Bliv Gym Staff i Fitness World

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde og hjælpe hele Danmark med at komme tilbage til de sunde vaner? 

Læs mere
top

Annonce

Bliv kontorelev i Lidl

I Lidl har vi et hav af karrieremuligheder efter endt uddannelse, og hvis du har lysten og viljen, får du, gennem dit 2-årige elevforløb, forudsætningerne for at kickstarte din videre karriere i Lidl #GrænseløseAmbitioner

Annonce

NEYE søger salgselever

Drømmer du om en karriere inden for mode, salg og service, og har du lysten til at gøre en positiv forskel og skabe resultater, er du måske den, som vi står og mangler i vores butikker i København?

Annonce

Bang & Olufsen

Er du klar til at blive en del af verdens mest eftertragtede audiobrand? Vi søger lige nu trainees indenfor flere spændende områder.

Annonce

Salgselev - Harald Nyborg

Drømmer du om udfordringer? Harald Nyborg søger salgselever i hele landet

Ansøgningsfristen er udløbet

Selvstændig økonomielev til Vejdirektoratet i København


Kan du arbejde selvstændigt og har du flair for tal? Trives du med komplekse opgaver i en social og humørfyldt afdeling med højt til loftet? 

Så søger vi en økonomielev til vores regnskabsafdeling. 

Vi har meget at se til i Vejdirektoratets regnskabsafdeling og tilbyder en stilling i en organisation, som gerne vil være den bedste til økonomistyring i staten. Hos os får du udfordrende opgaver med berøringsflader både til trafikanter, borgere og den politiske verden og bliver en afgørende faktor i, at vi kan levere høj kvalitet i vores rapportering.

”Hvis du er klar på en spændende ansættelse, som giver gode jobmuligheder inden for økonomiområdet, både i og udenfor Vejdirektoratet, så vil vi rigtig gerne høre fra dig,” fortæller afdelingsleder Louise Beck Feldborg. 

Hvilke opgaver skal du løse? 

I dit 2-årige uddannelsesforløb vil du blive oplært i at løse og beherske de økonomiopgaver, der er i Vejdirektoratet. Du får ikke bare kendskab til de generelle økonomifunktioner, men vi går i dybden med nogle centrale områder, så vi sikrer, at du som udlært økonomimedarbejder kan beherske visse funktioner på et højt niveau. Vi benytter SAP som ERP-system. 

Arbejdsopgaverne indebærer bl.a.:

 • Vedligehold af kreditor- og debitorstamdata samt koblinger mellem artskonti og leverandører.
 • Kreditor- og debitorstyring samt afstemninger af balancekonti. 
 • Controllingopgaver bl.a. indberetninger.
 • Udviklingsopgaver, automatiseringsprocesser og optimering af forretningsgange.
 • Udarbejdelse og vedligeholdelse af vejledninger.
 • Kontrol af rejser, udlæg og kilometerbøger. 
En væsentlig del af din hverdag vil også være support både internt og eksternt, som sker ved besvarelse af mails, men i høj grad også telefonisk, da vi vægter den personlige kontakt højt. 

Din profil

 • Du har et adgangsgivende grundkursus.
 • Du har et godt it-kendskab, især til office-pakken, og i særdeleshed Excel.
 • Du er god til at formulere dig på skrift. 
 • Du er positiv og proaktiv og er ikke bange for at prøve kræfter med nye opgaver under kyndig vejledning og introduktion af dine kollegaer. Du er med andre ord ikke bange for at stille spørgsmål, for at du kan blive endnu dygtigere. 

Send en motiveret ansøgning til os, hvis du inden d. 1. juni 2021 har afsluttet:

 • EUX.
 • EUS.
 • HHX.
 • HG (med adgang til specialet økonomi i kontoruddannelsen). 

Er du over 25 år og har taget et kompetencegivende forløb (EUV), skal vi bede dig om at sende din realkompetencevurdering (RVK) med. 

Om os 

Du bliver ansat i Vejdirektoratets regnskabsafdeling, der består af 15 dygtige og dedikerede kolleger. Hverdagen er præget af store og små udfordringer og i perioder højt tempo. Vi lægger stor vægt på et godt og konstruktivt samarbejde med respekt for den enkeltes input. 

Dine løn- og ansættelsesvilkår 

Du får løn efter gældende overenskomst både under praktikken og skoleophold. Vi ser gerne, du starter hurtigst muligt. 

Dit ansættelsesområde vil være Transportministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Tjenestested er Vejdirektoratet på adressen Carsten Niebuhrs Gade 43, 1577 København V. 

Læs mere 

Vejdirektoratet har ansvaret for at planlægge, anlægge og drive statsvejnettet, som består af motorveje, hovedlandeveje og mange af landets broer – i alt cirka 3.800 km vej. Som arbejdsplads dækker Vejdirektoratet hele landet. Stillingen er tilknyttet Vejdirektoratets kontor i centrum af København. 

Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk 

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Finansiel Controller i REGN Trine Witchen Petersen på mail twpe@vd.dk eller telefon 72443129. 

Er du interesseret? 

Send din ansøgning senest tirsdag d. 11/5 – 2021. Vi forventer at afholde samtaler mandag/tirsdag/onsdag i uge 20. 

Søg stillingen ved at trykke på "Ansøg nu" knappen  - Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter. 

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Vejdirektoratet
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577 København V

Praktisk

Ansøgningsfrist: 15. maj 2021
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Trine Witchen Petersen
twpe@vd.dk
tlf.: 72 44 31 29.

I Vejdirektoratet er vi med til at skabe fremtidens infrastruktur i Danmark. Vi er et stort hold af fagligt engagerede medarbejdere, der arbejder innovativt sammen med hele vejsektoren for at skabe de bedste løsninger, der kan få mennesker og varer bæredygtigt, nemt og sikkert frem. 

Vi tager hånd om dagligdagens trafikale udfordringer, og vi planlægger og styrer nogle af landets største og mest komplekse anlægsprojekter. Samtidig har vi har et vågent blik på morgendagens udvikling fx med selvkørende biler, og vi tager ansvar for bæredygtighed f.eks. i form af klimavenlig asfalt.

Mere fra Vejdirektoratet

Kom tættere på virksomheden


Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

Bliv administrationselev hos Novozymes

Har du passion for administration, så er du vores nye administrationselev.

Samsøe Samsøe søger salgselever

Vi tilbyder en skræddersyet og aktuel uddannelse med fokus på salg.

Grib muligheden - BAUHAUS søger salgselever

Brænder du for kundekontakt og høj service? Så bliv elev hos Bauhaus

Fitness World søger Gym Staff i hele landet

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde?

NEXTSTOP er landet

Læs den nye udgave af vores uddannelsesmagasin NEXTSTOP og deltag i konkurrencen om en helt særlig præmie til dig og din skole

Læs mere

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Start din karriere i den mest fremadstormende og 100% danskejede sportskæde i landet.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere