Bliv Gym Staff i Fitness World

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde og hjælpe hele Danmark med at komme tilbage til de sunde vaner? 

Læs mere
top

Annonce

Bliv kontorelev i Lidl

I Lidl har vi et hav af karrieremuligheder efter endt uddannelse, og hvis du har lysten og viljen, får du, gennem dit 2-årige elevforløb, forudsætningerne for at kickstarte din videre karriere i Lidl #GrænseløseAmbitioner

Annonce

NEYE søger salgselever

Drømmer du om en karriere inden for mode, salg og service, og har du lysten til at gøre en positiv forskel og skabe resultater, er du måske den, som vi står og mangler i vores butikker i København?

Annonce

Bang & Olufsen

Er du klar til at blive en del af verdens mest eftertragtede audiobrand? Vi søger lige nu trainees indenfor flere spændende områder.

Annonce

Salgselev - Harald Nyborg

Drømmer du om udfordringer? Harald Nyborg søger salgselever i hele landet

Ansøgningsfristen er udløbet

Shipping Trainee hos Bang & Olufsen


Det mest eftertragtede audiobrand 

Vores vision er at blive verdens mest eftertragtede audiobrand. Gennem mere end 95 år har vi skabt produkter, der rammer dine sanser, inspirerer og vækker stolthed i os alle. Vi er passionerede innovatører, der bruger vores indsigter og samarbejdsevner til at løse og simplificere komplekse udfordringer. Hver eneste dag er vi drevet af at skabe lydoplevelser, der har en dyb påvirkning på mennesker, sammen med andre, der deler vores passion. 

Har du gode kommunikationsevner, administrativ forståelse og flair for kundesupport? Og kunne du tænke dig at: 

  • starte et elevforløb i en international virksomhed med et stærkt luksusbrand? 
  • få et bredt netværk bestående af ledere, medarbejdere og andre elever, der kan hjælpe dig videre i din karriere? 
  • blive en del af en organisation, der lytter til vores unge talenter, og hvor vi gør meget ud af at tage godt imod dig? 

Bliv en del af Bang & Olufsen 

Du får arbejdsplads i Struer, hvor du under elevforløbet bliver tilknyttet den global logistik afdeling. Du vil lære om både inbound og outbound håndtering omkring vores distributionscentre i Europa, Asien og USA.. Undervejs vil du blandt andet komme til at prøve kræfter med koordinering og håndtering af forsendelser til Bang & Olufsen butikker, diverse globale partnere, vores distributionscentre, lave eksportdokumenter samt stå for opgaver i forbindelse med fortoldning. Yderligere, vil du blive involveret i diverse forskellige internationale projekter, med henblik på generel udvikling og proces optimering. Enkelte rejsedage kan forekomme, til vores kontor i Lyngby samt den Europæiske hub i Holland. 

2 år der kickstarter din karriere 

Du får 2 spændende år i en innovativ virksomhed, der er på forkant med kvalitet og udvikling af både produkter og medarbejdere. Elevforløbet vil derfor være en solid start på din karriere, og du vil få fantastisk mulighed for at prøve dig selv af i en international kontekst, hvor du i høj grad selv kan få indflydelse på dine opgaver. Samtidig har vi et godt socialt miljø, og dine nye kolleger står klar til at hjælpe dig godt i gang. 

Robust netværkstalent med sans for koordinering og gode sprogkundskaber 

Du er serviceorienteret og indstillet på at blive en del af et meget dynamisk miljø, hvor du sidder i frontlinjen ift. både interne- og eksterne samarbejdspartnere. Du skal derfor have gode kommunikationsevner og en vis gennemslagskraft. Samtidig vil både engelsk og tysk være en fordel, da vi samarbejder med leverandører over hele verden. Endelig har du god IT-forståelse samt et godt humør og mod på udfordringer. 

Kvalifikationer og uddannelse 

Du har bestået, eller forventer at bestå en gymnasial uddannelse, eks. HHX, med et tilfredsstillende resultat. Ved ansættelse vil du blive koblet på den 2-årige uddannelse som kontorelev med speciale i spedition og shipping. 

Er du klar til at blive en del af verdens mest eftertragtede audiobrand? 

Så send os dit CV samt din ansøgning ved at klikke på "Ansøg nu". Vi behandler ansøgninger løbende, så søg stillingen hurtigst muligt og senest 12. Maj 2021. 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte HR Konsulent, Marie Krarup på mail:marl@bang-olufsen.dk

Bemærk: Ansøgninger kommer kun i betragtning, hvis de er sendt via ”Ansøg nu” knappen. 

Læs mere om vores rekrutteringsproces, og udforsk dine karrieremuligheder hos Bang & Olufsen her.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Bang & Olufsen
Bang & Olufsen Allé 1
7600 Struer

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt og senest 12. maj 2021
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

HR Konsulent, Marie Krarup
marl@bang-olufsen.dk.

Samarbejde og gensidig respekt driver innovation Vi er en global virksomhed med omkring 900 medarbejdere, der opererer i mere end 70 lande verden over. Det er kun muligt, fordi vi er agile og giver plads til individuelle beslutninger samt arbejder med nogle af verdens største teknologi- og produktionspartnere. Vi arbejder med et fladt hierarki samt åben og ærlig kommunikation. Vi mener, at feedback er vigtig for udviklingen, både på individuelt plan og for virksomheden, og vores ledelse af baseret på at kunne sætte en klar retning og facilitere samarbejde på tværs af funktioner, grænser og sammen med partnere. Vi ved, at det er vigtigt at kunne lære af hinanden og udvise gensidig respekt. Vi er meget mere end en arbejdsplads Livet er sjovere, når man deler og oplever det med andre. Vi samarbejder, skaber og innoverer på globalt plan hver eneste dag – og vi husker at nyde det hele sammen. Derfor afholder vi jævnligt musikfredage og sportsarrangementer, og vi samles ofte for at spise god mad sammen og for at fejre lokale traditioner centreret om vores fælles passion for musik.

Mere fra Bang og Olufsen

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

DHL Express søger kontor- og økonomielever

Ønsker du at udvikle dit potentiale i et lærerigt miljø?

Er du vores nye revisorelev?

Aros statsautoriserede revisorer I/S søger til deres kontor i København.

Grib muligheden - BAUHAUS søger salgselever

Brænder du for kundekontakt og høj service? Så bliv elev hos Bauhaus

Fitness World søger Gym Staff i hele landet

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde?

NEXTSTOP er landet

Læs den nye udgave af vores uddannelsesmagasin NEXTSTOP og deltag i konkurrencen om en helt særlig præmie til dig og din skole

Læs mere

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Start din karriere i den mest fremadstormende og 100% danskejede sportskæde i landet.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere