Bliv Gym Staff i Fitness World

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde og hjælpe hele Danmark med at komme tilbage til de sunde vaner? 

Læs mere
top

Annonce

Bliv kontorelev i Lidl

I Lidl har vi et hav af karrieremuligheder efter endt uddannelse, og hvis du har lysten og viljen, får du, gennem dit 2-årige elevforløb, forudsætningerne for at kickstarte din videre karriere i Lidl #GrænseløseAmbitioner

Annonce

NEYE søger salgselever

Drømmer du om en karriere inden for mode, salg og service, og har du lysten til at gøre en positiv forskel og skabe resultater, er du måske den, som vi står og mangler i vores butikker i København?

Annonce

Bang & Olufsen

Er du klar til at blive en del af verdens mest eftertragtede audiobrand? Vi søger lige nu trainees indenfor flere spændende områder.

Annonce

Salgselev - Harald Nyborg

Drømmer du om udfordringer? Harald Nyborg søger salgselever i hele landet


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Økonomielev hos Tropica Aquarium Plants A/S


Ambitiøs og ansvarsbevidst økonomielev med flair for tal og IT

Drømmer du om en karriere indenfor økonomi i en spændende international virksomhed, så kan det være, at du er vores kommende økonomielev? Som økonomielev hos Tropica Aquarium Plants får du en skræddersyet 2-årig uddannelse, som giver dig et bredt kendskab til bogholderi og økonomistyring.

Om jobbet

Du vil blive en del af vores økonomiafdeling i Egå, der i dag består af 3 dedikerede medarbejdere. Du vil blive oplært i og få kendskab til alle funktioner i afdelingen, og du vil også blive involveret i løbende forbedrings- og automatiseringsopgaver.

Du vil bl.a. komme til at arbejde med følgende områder: Debitor- og kreditorstyring, Lagerstyring, Finansbogføring og afstemninger, Månedsafslutningsprocedurer og rapportering, Momsopgørelse, Budgetmodeller og Årsafslutning. I takt med din fortrolighed med opgaverne vil vi kontinuerligt stille opgaver, som både udfordrer og udvikler dig. Ved ansættelsens start ligger der en uddannelsesplan klar til dig med hvilke forløb, du som elev skal igennem hos os og på skolen.

Om dig

  • Du har inden opstart bestået én af følgende adgangsgivende eksamener: HHX, EUX Business eller HTX/STX/HF suppleret med EUD-kursus 
  • Du har flair for detaljer, data og tal 
  • Du har gode IT-kompetencer
  • Du er energisk, glad og har en god portion nysgerrighed 
  • Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale og det er en fordel, hvis du har kendskab til tysk, men ikke et krav

Vi forventer, at du er fleksibel, og at du kan arbejde vedholdende og struktureret med dine opgaver, samt sætter en ære i at overholde aftalte deadlines. Du er som person god til at kommunikere og samarbejde. Du må meget gerne have ambitioner om at videreuddanne dig indenfor økonomi og regnskab og for den rigtige kandidat, har vi en forventning om, at du i forlængelse af din elevperiode vil påbegynde 1. del af HD-studiet.

Vi forventer, at du kan starte den 15. august 2021. Er du interesseret i stillingen kan du sende din ansøgning til Finance Manager Kirsten Skov Jensen på hr@tropica.dk, senest den 15. juni 2021.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Tropica Aquarium Plants A/S
Mejlbyvej 200
8250 Egå

Praktisk

Ansøgningsfrist: 15. juni 2021
Tiltrædelse: 15. august 2021.

Om virksomheden

Tropica Aquarium Plants A/S er en eksportvirksomhed, der producerer og sælger akvarieplanter og gødningsprodukter. I dyrehandelsbranchen er vi kendt i det meste af verden for kvalitet, innovation og leveringssikkerhed. Vi har de sidste 3 år etableret datterselskaber i både Tyskland og Nordamerika, som nu er en del af JPS Aquatic Group og vi har ambitioner om yderligere vækst. 

JPS Aquatic Group beskæftiger 170 medarbejdere og indgår i JPS Marselis koncernen, som omsætter for 450 mio. kr. og beskæftiger 400 medarbejdere i 5 forskellige lande. Vi er en uformel organisation, som værdsætter og respekterer det enkelte menneske og gør hvad vi kan for at skabe trivsel og imødekomme individuel udvikling af vores medarbejdere.

Mere fra Tropica Aquarium Plants A/S 

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Bliv administrationselev hos Novozymes

Har du passion for administration, så er du vores nye administrationselev.

Samsøe Samsøe søger salgselever

Vi tilbyder en skræddersyet og aktuel uddannelse med fokus på salg.

Grib muligheden - BAUHAUS søger salgselever

Brænder du for kundekontakt og høj service? Så bliv elev hos Bauhaus

Fitness World søger Gym Staff i hele landet

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde?

NEXTSTOP er landet

Læs den nye udgave af vores uddannelsesmagasin NEXTSTOP og deltag i konkurrencen om en helt særlig præmie til dig og din skole

Læs mere

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Start din karriere i den mest fremadstormende og 100% danskejede sportskæde i landet.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere