Bliv Gym Staff i Fitness World

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde og hjælpe hele Danmark med at komme tilbage til de sunde vaner? 

Læs mere
top

Annonce

Bliv kontorelev i Lidl

I Lidl har vi et hav af karrieremuligheder efter endt uddannelse, og hvis du har lysten og viljen, får du, gennem dit 2-årige elevforløb, forudsætningerne for at kickstarte din videre karriere i Lidl #GrænseløseAmbitioner

Annonce

NEYE søger salgselever

Drømmer du om en karriere inden for mode, salg og service, og har du lysten til at gøre en positiv forskel og skabe resultater, er du måske den, som vi står og mangler i vores butikker i København?

Annonce

Bang & Olufsen

Er du klar til at blive en del af verdens mest eftertragtede audiobrand? Vi søger lige nu trainees indenfor flere spændende områder.

Annonce

Salgselev - Harald Nyborg

Drømmer du om udfordringer? Harald Nyborg søger salgselever i hele landet

Ansøg nu

Bliv kontorelev hos Struers ApS


Bliv en del af Struers’ internationale miljø – Struers søger 2 kontorelever

Søger du en alsidig kontoruddannelse med masser af kontakt til vores udenlandske kunder, så står vores 2 afdelinger: ’Purchase & Planning’ og ’Order desk & Shipping’ klar til at tage imod dig med start d. 1. september 2021

Velkommen til Struers

Struers er en international og markedsledende virksomhed med egne selskaber over hele verden. Da det meste af vores salg eksporteres, forventer vi ikke, at du kender os endnu, men du kender helt sikkert vores kunder, som kommer fra både fly og bil industrien, universiteter, udviklingslaboratorier og ikke mindst fra store og små elektronikproducenter. Kundeporteføljen spænder bredt, men de benytter alle Struers produkter i deres kvalitetskontrol, forskning og fejlanalyse. Vores produkt sortiment indeholder alt fra større maskiner til kemiske produkter. Vi står sammen om at nå vores mål og udbygge vores position som markedsleder inden for vores forretningsområde. Struers’ hovedkvarter er beliggende i Ballerup hvor både administration og produktion er samlet under et tag.

Driftige studenter

Som kontorelev skal du have afsluttet en erhvervsfaglig studentereksamen som fx EUX Business eller HHX. Har du en HTX, HF, STX eller HG, skal du have taget det supplerende grundforløb, inden du kan begynde som kontorelev.

Den digitale kontoruddannelse hos os veksler mellem on-line træning, ophold på skole og praktik, hvor du i løbet af 2 år kommer rundt i flere afdelinger, og lærer vores organisation godt at kende. Din uddannelse vil  foregå i afdelingerne: ’Purchase & Planning’ og ’Order desk & Shipping’ – for hver afdeling vil du modtage en uddannelsesplan, så du ved hvad der forventes af dig og hvad du kan forvente af os. Vores 3 elever (heraf 1 økonomielev) indgår i en turnusordning, hvor I på skift afløser i receptionen efter behov. I afdelingen ’Purchase & Planning’ uddannes du i indkøb af råvarer samt produktionsplanlægning m.m., mens du i ’Order desk & Shipping’ tager imod kundeordrer og sørger for at produkterne sendes rundt i verdenen, med den rette dokumentation. Den teoretiske del af uddannelsen foregår i samarbejde med Niels Brock via digitalplatform, hvor du selv er med til at sammensætte forløbet, og kan fokusere på netop de fagområder, der har din interesse.

Om dig

Du kan lide at arbejde selvstændigt, koncentreret og struktureret. Vi lægger vægt på, at du har flair for tal og gode kundskaber i både dansk og engelsk. Derudover regner vi med, at du har et godt kendskab til IT.

Som vores andre dygtige elever er du imødekommende af natur, og sætter en ære i at yde vores kunder en ekstra god betjening. Du er god til at holde hovedet koldt, når der er deadlines, der skal overholdes, og trives i en travl hverdag. Du værdsætter at blive en vigtig del af afdelingen med egne ansvarsområder. Frem for alt har du lyst til faglig og personlig udvikling de næste 2 år.

Du ansættes efter gældende overenskomst mellem Dansk Industri og CO-Industri, og vil indgå i vores elevordning, som p.t. er normeret til 3 kontorelever.

Send din ansøgning nu

Har du også lyst til at blive en del af Struers, så søg straks elevpladsen via ansøgningsknappen. Du behøver ikke udfylde diverse uddannelsesfelter i vores rekrutteringssystem – vedhæft blot CV, ansøgning, samt dit eksamensbevis.

Vil du vide mere om jobbet, er du meget velkommen til at ringe til HR: Carina Soelberg på 30 51 80 10 eller tidligere elev, Cecilie Karlshøj på 40 80 34 37.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Struers ApS
Pederstrupvej 84
2750 Ballerup

Praktisk

Ansøgningsfrist: snarest muligt
Tiltrædelse: 1. september 2021

Kontakt

HR: Carina Soelberg, tlf. 30 51 80 10
Tidligere elev: Cecilie Karlshøj, tlf.  40 80 34 37.

Om Struers ApS

Struers er en international og markedsledende virksomhed med egne selskaber over hele verden. Da det meste af vores salg eksporteres, forventer vi ikke, at du kender os endnu, men du kender helt sikkert vores kunder. De kommer fra både fly og bil industrien, udviklingslaboratorier og ikke mindst fra store og små elektronikproducenter. Kundeporteføljen spænder bredt, men de benytter alle Struers produkter i deres kvalitetskontrol, forskning og fejlanalyse. 

Som medarbejdergruppe står vi sammen om at nå vores mål og udbygge vores position som ledende virksomhed inden for vores forretningsområde, og du vil derfor få en bred palet af spændende opgaver. I den første tid som Struers medarbejder vil du få en grundig introduktion til vores forretning. Struers hovedkvarter er beliggende i Ballerup, hvor vi sidder i moderne lokaler og tonen er uformel.

Mere fra Struers ApS

Kom tættere på virksomheden


Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

Bliv administrationselev hos Novozymes

Har du passion for administration, så er du vores nye administrationselev.

Samsøe Samsøe søger salgselever

Vi tilbyder en skræddersyet og aktuel uddannelse med fokus på salg.

Grib muligheden - BAUHAUS søger salgselever

Brænder du for kundekontakt og høj service? Så bliv elev hos Bauhaus

Fitness World søger Gym Staff i hele landet

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde?

NEXTSTOP er landet

Læs den nye udgave af vores uddannelsesmagasin NEXTSTOP og deltag i konkurrencen om en helt særlig præmie til dig og din skole

Læs mere

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Start din karriere i den mest fremadstormende og 100% danskejede sportskæde i landet.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere