Bliv Gym Staff i Fitness World

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde og hjælpe hele Danmark med at komme tilbage til de sunde vaner? 

Læs mere
top

Annonce

Bliv kontorelev i Lidl

I Lidl har vi et hav af karrieremuligheder efter endt uddannelse, og hvis du har lysten og viljen, får du, gennem dit 2-årige elevforløb, forudsætningerne for at kickstarte din videre karriere i Lidl #GrænseløseAmbitioner

Annonce

NEYE søger salgselever

Drømmer du om en karriere inden for mode, salg og service, og har du lysten til at gøre en positiv forskel og skabe resultater, er du måske den, som vi står og mangler i vores butikker i København?

Annonce

Bang & Olufsen

Er du klar til at blive en del af verdens mest eftertragtede audiobrand? Vi søger lige nu trainees indenfor flere spændende områder.

Annonce

Salgselev - Harald Nyborg

Drømmer du om udfordringer? Harald Nyborg søger salgselever i hele landet

Ansøg nu

Kontorelev til Lidls Regionskontor i Køge


Ønsker du en kontoruddannelse, hvor du får erfaring med store dele af HR-paletten, Administration og Supply Chain på vores Regionskontor i Køge? Brænder du for administration, service, logistik og kommunikation, og tør du samtidigt tage ansvar? Så har du nu mulighed for at kickstarte din karriere i Lidl som kontorelev.

Du lykkes i Lidl

Du får fra første dag lov til at prøve kræfter med en række spændende opgaver, hvor du udvikler dig fagligt som personligt. I løbet af din 2-årige uddannelse vil du få mulighed for at rotere mellem 2-3 fagafdelinger. Dine rotationer kan være i afdelingerne på regionskontoret: Supply Chain, HR/Personaleadministration og Salgsadministration – eller måske du er nysgerrig, og gerne vil prøve kræfter af i en hel anden fagafdeling på vores hovedkontor? Mulighederne er mange, og vi har højt til loftet, hvis du er parat til at stå på tæer. Rotationerne tilrettelægges efter dine ønsker og har en varighed på cirka 6-12 måneder.

Du får en uddannelsesplan og bliver tilknyttet en mentor gennem hele dit uddannelsesforløb. Dette sikrer, at fokus er på dig og din udvikling, så du lærer at arbejde selvstændigt og håndtere mange forskelligartede opgaver, heriblandt egne ansvarsområder.

I Lidl har vi et hav af karrieremuligheder efter endt uddannelse, og hvis du har lysten og viljen, får du, gennem dit 2-årig elevforløb, forudsætningerne for at kickstarte din videre karriere i Lidl #GrænseløseAmbitioner

Sammenhold er vinderhold

I Lidl gør vi meget for at udvikle vores elever, og vi ved, at et godt fællesskab skaber rammerne for en unik oplevelse. Derfor prioriterer vi, at vores kontorelever får et sammenhold og fagligt netværk, hvor der er mulighed for sparring og sjove oplevelser.

Som en del af din uddannelse, skal du deltage i 7 skoleophold inklusiv en afsluttende fagprøve. Alle skoleophold er af en uges varighed og afvikles på IBC Kolding. For at styrke det sociale sammenhold bliver du, sammen med de øvrige elever, indlogeret på Hansenberg skolehjem i Kolding. Derudover afholdes der hver 6. måned #Elevdag for alle kontorelever, hvor teambuilding og faglig udvikling er i fokus.

Bliv en del af noget større

Regionskontoret varetager alle administrative opgaver inden for Supply Chain, Uddannelse, Recruiting og HR Services, for alle butikker på Sjælland og øerne samt lageret i Køge. Dette indebærer bl.a. planlægning af kurser og interne uddannelser, talent management, events, medarbejdergoder, rekruttering samt vareflowet til og fra lageret.

Ligesom i butikkerne og på kontorerne har vi fokus på fællesskab i Regionen. Vi har det sjovt mens vi arbejder hårdt, og vi hjælper hinanden med et smil, når det går hurtigt. Vi skaber resultater og arbejder effektivt, men vores grundprincip er, at det også skal være sjovt at komme på arbejde. Og det bliver det hurtigt, for ikke to dage er ens, når vi modtager og videredistribuerer varer fra hele verden til et hav af butikker i et hurtigt omskifteligt marked. Der skal handles hurtigt, når sortimentet løbende skal tilpasses kundernes behov, og det kræver både gode kollegaer og struktur og styr på tingene. Det har vi heldigvis masser af!

Om jobbet

Vi tilbyder en 2-årig elevuddannelse i et uformelt og dynamisk miljø med mulighed for personlig og faglig udvikling.

Du vil under din uddannelse arbejde med mange forskellige opgaver inden for administration som eksempelvis:

 • Databehandling og forskellige afrapporteringer 
 • Varetage mødeadministration, kalenderstyrring og lignende koordineringsopgaver 
 • Projektadministration 
 • Kommunikations- og informationsopgaver 
 • Andre opgaver, som varetages på assistent-niveau i fagafdelingen

Gennem hele forløbet vil du arbejde sammen med dygtige og engagerede kolleger, og du vil i dagligdagen referere til den relevante afdelingschef eller teamleder. Din nærmeste leder vil dog under hele forløbet være fra HR.

Om dig

For at blive kontorelev i Lidl skal du have afsluttet det 2-årige grundforløb og EUX eller HHX/STX/HTX. Hvis du har erhvervserfaring, er det en fordel, men ikke et krav.

Derudover forventer vi, at:

 • du er vild med tal, kommunikation og service 
 • du er flydende i dansk og engelsk, og det er en fordel, men ikke et krav, at du er god til tysk 
 • du har det bedst, når det går stærkt 
 • du er selvstændig og tager ansvar for at dine opgaver bliver ført til dørs 
 • du er nysgerrig og stiller spørgsmål for at blive endnu dygtigere 
 • du vil bidrage positivt til fællesskabet og være med til at løfte i flok

Vi forventer, at du tager din uddannelse og karriere seriøs. Uddannelsen giver dig en praktisk og udfordrende hverdag, hvor du får ansvar og mulighed for udvikling. Du skal derfor være indstillet på at gøre en indsats for at tilegne dig den nødvendige faglige viden og kompetencer.

Vi tilbyder

Vi giver vores elever en enestående mulighed, og til gengæld forventer vi, at vores elever yder deres absolut bedste. Vi vil have de bedste elever, som er ambitiøse, dynamiske, resultatorienterede, og som trives med et stort ansvar.

Derudover tilbyder vi:

 • Unikke karrieremuligheder og en spændende arbejdsdag med faglige og personlige udfordringer 
 • En afdeling, hvor det går stærkt, og hvor vi arbejder ud fra, at sammenhold er vinderhold 
 • Et stærkt sammenhold og netværk med de øvrige kontorelever 
 • Mentorordning og individualiseret uddannelsesforløb 
 • Mulighed for sundhedsordning 
 • Rabatordning hos flere udbydere af rejser, shopping, kultur, fitness m.m.

Ansøgning

Hvis du drømmer om at kickstarte din karriere som kontorelev i Lidl, ser vi frem til at modtage din motiverede ansøgning, et cv samt kopier af dine eksamensbeviser. I din ansøgning bedes du tilkendegive, hvilket arbejdsområde inden for HR, Administration og Supply Chain, du brænder mest for at arbejde med, samt om dette er et krav for dig.

Vi afholder løbende samtaler og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat er fundet.

Tiltrædelse: September 2021.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte HR Development & Engagement Project Manager, Heidi Hansen, på Heidi.Hansen@lidl.dk

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Lidl - Regionskontor Køge
Nordhøj 8
4600 Køge

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2021

Kontakt

HR Development & Engagement Project Manager, Heidi Hansen
Heidi.Hansen@lidl.dk.

"I Lidl arbejder vi hårdt, mens vi har det sjovt"

Sådan vil de fleste af vores medarbejdere beskrive deres arbejdsliv, uanset om de har deres hverdag i butikkerne med vores mange glade kunder, arbejder på hovedkontoret eller har travlt på et af vores innovative logistikcentre i Kolding eller Køge. Vi har branchens bedste kollegaer og på en regnvejrsdag er det jo de andre på holdet, vi glæder os til at se, lave sjov og samarbejde med.

Mere fra Lidl 

Kom tættere på os :)


  Gem til senere

Se vores ledige stillinger...

Syddanmark

Lidl, Kolding

Kontorelev, HR

Indrykket: 3. maj 2021
Tiltrædelse: 1. september 2021

Syddanmark

Lidl, Kolding

Kontorelev, Indkøb & Marketing

Indrykket: 3. maj 2021
Tiltrædelse: 1. september 2021

Syddanmark

Lidl, Regionskontor Kolding

Kontorelev

Indrykket: 3. maj 2021
Tiltrædelse: 1. september 2021

Syddanmark

Lidl, Kolding

Kontorelev, Salg & Logistik

Indrykket: 3. maj 2021
Tiltrædelse: 1. september 2021

DHL Express søger kontor- og økonomielever

Ønsker du at udvikle dit potentiale i et lærerigt miljø?

Er du vores nye revisorelev?

Aros statsautoriserede revisorer I/S søger til deres kontor i København.

Grib muligheden - BAUHAUS søger salgselever

Brænder du for kundekontakt og høj service? Så bliv elev hos Bauhaus

Fitness World søger Gym Staff i hele landet

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde?

NEXTSTOP er landet

Læs den nye udgave af vores uddannelsesmagasin NEXTSTOP og deltag i konkurrencen om en helt særlig præmie til dig og din skole

Læs mere

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Start din karriere i den mest fremadstormende og 100% danskejede sportskæde i landet.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere