Bliv Gym Staff i Fitness World

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde og hjælpe hele Danmark med at komme tilbage til de sunde vaner? 

Læs mere
top

Annonce

Bliv kontorelev i Lidl

I Lidl har vi et hav af karrieremuligheder efter endt uddannelse, og hvis du har lysten og viljen, får du, gennem dit 2-årige elevforløb, forudsætningerne for at kickstarte din videre karriere i Lidl #GrænseløseAmbitioner

Annonce

NEYE søger salgselever

Drømmer du om en karriere inden for mode, salg og service, og har du lysten til at gøre en positiv forskel og skabe resultater, er du måske den, som vi står og mangler i vores butikker i København?

Annonce

Bang & Olufsen

Er du klar til at blive en del af verdens mest eftertragtede audiobrand? Vi søger lige nu trainees indenfor flere spændende områder.

Annonce

Salgselev - Harald Nyborg

Drømmer du om udfordringer? Harald Nyborg søger salgselever i hele landet

Ansøgningsfristen er udløbet

Kontorelev i Danske Regioner


Har du lyst til at få en alsidig kontoruddannelse indenfor specialet administration? Og vil du prøve kræfter med forskelligartede opgaver i en stærk og politisk ledet interesseorganisation? Så er det måske dig, vi er på udkig efter.

I Danske Regioner søger vi en kontorelev med tiltrædelse den 1. september 2021. Som elev hos os kommer du med på holdet over medarbejdere, der forener de fem regioners interesser og sætter politiske dagsordener for et sundere og mere bæredygtigt Danmark. Vi skaber sundhed for alle og gør det attraktivt at leve, arbejde og uddanne sig i alle dele af landet.

Elevtiden er 2 år. Her vil du dels skulle arbejde hos os, men der er også 3 obligatoriske skoleuger, 3-7 ugers valgfag samt 1 uges fagprøve. For voksenelever er der en uges valgfag mindre, så det hedder 2-6 ugers valgfag.

Du vil begynde din elevtid med at blive lært op i offentlig administration. Her vil du få opgaver indenfor løn, HR, personaleadministration og bogholderi. Du vil også komme omkring vores reception som er husets knudepunkt for mange forskellige opgaver, kontakter og gæster. Efter det første år vil du rokere til husets faglige centre, hvor vi du bidrage til sekretæropgaver og fx planlægge møder og konferencer. Du vil også arbejde med rejseafregning, produktion af dagsorden til politiske udvalg og opdatering af intranet mv.

Vi søger

I Danske Regioner er vi engagerede i, at levere en god kvalitet på de arbejdsområder vi brænder for. Vi vægter det sociale sammenhold og ved, at vi står stærkest, når vi står sammen.  Vi søger en elev, som kan spejle sig i de værdier, og som har lyst til at lære nyt og udvikle sig. Derudover forventer vi, at du er struktureret, ansvarsbevidst og nysgerrig på vores opgaver her i Danske Regioner.

Du skal have bestået, eller forventer at bestå, én af følgende uddannelser inden opstart:

  • EUX merkantil med kvalifikationer til kontoruddannelsen med specialer
  • STX, HF, HTX inkl. EUS/HGS grundforløb
  • HHX eller HG2/HGV eller HGS med kvalifikationer til kontoruddannelsen medspecialer opnået før 1. august 2015

Er du over 25 år, skal du desuden have lavet en realkompetencevurdering, hvis du har taget din uddannelse efter den 1. august 2015. Denne kan du få udarbejdet ved nærmeste handelsskole. Du bedes vedhæfte dokumentation på al din tidligere uddannelse og evt. erhvervserfaring.

Vi tilbyder

Vi tilbyder dig en hverdag i en dynamisk organisation, hvor du vil komme til at samarbejde med mange engagerede kolleger.

Når vi spørger medarbejderne, hvorfor Danske Regioner er en god arbejdsplads, fremhæver de især udfordrende og meningsfulde opgaver, stort ansvar, fleksible arbejdsforhold, aktiv personaleforening og et godt kollegialt sammenhold, der er præget af uhøjtidelighed, engagement og et højt fagligt niveau.

Som elev hos os vil du få en arbejdstid på 37 timer om ugen inklusive frokostpause og løn efter overenskomsten mellem HK/Kommunal og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Ansøgningsfrist

Hvis det lyder som noget for dig, skal vi have din ansøgning samt kopi af eksamenspapirer senest den 14. juni kl. 12.00. Yderligere oplysninger kan fås hos Katrine Engel, e-mail ke@regioner.dk eller tlf. 2230 3939.

Samtaler forventes afholdt i uge 24 og 25.Danske Regioner er en røgfri arbejdsplads.

Danske Regioner opfordrer alle uanset køn, alder, religion og etnisk oprindelse til at søge.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Danske Regioner
Dampfærgevej 22
2100 København Ø

Praktisk

Ansøgningsfrist: 14. juni 2021
Tiltrædelse: 1. september 2021

Kontakt

Katrine Engel
tlf.: 22 30 39 39
ke@regioner.dk.

Om Danske Regionger

Danske Regioner er interesse- og arbejdsgiverorganisation for de 5 regioner. Danske Regioner arbejder blandt andet for at skabe et stadig bedre sundhedsvæsen og for at sikre vækst i hele landet. Du bliver del af et stærkt og kompetent fagligt miljø, hvor der er høj trivsel og gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Mere fra Danske Regioner 

Kom tættere på os 


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Bliv administrationselev hos Novozymes

Har du passion for administration, så er du vores nye administrationselev.

Samsøe Samsøe søger salgselever

Vi tilbyder en skræddersyet og aktuel uddannelse med fokus på salg.

Grib muligheden - BAUHAUS søger salgselever

Brænder du for kundekontakt og høj service? Så bliv elev hos Bauhaus

Fitness World søger Gym Staff i hele landet

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde?

NEXTSTOP er landet

Læs den nye udgave af vores uddannelsesmagasin NEXTSTOP og deltag i konkurrencen om en helt særlig præmie til dig og din skole

Læs mere

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Start din karriere i den mest fremadstormende og 100% danskejede sportskæde i landet.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere