Kickstart din karriere i EY

Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning? Så bliv en del af teamet i EY!

Læs mere
top

Annonce

Bliv revisortrainee i BDO

Vi tilbyder dig altså en attraktiv revisoruddannelse med start i september 2022.

Annonce

Revisortrainee hos EY

Er du klar til at få sparket dine ambitioner i gang og udlevet dit potentiale? Hos EY er der rig mulighed for udvikling samt masser af internationale muligheder!

Annonce

Salgselev - Harald Nyborg

Drømmer du om udfordringer? Harald Nyborg søger salgselever i hele landet

Ansøgningsfristen er udløbet

SERVICERÅDGIVERELEV TIL SKIVE BILER


Skive Biler A/S, en del af Sølvsten Biler A/S i Viborg, er autoriseret Volkswagen Person-, Erhvervsbiler og ŠKODA forhandler.

Vi råder over topmoderne og indbydende biludstillinger med et bredt produktsortiment, højeffektive værkstedsfaciliteter med avanceret værktøj, måle- og opretningsudstyr. Vi servicerer en omfattende kundekreds i hele det midtjyske område, herunder såvel private som offentlige virksomheder. Vi lever og brænder for at levere bilbranchens højeste kvalitet og kundetilfredshed.

ARBEJDSOPGAVER OG ANSVARSOMRÅDER

Som servicerådgiverelev er du bindeled mellem kunden og mekanikeren på værkstedet. Det er din primære opgave at yde professionel rådgivning og modtage forretningens kunder. Du skal gennem telefonisk og personlig betjening sikre, at kundens ønskede arbejde bliver formidlet videre til mekanikeren.

Som en dygtig kommunikator skal du kunne afdække kundens behov og sikre mersalg af vores ydelser. Herudover skal du fakturere det udførte arbejde og gennemgå det udførte arbejde med kunden i forbindelse med udleveringen af kundens bil.

I din tilgang og forløb med kunden skal du sikre en yderst tilfredsstillende kundeoplevelse og bidrage til at udvikle og vedligeholde samarbejdet med vores kunder, så vi kan sikre en fortsat positiv udvikling i forretningen.

Stillingen som servicerådgiverelev er nyoprettet, du har derfor mulighed for selv at være med til at udvikle og forme stillingen.

FAGLIGE & IT KVALIFIKATIONER

Du har en uddannelsesmæssig baggrund med enten gennemført EUX, HG2, EUD, HTX, STX, HF eller HHX, som er adgangskrav på det to-årige uddannelsesforløb. Du er erfaren bruger af IT og du har flair for digital kundebetjening samtidig er du vant til at arbejde (digitalt) med kunder, kundeservice og med at få opgaverne løst til tiden.

Du har selvfølgelig et kørekort, som er en forudsætning for ansættelsen.

PERSONLIGE KVALIFIKATIONER

Du er ansvarsbevidst og har en meget høj ordens- og kvalitetssans. Du arbejder struktureret, systematisk og energisk i din opgaveløsning, og er samtidig en god teamplayer med en udadvendt, positiv og videbegærlig attitude. Vi forventer, at du er fleksibel, især i travle perioder.

UDDANNELSESFORLØBET

Du vil som vores servicerådgiverelev gennemgå det to-årige forløb hos os gennemføre handelsuddannelsen samtidig med, at du vil opnå en certificering som servicerådgiver inden for vores mærker.

I løbet af din uddannelse vil du veksle mellem at deltage i undervisning på Erhvervsskolerne i Aars sammen med andre handelselever fra vores koncern og være i erhvervsfaglig praktik hos os.

Du vil under uddannelsen modtage løn i henhold til overenskomst.

SKIVE BILER A/S TILBYDER

En spændende og udfordrende arbejdsdag i et uformelt men professionelt arbejdsmiljø med stærke brands og dedikerede kolleger. Du tilbydes hertil muligheden for personlig og faglig udvikling i en topmoderne bilforretning med optimale rammer for at skabe de bedste kundeoplevelser.

YDERLIGERERE INFORMATION

Hvis du har spørgsmål til stillingen, eller til Skive Biler A/S generelt, bedes du kontakte Lemo-recruitment ApS, rekrutteringschef Morten Madsen på tlf. +45 21 76 07 76, eller mail morten@lemo-recruitment.dk

ANSØGNING

Vi ser frem til snarest muligt at modtage din motiverede ansøgning vedlagt CV og relevante bilag.

Da vi vægter diversitet i organisationen, opfordrer vi alle uanset køn, etnicitet, alder etc. til at søge stillingen. 

Bemærk at vi ønsker tiltrædelse hurtigst muligt, og derfor afholder samtaler løbende. Stillingen lukkes derfor, når vi har fundet den rette kandidat.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Skive Biler A/S
Katkjærvej 10
7800 Skive

Praktisk

Ansøgningsfrist: hurtigst muligt
Tiltrædelse: hurtigst muligt

Kontakt

Rekrutteringschef Morten Madsen
tlf. 21 76 07 76
morten@lemo-recruitment.dk.

Bilhus med entusiaster og specialister

Skive Biler er bemandet med dedikerede og begejstrerede bilentusiaster. Forretningen består af en salgsafdeling, et mekanisk værksted, et pladeværksted, en tilbehørs- og reservedelsafdeling samt en administrationsafdeling.

I vores salgsafdeling yder vi dig den bedste rådgivning. Vores mekanikere bliver til stadighed uddannet, så de kan yde en effektiv og korrekt indsats på vores værksted, hvor de gør brug af moderne værktøj og teknologi. 

Både i Skive og i Viborg

Skive Biler blev i 2018 overtaget af Sølvsten Biler i Viborg, som har drevet bilforretning siden 1949. Forretningen drives i dag fra helt nybyggede lokaler på Lundborgvej 12 i Viborg, hvorfra der sælges og serviceres både Volkswagen, ŠKODA, SEAT. Desuden servicerer Sølvsten Biler Audi.

Mere fra Skive Biler A/S

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Fiberline Composites A/S søger lærlinge

Fiberline står overfor en spændende rejse med udvidelsen af flere fabrikker i udlandet - skal du med på holdet?

Schou Company søger fotografelev

Brænder du for at levere fotos af høj kvalitet, og kan du være med til at sikre det rigtige udtryk i Schous billedmateriale?

NERO GROUP søger økonomielev

Vil du arbejde med alle aspekter af dit fag og fungere som professionel samarbejdspartner for vores kunder?

Samsøe Samsøe søger salgselever

Som salgselev bliver du fra start engageret i et levende arbejdsliv med masser af ansvar!

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere