Bliv Gym Staff i Fitness World

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde og hjælpe hele Danmark med at komme tilbage til de sunde vaner? 

Læs mere
top

Annonce

Bliv kontorelev i Lidl

I Lidl har vi et hav af karrieremuligheder efter endt uddannelse, og hvis du har lysten og viljen, får du, gennem dit 2-årige elevforløb, forudsætningerne for at kickstarte din videre karriere i Lidl #GrænseløseAmbitioner

Annonce

NEYE søger salgselever

Drømmer du om en karriere inden for mode, salg og service, og har du lysten til at gøre en positiv forskel og skabe resultater, er du måske den, som vi står og mangler i vores butikker i København?

Annonce

Bang & Olufsen

Er du klar til at blive en del af verdens mest eftertragtede audiobrand? Vi søger lige nu trainees indenfor flere spændende områder.

Annonce

Salgselev - Harald Nyborg

Drømmer du om udfordringer? Harald Nyborg søger salgselever i hele landet

Ansøg nu

Finance Trainees hos Bang & Olufsen


Vil du rigtig godt i gang med en karriere inden for finans og økonomi, og kan du se fordelene ved at være elev i en stor global og børsnoteret virksomhed? Og vil du indgå som en del af et team på lige fod med erfarne kolleger? 

Det mest eftertragtede audiobrand 

Vores vision er at blive verdens mest eftertragtede audiobrand. Gennem mere end 90 år har vi skabt produkter, der rammer dine sanser, inspirerer og vækker stolthed i os alle. Vi er passionerede innovatører, der bruger vores indsigter og samarbejdsevner til at løse og simplificere komplekse udfordringer. Hver eneste dag er vi drevet af at skabe lydoplevelser, der har en dyb påvirkning på mennesker, sammen med andre, der deler vores passion. 

Hos Bang & Olufsen har vi stor erfaring og succes med elever som dig. Her får du en bred uddannelse og kommer bag tallene hos et high-end luksusbrand, der sælges i hele verden. 

Din mission 

Under elevforløbet får du et indblik i virksomhedens økonomiprocesser, herunder primært klassiske bogholderiopgaver, men også opgaver inden for financial controlling og outsourcing. Dermed får du en solid start på din karriere inden for økonomi i en international kontekst og mulighed for at prøve dig selv af i flere forskellige sammenhænge. Du kan bl.a. forvente at prøve kræfter med: 

 • kreditor- og debitorbogholderi 
 • betalinger til leverandører/kreditorer 
 • rejseafregninger 
 • fakturabogføring 
 • regnskabsmæssige bogføringer (hensættelser mv.) 
 • kunde- og leverandørvalidering 
 • finansiel analyse

Du starter medio September eller priomo september 2021. Ved ansættelse vil du blive koblet på den 2-årige uddannelse som elev med speciale i økonomi. 

Dit netværk 

Du bliver tilknyttet bogholderiet på vores hovedkontor i Struer. I teamet er vi ca. 10 kolleger, herunder et par elever der tager sig godt af dig, og som ligesom dig er en del af vores elevnetværk. Du får med andre ord rig mulighed for at indgå i et fællesskab med andre unge. 

Sammen sidder vi i et stort, åbent kontormiljø, hvor alle hovedkontorets afdelinger er samlet. Derfor får du udover den økonomiske uddannelse også et bredt netværk og en forståelse for andre discipliner i en stor virksomhed. 

Nysgerrig elev med ambitioner 

Som person er du nysgerrig og ikke bange for at række ud og spørge andre om hjælp. Samtidig nyder du at fordybe dig i tal og arbejde struktureret med dine opgaver. Du er klar til at tage ansvar og gøre karriere inden for økonomi hos en global virksomhed med et stærkt brand. Derudover har du: 

 • bestået eller forventer at bestå en gymnasial uddannelse, gerne HHX, med et godt resultat 
 • flair for tal og interesse i erhvervsøkonomi 
 • kendskab til Office-pakken 
 • gerne allerede opnået erhvervserfaring – dette er dog ikke et krav 
 • gode kundskaber på engelsk. 

Er du klar til at blive en del af verdens mest eftertragtede audiobrand? 

Så send os dit CV og ansøgning ved at klikke på "Ansøg nu". Vi behandler ansøgninger løbende, så søg stillingen hurtigst muligt og senest 31-05-2021. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Director, Financial Excellence & Tax, Nickolaj Almskou Holler på mail: NHR@bang-olufsen.dk 

Bemærk: Ansøgninger kommer kun i betragtning, hvis de er sendt via ”Ansøg nu”-knappen. 

Læs mere om vores rekrutteringsproces, og udforsk dine karrieremuligheder hos Bang & Olufsen her.


Sted

Bang & Olufsen
Bang & Olufsen Allé 1
7600 Struer

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt og senest 31. maj 2021
Tiltrædelse: primo/medio september 2021

Kontakt

Nickolaj Almskou Holler på mail
NHR@bang-olufsen.dk.

Samarbejde og gensidig respekt driver innovation Vi er en global virksomhed med omkring 900 medarbejdere, der opererer i mere end 70 lande verden over. Det er kun muligt, fordi vi er agile og giver plads til individuelle beslutninger samt arbejder med nogle af verdens største teknologi- og produktionspartnere. Vi arbejder med et fladt hierarki samt åben og ærlig kommunikation. Vi mener, at feedback er vigtig for udviklingen, både på individuelt plan og for virksomheden, og vores ledelse af baseret på at kunne sætte en klar retning og facilitere samarbejde på tværs af funktioner, grænser og sammen med partnere. Vi ved, at det er vigtigt at kunne lære af hinanden og udvise gensidig respekt. Vi er meget mere end en arbejdsplads Livet er sjovere, når man deler og oplever det med andre. Vi samarbejder, skaber og innoverer på globalt plan hver eneste dag – og vi husker at nyde det hele sammen. Derfor afholder vi jævnligt musikfredage og sportsarrangementer, og vi samles ofte for at spise god mad sammen og for at fejre lokale traditioner centreret om vores fælles passion for musik.

Mere fra Bang og Olufsen

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

Ansøg nu
  Gem til senere

DHL Express søger kontor- og økonomielever

Ønsker du at udvikle dit potentiale i et lærerigt miljø?

Er du vores nye revisorelev?

Aros statsautoriserede revisorer I/S søger til deres kontor i København.

Grib muligheden - BAUHAUS søger salgselever

Brænder du for kundekontakt og høj service? Så bliv elev hos Bauhaus

Fitness World søger Gym Staff i hele landet

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde?

NEXTSTOP er landet

Læs den nye udgave af vores uddannelsesmagasin NEXTSTOP og deltag i konkurrencen om en helt særlig præmie til dig og din skole

Læs mere

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Start din karriere i den mest fremadstormende og 100% danskejede sportskæde i landet.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere