Bliv Gym Staff i Fitness World

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde og hjælpe hele Danmark med at komme tilbage til de sunde vaner? 

Læs mere
top

Annonce

Bliv kontorelev i Lidl

I Lidl har vi et hav af karrieremuligheder efter endt uddannelse, og hvis du har lysten og viljen, får du, gennem dit 2-årige elevforløb, forudsætningerne for at kickstarte din videre karriere i Lidl #GrænseløseAmbitioner

Annonce

NEYE søger salgselever

Drømmer du om en karriere inden for mode, salg og service, og har du lysten til at gøre en positiv forskel og skabe resultater, er du måske den, som vi står og mangler i vores butikker i København?

Annonce

Bang & Olufsen

Er du klar til at blive en del af verdens mest eftertragtede audiobrand? Vi søger lige nu trainees indenfor flere spændende områder.

Annonce

Salgselev - Harald Nyborg

Drømmer du om udfordringer? Harald Nyborg søger salgselever i hele landet


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

SAMSKIP søger speditørelev til Greve 


Få en karriere indenfor spedition og logistik - bliv speditørelev hos SAMSKIP.

Vi søger lige nu en voksenelev til vores lokation i Greve.

Mulighederne venter på dig

Hvis du vil være ekspert i nationale og internationale transporter via enten land, sø eller luft, så er vi det rigtige sted for dig. 

Du vil komme til at arbejde sammen med gode, dygtige og erfarende kollegaer, som altid arbejder på at finde de bedste løsninger for vores kunder. Udover at have vores kunder i fokus, har vi også stort fokus på vores medarbejdere. Det er vigtigt for os at alle er glade for at komme på arbejde, hver dag. Vi skal have det sjovt sammen i en uformel atmosfære, hvor der er plads til både at fejle og lære. 

Som elev i SAMSKIP vil du blive en del af en global virksomhed med store visioner og med mange muligheder for udvikling både fagligt og personligt. Vi har i SAMSKIP et skræddersyet elevprogram, som du vil indgå i. Det betyder at du i din elevtid, vil have tæt kontakt med din daglige leder, en tildelt mentor samt vores elevansvarlige, hvor du og din fagligeudvikling er i fokus.

Hvad laver en speditør?

Som speditørelev hos os planlægger du, hvordan vi transportere vare fra A til B i Danmark og resten af verden for vores kunder. Du vil opleve vekslende opgaver indenfor spedition, Logistik og distribution. Du vil også få stort ansvar samt kundekontakt på daglig basis.

Har du, hvad der skal til?

Spedition handler om mennesker og kommunikation, så det er vigtigt, at du er god til at tale med andre, at du kan finde løsninger, ser muligheder frem for begrænsninger, og kan tænke hurtigt. Kundeservice er alfa og omega, og din forståelse her af betyder meget for din succes.  Det der betyder noget for os, er dig som menneske, din indstilling, dit engagement og dine ambitioner, du er nysgerrig efter at lære, og har mod på nye udfordringer. Det er også vigtigt for os at du er fleksibel og er en god teamplayer.

Bliv en del af holdet

Selve speditøruddannelsen finder sted på vores kontor i Greve og er et 2-årigt forløb inden for spedition, logistisk, distribution og luftfragt. Uddannelsen veksler mellem teori et skoleforløb og praktik, vi garanterer derfor både faglig og professionel udvikling.

Din baggrund

  • Du har gennemført en HHX, STX, HTX, HF eller EUX med et godt resultat. (Har du en STX, HTX eller HF, skal du tage fem ugers supplerende EUS-kursus.) 
  • Du har kørekort til bil (kategori B)
  • Du behersker engelsk tale og skrift på højt niveau. 
  • Det er en fordel, hvis du har haft et studiejob, som har givet dig en handels- og forretningsmæssig forståelse. Dette er dog ikke et krav. 
  • Som voksenelev skal du være fyldt 25 år ved opstart.

Tiltrædelse ASAP

Læs mere om SAMSKIP på: www.samskip.com           

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Samskip A/S
Greve Main 9
23670 Greve

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Pernille Mehlskov
tlf.: 36 86 20 08
Mail: Pernille.Mehlskov@samskip.com.

Who we are

Samskip is one of the larger container transportation companies in Europe, offering a wide range of multimodal container logistics services. These include an extensive network of container services to and from Iceland and the Faroe Islands, along with refrigerated cargo logistics and international forwarding around the world.

Careers

Samskip offers you career opportunities and the opportunity to work in an ambitious, dynamic and professional organization. Each individual contributes to the overall success of Samskip and we encourage personal responsibility, commitment and togetherness for the benefit of our company, our employees and our customers. You will be part of a team that shares a drive to excel at their work and generate results that matter to Samskip; results that contribute to a profitable and sustainable growth of the company.

Mere fra Samskip  

Kom tættere på virksomheden


  Gem til senere

Bliv administrationselev hos Novozymes

Har du passion for administration, så er du vores nye administrationselev.

Samsøe Samsøe søger salgselever

Vi tilbyder en skræddersyet og aktuel uddannelse med fokus på salg.

Grib muligheden - BAUHAUS søger salgselever

Brænder du for kundekontakt og høj service? Så bliv elev hos Bauhaus

Fitness World søger Gym Staff i hele landet

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde?

NEXTSTOP er landet

Læs den nye udgave af vores uddannelsesmagasin NEXTSTOP og deltag i konkurrencen om en helt særlig præmie til dig og din skole

Læs mere

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Start din karriere i den mest fremadstormende og 100% danskejede sportskæde i landet.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere