkt i dine særlige kompetencer og interesser. Til gengæld stiller vi krav til dig og tilbyder dig udfordrende opgaver inden for hele det administrative område på universitetet.

I løbet af dit 2-årige uddannelsesforløb bliver du som udgangspunkt tilknyttet 2-3 forskellige interne praktiksteder med gode kolleger. Du vil få erfaring med mange forskellige administrative opgaver og mulighed for at udvikle dine sproglige kvalifikationer, da arbejdet i flere af vores afdelinger indebærer kontakt med udenlandske forskere og studerende.

Du får mulighed for at deltage i forskellige seminarer, workshops og kurser i løbet af uddannelsen.
Du vil også have en række skoleophold på Niels Brock, hvoraf 1 uge er et betalt studieophold i Bruxelles. Skoleforløbet afsluttes med en skriftlig fagprøve og en mundtlig eksamen.

Som kontorelev på CBS får du et stort netværk. Du får mange kolleger og møder andre unge under uddannelse til sociale og faglige arrangementer; såsom seminarer, konferencer, forelæsninger og de månedlige elevmøder. Kontoreleverne har en buddy-ordning, hvor der bliver netværket både på og uden for arbejdet. 

Dine kvalifikationer og kvaliteter

  • Du har masser af energi og lyst til at lære nyt. 
  • Du er selvstændig, initiativrig og har mod på at begå dig i en stor international organisation.
  • Du er engageret og motiveret til at uddanne dig. 
  • Du er hurtig til at sætte dig ind i nye IT-systemer.
  • Du er god til dansk og engelsk både mundtligt og skriftligt og kommunikerer ubesværet både pr. mail, telefon og personligt

Din faglige baggrund

Du skal opfylde adgangskravene til kontoruddannelsen med specialet ”Offentlig administration”. Dette kan ske via et grundforløb fra HG2, HGV eller HGS påbegyndt før den 1. august 2015 eller med en EUX/HHX. Hvis du har en studentereksamen (HF, STX eller HTX) og du ikke har en HGS fra tidligere, skal din studentereksamen suppleres med et 5 ugers kompetencegivende forløb for studenter.

Hvis du er fyldt 25 år og har taget et af ovenstående forløb efter 1. august 2015, skal vi have dig til at medsende din realkompetencevurdering (RKV).

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesforhold er efter aftale mellem Finansministeriet og HK. Elever er omfattet af pensionsordningen SAMPENSION. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til os, kan du kontakte overordnet elevansvarlig Charlotte Unold på tlf.: 38 15 24 27 eller e- mail: cu.hr@cbs.dk. Hvis du vil i kontakt med en af vores elever, kan du kontakte kontorelev Rikke Lindquist via e-mail: rl.hr@cbs.dk. Du kan også selv søge oplysninger på www.cbs.dk

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning samt bilag til os, så vi har den i hænde senest søndag den 16. maj 2021. Vi forventer at holde samtaler i uge 21.

Din ansøgning

Du søger stillingen online ved at klikke på "Ansøg nu", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter ansøgning med oplysninger om tidligere beskæftigelse, eksamenspapirer og CV.

Copenhagen Business School er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

Ansøgningsfrist: 16. maj 2021.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

CBS, Copenhagen Business School
Solbjerg Plads 3
2000 Frederiksberg

Praktisk

Ansøgningsfrist: 16. maj 2021
Tiltrædelse: 1. september 2021

Kontakt

Elevansvarlig Charlotte Unold
tlf.: 38 15 24 27 / cu.hr@cbs.dk

Kontorelev Rikke Lindquist
rl.hr@cbs.dk.

Om os

CBS er et unikt erhvervsuniversitet med en høj andel af udenlandske ansatte og studerende. CBS har ca. 630 undervisnings- og forskningsårsværk, 200 ph.d.-studerende og 680 administrative årsværk. Ca. 21.500 studerende er fordelt på bachelor-, kandidat-, MBA/EMBA-, ph.d.- og Executive-programmer, der udbydes på dansk og engelsk. Vores videnskabelige medarbejdere tæller internationale eksperter inden for de klassiske forretningsdiscipliner, men også i filosofi, historie, psykologi, sociologi, jura, politik, informationssystemer, kultur og sprog.

Mere fra CBS 

Kom tættere på virksomheden


Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

DHL Express søger kontor- og økonomielever

Ønsker du at udvikle dit potentiale i et lærerigt miljø?

Er du vores nye revisorelev?

Aros statsautoriserede revisorer I/S søger til deres kontor i København.

Grib muligheden - BAUHAUS søger salgselever

Brænder du for kundekontakt og høj service? Så bliv elev hos Bauhaus

Fitness World søger Gym Staff i hele landet

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde?

NEXTSTOP er landet

Læs den nye udgave af vores uddannelsesmagasin NEXTSTOP og deltag i konkurrencen om en helt særlig præmie til dig og din skole

Læs mere

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Start din karriere i den mest fremadstormende og 100% danskejede sportskæde i landet.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere