Bliv Gym Staff i Fitness World

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde og hjælpe hele Danmark med at komme tilbage til de sunde vaner? 

Læs mere
top

Annonce

Bliv kontorelev i Lidl

I Lidl har vi et hav af karrieremuligheder efter endt uddannelse, og hvis du har lysten og viljen, får du, gennem dit 2-årige elevforløb, forudsætningerne for at kickstarte din videre karriere i Lidl #GrænseløseAmbitioner

Annonce

NEYE søger salgselever

Drømmer du om en karriere inden for mode, salg og service, og har du lysten til at gøre en positiv forskel og skabe resultater, er du måske den, som vi står og mangler i vores butikker i København?

Annonce

Bang & Olufsen

Er du klar til at blive en del af verdens mest eftertragtede audiobrand? Vi søger lige nu trainees indenfor flere spændende områder.

Annonce

Salgselev - Harald Nyborg

Drømmer du om udfordringer? Harald Nyborg søger salgselever i hele landet

Ansøgningsfristen er udløbet

Økonomielev i København


Har du interesse og flair for tal? Og har du en drøm om, at økonomi og regnskab skal være en del af din fremtid? Så kan din drøm gå i opfyldelse hos Boligkontoret Danmark, hvor vi søger en ny økonomielev. 

Som økonomielev hos Boligkontoret Danmark får du et spændende og lærerigt uddannelsesforløb. Vi giver dig en grundig oplæring i de mange spændende opgaver, der ligger inden for økonomi i en almen boligadministration. Du vil i løbet af din uddannelse blandt andet komme til at arbejde med: 

  • Udarbejdelse af budgetter og regnskaber
  • Bogføringer og afstemninger
  • Debitor-, kreditor- og finansbogholderi
  • Afregning og udarbejdelse af forbrugsregnskaber
  • Interne kontroller

Herudover får du også mulighed for kortvarigt at få indblik i øvrige afdelinger, så du får et godt indblik i, hvordan forretningen hænger sammen, og hvad dine opgaver bidrager med. 

Om dig

Vi forventer, at du har bestået, eller forventer at bestå, en af følgende ungdomsuddannelser med faget virksomhedsøkonomi på minimum niveau B: HHX, STX eller HTX suppleret med EUS/HGS grundforløb eller EUX merkantil og har opfyldt adgangskravene til kontoruddannelsen med speciale i økonomi. 

Herudover har du følgende kompetencer: 

  • Flair for tal - specielt Excel bliver en stor del af din hverdag
  • Nysgerrig, ansvarsbevidst og selvstændig
  • Struktureret, detaljeorienteret og tager ejerskab af opgaverne
  • Sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde inden for aftalte deadline
  • Positiv og har et godt humør 

Vi tilbyder

Du får et spændende og solidt uddannelsesforløb med gode muligheder for både faglig og personlig udvikling. Du får under uddannelsen gradvis mere ansvar og flere selvstændige opgaver, og du bliver tilknyttet en elevkoordinator i afdelingen, som vil give dig råd og sparring gennem din elevtid. Når du er færdigudlært, tilbyder vi dig minimum 3 måneders fastansættelse - dog har vi tidligere haft stor succes med at fastansætte vores elever. 

Du får en masse dygtige kollegaer, som en del af et godt og uformelt arbejdsmiljø på Havneholmen i København, hvor det er sjovt at gå på arbejde samtidig med at vi arbejder seriøst efter vores fælles målsætninger. Vi tilbyder dig gode arbejds- og personaleforhold med bl.a. frokostordning og personaleklub samt løn i henhold til gældende overenskomst. Din arbejdstid er 37 timer om ugen inkl. frokost. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte økonomi- og regnskabschef Michael Pedersen på telefon 73 76 21 55 eller mail: mped@bdk.dk. 

Ansøgning

Du sender din ansøgning og dit CV ved at trykke på ”Ansøg nu” – ansøgningsfrist er den 12. maj 2021. Vi forventer at afholde samtaler i forlængelse af ansøgningsfristen. Tiltrædelsesdato vil være 1. september 2021. 

Du kan læse mere om Boligkontoret Danmark på vores hjemmeside www.bdk.dk

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Boligkontoret Danmark
Havneholmen 21
1561 København V

Praktisk

Ansøgningsfrist: 12. maj 2021
Tiltrædelse: 1. september 2021

Kontakt

Økonomi- og regnskabschef, Michael Pedersen
tlf.: 73 76 21 55
mped@bdk.dk.

Boligkontoret Danmark er et non-profit, alment administrationsselskab, der har til formål at virke som administrator og konsulent for almene boligforeninger og boligselskaber. Vores opgave er at udføre alle administrative, økonomiske og tekniske opgaver i forbindelse med administration af alment boligbyggeri under opførelse og i drift. Vi administrerer godt 31.000 lejeboliger for en lang række boligselskaber samt ældre- og plejeboliger i kommuner/regioner over hele landet.

Mere fra Boligkontoret Danmark 

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

DHL Express søger kontor- og økonomielever

Ønsker du at udvikle dit potentiale i et lærerigt miljø?

Er du vores nye revisorelev?

Aros statsautoriserede revisorer I/S søger til deres kontor i København.

Grib muligheden - BAUHAUS søger salgselever

Brænder du for kundekontakt og høj service? Så bliv elev hos Bauhaus

Fitness World søger Gym Staff i hele landet

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde?

NEXTSTOP er landet

Læs den nye udgave af vores uddannelsesmagasin NEXTSTOP og deltag i konkurrencen om en helt særlig præmie til dig og din skole

Læs mere

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Start din karriere i den mest fremadstormende og 100% danskejede sportskæde i landet.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere