Bliv Gym Staff i Fitness World

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde og hjælpe hele Danmark med at komme tilbage til de sunde vaner? 

Læs mere
top

Annonce

Bliv kontorelev i Lidl

I Lidl har vi et hav af karrieremuligheder efter endt uddannelse, og hvis du har lysten og viljen, får du, gennem dit 2-årige elevforløb, forudsætningerne for at kickstarte din videre karriere i Lidl #GrænseløseAmbitioner

Annonce

NEYE søger salgselever

Drømmer du om en karriere inden for mode, salg og service, og har du lysten til at gøre en positiv forskel og skabe resultater, er du måske den, som vi står og mangler i vores butikker i København?

Annonce

Bang & Olufsen

Er du klar til at blive en del af verdens mest eftertragtede audiobrand? Vi søger lige nu trainees indenfor flere spændende områder.

Annonce

Salgselev - Harald Nyborg

Drømmer du om udfordringer? Harald Nyborg søger salgselever i hele landet

Ansøg nu

Procesoperatørelever søges til Chr. Hansen


Procesoperatørelever til Cultures & Enzymes Division

Hos Chr. Hansen søger vi to ambitiøse procesoperatørelever til vores fermenteringsafdeling i vores Cultures & Enzymes Division i Hvidovre. Praktikforløbene vil være inden for kulturfremstilling til mejeri- og levnedsmiddelindustrien. 

Chr. Hansen udvikler og producerer kulturer, enzymer og probiotika til især mejeribranchen og for fødevareindustrien generelt, for eksempel til vin og kød. Vores ingredienser bestemmer smag, udseende, næringsværdi og sundhedsmæssige fordele. Vi er verdens førende inden for mælke ingredienser. Faktisk indeholder hver anden ost i verden vores enzymer eller kulturer. 

En praktikperiode med et bredt fokus 

I stillingen som procesoperatørelev hos Chr. Hansen vil du arbejde med alle processer - fra blanding af vækstmedie, lagerhåndtering, processtyring og overvågning samt steril produktion. For at sikre den bedste og bredest mulige praktikperiode vil du også få delvis erfaring med processer fra enkelte andre afdelinger. Du vil blive tilknyttet et af vores 3-dags hold. Under praktikken vil der blive lagt en træningsplan som løbende bliver vurderet, og du vil ligeledes skulle lave nogle afleveringsopgaver, som er bundet op til uddannelsen. 

I stillingen vil der desuden også forekomme skifteholds- og weekendarbejde, da vi arbejder 12-timers skift. Det vil dog kun være på daghold. Og der vil ligge en fast plan, som planlægges i tæt samarbejde med team manager. I Slutningen af din elevtid vil der forekomme enkelte perioder på et af vores 3 nathold. 

I din elevtid bliver du bl.a. oplært i - og få erfaring med følende arbejdsopgaver: 

  • Styring og overvågning af procesanlæg ABB 
  • Steril produktion 
  • Fejlfinding og fejlretningsopgaver på procesanlæg 
  • Håndtering af råvarer og færdigvarer (SAP) 
  • Prøvetagning og kvalitetskontrol 
  • Internt transportarbejde, lagring og opbevaring 
  • HACCP / GMP 

Hvem er du? 

Vi forventer, at du har gennemført grundforløb med speciale som procesoperatør, så du kan starte din praktikperiode fra 1. september 2021. Herudover er det vigtigt, at du som person er ansvarlig, kvalitetsbevidst og har øje for detaljerne i den daglige rutine omkring procesanlægget. Dertil kommer, at du både er initiativrig, selvstændig og frisk på at arbejde i et team. Endeligt kræver denne stilling, at du er god til at kommunikere med mange forskellige mennesker, med forskellige nationaliteter, hvorfor det også et krav, at du taler og skriver engelsk. 

Teamet 

Du vil blive en del af en afdeling, hvor der er plads til teknisk fordybelse, selvstændighed og samarbejde samtidig med, at der er plads til at være sociale. Afdelingen består af engagerede kollegaer, som arbejder i et kreativt miljø med stor grad af selvstændighed. Afdelingens procesanlæg er designet med ’state of the art’-fermentorer, robotter og centrifuger. 

Mere information 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte René Birch, Team Manager på tlf. +45 52 18 05 42. Ansøgningsfristen er den 30.juni 2021. Samtaler afholdes i august.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Chr. Hansen
Jernholmen 1
2650 Hvidovre

Praktisk

Ansøgningsfrist: 30. juni 2021
Tiltrædelse: 1. september 2021

Kontakt

René Birch, Team Manager
tlf.: +45 52 18 05 42.

Om Chr. Hansen 

Chr. Hansen er en global bioteknologivirksomhed, som ligger i top blandt verdens mest bæredygtige virksomheder. I over 145 år har vi arbejdet på at skabe de mest bæredygtige løsninger når det kommer til fødevarer og sundhed. Vi er nået langt i vores bestræbelser, har leveret stærke resultater og fortsætter vores udvikling af ”good bacteria” gennem nye teknologier. Vi er passionerede omkring vores arbejde, da det er med til at forbedre sundheden for mennesker, dyr og planter over hele verden. Vores medarbejdere er en central del af alt det vi gør. De er drivkraften, der gør det muligt for os at udføre vores mission om at pionere inden for bioteknologi og forbedre fødevarer, sundhed og produktivitet. Vi er fælles om at skabe en bedre verden – naturligt. 

Læs mere om en karriere hos Chr. Hansen her.

Mere fra Chr. Hansen

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Bliv administrationselev hos Novozymes

Har du passion for administration, så er du vores nye administrationselev.

Samsøe Samsøe søger salgselever

Vi tilbyder en skræddersyet og aktuel uddannelse med fokus på salg.

Grib muligheden - BAUHAUS søger salgselever

Brænder du for kundekontakt og høj service? Så bliv elev hos Bauhaus

Fitness World søger Gym Staff i hele landet

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde?

NEXTSTOP er landet

Læs den nye udgave af vores uddannelsesmagasin NEXTSTOP og deltag i konkurrencen om en helt særlig præmie til dig og din skole

Læs mere

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Start din karriere i den mest fremadstormende og 100% danskejede sportskæde i landet.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere