Bliv Gym Staff i Fitness World

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde og hjælpe hele Danmark med at komme tilbage til de sunde vaner? 

Læs mere
top

Annonce

Bliv kontorelev i Lidl

I Lidl har vi et hav af karrieremuligheder efter endt uddannelse, og hvis du har lysten og viljen, får du, gennem dit 2-årige elevforløb, forudsætningerne for at kickstarte din videre karriere i Lidl #GrænseløseAmbitioner

Annonce

NEYE søger salgselever

Drømmer du om en karriere inden for mode, salg og service, og har du lysten til at gøre en positiv forskel og skabe resultater, er du måske den, som vi står og mangler i vores butikker i København?

Annonce

Bang & Olufsen

Er du klar til at blive en del af verdens mest eftertragtede audiobrand? Vi søger lige nu trainees indenfor flere spændende områder.

Annonce

Salgselev - Harald Nyborg

Drømmer du om udfordringer? Harald Nyborg søger salgselever i hele landet

Ansøg nu

Fitness World søger Gym Staff i hele landet


Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde og hjælpe hele Danmark med at komme tilbage til de sunde vaner? Brænder du for at skabe den bedste service?

Så har du nu muligheden.

Fitness World søger lige nu Gym Staff til hele landet, så du kan med stor sandsynlighed finde en ledig stilling tæt på dig.

Om stilling og dig
Som Gym Staff i Fitness World er din vigtigste rolle at sikre en god medlemsoplevelse gennem en venlig og servicemindet atmosfære i centeret med et sikkert, rent og hygiejnisk træningsmiljø, der til alle tider opfylder de gældende hygiejnekrav vedr. COVID-19. Dette betyder, at størstedelen af dine arbejdsopgaver vil bestå i oprydning, organisering og rengøring i centeret samt medlemskontakt herunder salg af produkter. Herudover omfatter arbejdsopgaverne også løbende opfyldning af produkter og lageroptælling, udskiftning- og vedligehold af kampagnemateriale samt at hjælpe medlemmerne i vores selvbetjeningsløsninger (app og hjemmeside) samt viderestilling til Medlemsservice. Du bliver således ansvarlig for den gode medlemsoplevelse i centeret.

Dit unikke bidrag er først og fremmet din personlighed, og så træner vi dig i de kompetencer der skal til, for at du kan lykkes med de mange forskelligartede opgaver.

Som Gym Staff kan du være tilknyttet ét eller flere centrer – hvorfor du vil opleve et sammenhold på tværs af centre såvel som personalegrupper. Du vil primært samarbejde med de øvrige Gym Staff, men også vores personlige trænere og holdinstruktører. Hos Fitness World tror vi på, at sammenhold er det stærkeste hold!

Dine kvalifikationer

  • Du brænder for at løfte kulturen i centeret og derigennem sikre den gode stemning
  • Du trives i en travl hverdag og sætter en ære i at sikre et til enhver tid rent og præsentabelt center
  • Du er omhyggelig og struktureret i din arbejdstilgang og formår at arbejde selvstændigt
  • Du vil gerne være ambassadør for Fitness World og udviser professionel og loyal adfærd
  • Du trives med digitale tjeklister og har en grundlæggende forståelse for IT

Ansøgning og ansættelse
Vi kan tilbyde fordelagtige løn- og personaleforhold, samt mulighed for personlig udvikling og efteruddannelse til gode personalepriser. Du vil have indflydelse på planlægning og udførelse af arbejdsopgaver og stillingen er dermed perfekt for dig, der trives med 'frihed under ansvar'.

Kan du se dig selv som en del af Danmarks største fitnesskæde – og brænder du for at sikre et rent og sikkert træningsmiljø for vores medlemmer? Så send os din ansøgning nu, og hvis du virkelig vil gøre et indtryk, så lav en kort videopræsentation af dig selv og send med.

Hvis det lyder som noget for dig, så klik 'Ansøg nu' knappen for at komme ind til vores ledige stillinger, og find det center der passer dig bedst. 

Vi afholder løbende samtaler og forbeholder os retten til at tage stillingsopslaget ned, såfremt den rette kandidat er fundet.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Fitness World
Hele landet

Praktisk

Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Tiltrædelse: Løbende tiltrædelse

Information

fitnessworld.dk


.

DANMARKS STØRSTE FITNESSKÆDE MED 179 CENTRE

179 Fitness World centre i Danmark

I dag, mere end 14 år senere, har vi ca 179 centre i Danmark og beskæftiger i omegnen af 4.300 holdinstruktører, personlige trænere, kostvejledere og centermedarbejdere. De sørger for, at næsten en halv million danskere, hver eneste dag kan træne og motionere.

Foruden, at der altid ligger et center i nærheden af, hvor du bor, arbejder eller opholder dig, så gør størrelsen det også muligt for os at tilbyde et langt bredere holdudbud, nogle langt federe faciliteter og en meget længere række medlemsfordele end vores konkurrenter.

Mere fra Fitness World 

Kom tættere på virksomheden


Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

Bliv administrationselev hos Novozymes

Har du passion for administration, så er du vores nye administrationselev.

Samsøe Samsøe søger salgselever

Vi tilbyder en skræddersyet og aktuel uddannelse med fokus på salg.

Grib muligheden - BAUHAUS søger salgselever

Brænder du for kundekontakt og høj service? Så bliv elev hos Bauhaus

Fitness World søger Gym Staff i hele landet

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde?

NEXTSTOP er landet

Læs den nye udgave af vores uddannelsesmagasin NEXTSTOP og deltag i konkurrencen om en helt særlig præmie til dig og din skole

Læs mere

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Start din karriere i den mest fremadstormende og 100% danskejede sportskæde i landet.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere