Bliv Gym Staff i Fitness World

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde og hjælpe hele Danmark med at komme tilbage til de sunde vaner? 

Læs mere
top

Annonce

Bliv kontorelev i Lidl

I Lidl har vi et hav af karrieremuligheder efter endt uddannelse, og hvis du har lysten og viljen, får du, gennem dit 2-årige elevforløb, forudsætningerne for at kickstarte din videre karriere i Lidl #GrænseløseAmbitioner

Annonce

NEYE søger salgselever

Drømmer du om en karriere inden for mode, salg og service, og har du lysten til at gøre en positiv forskel og skabe resultater, er du måske den, som vi står og mangler i vores butikker i København?

Annonce

Bang & Olufsen

Er du klar til at blive en del af verdens mest eftertragtede audiobrand? Vi søger lige nu trainees indenfor flere spændende områder.

Annonce

Salgselev - Harald Nyborg

Drømmer du om udfordringer? Harald Nyborg søger salgselever i hele landet

Ansøg nu

Økonomielev til Business Controlling i Siemens Energy


Drømmer du om at lære hands-on økonomi i en spændende international virksomhed, hvor læringskurven er stejl og karrieremulighederne mange? 

Så er du måske vores kommende økonomielev. 

Vi søger en økonomielev til vores økonomi- og controllingafdeling på hovedkontoret i Ballerup.

Dine kvalifikationer

  • Du har afsluttet HHX eller tilsvarende gymnasial uddannelse med en EUS-overbygning. I løbet af din elev uddannelse kan det blive en mulighed, at du kan påbegynde en HD, som Siemens finansierer.
  • Du har afsluttet din uddannelse med et godt gennemsnit og har eventuelt haft et studiejob.
  • Du har flair for tal og stiler hele tiden efter at blive endnu bedre.
  • Du har lyst til udfordringer og kan lide at tage ansvar og være med til at præge de opgaver, du stilles overfor.
  • Du er åben, udadvendt og god til at kommunikere med mange slags mennesker.

Dine arbejdsopgaver

Som elev vil dine opgaver blandt andet omfatte business- og projekt controlling, herunder månedsrapportering, budgettering, forecast, cost-controlling, gennemgang af kundekontrakter samt projektopfølgning. Projekterne er til eksterne kunder, såvel offentlige som private og omhandler bl.a. ordrer inden for vind- og energibranchen. 

Under din uddannelse vil du stifte bekendtskab med de andre afdelinger i Siemens Energy således, at du får et godt indblik i, hvordan forretningen hænger sammen, og hvad dine opgaver præcis bidrager med.

Hvad tilbyder vi?

Hos os får du mulighed for at blive en del af et internationalt og dynamisk miljø, og under hele dit uddannelsesforløb får du masser af faglig og personlig udvikling, der sikrer, at du bliver godt klædt på til din fremtidige karriere. Du vil blive del af en flad organisation, hvor alle taler med alle og der er åbne døre. Læs mere her

Du bliver en del af den succes, der er skabt af vores innovative og dygtige kolleger, der med deres nysgerrighed og høje faglige kompetencer, til stadighed skaber ny viden og finder løsninger på komplekse problemstillinger. Vi prioriterer ansvarlighed for vores sundhed og trivsel og tilbyder mange medarbejdergoder såsom god kantineordning og træningsfaciliteter. Du kan få et indtryk af miljøet i Siemens hovedkontor i Danmark her

Plads til mangfoldighed!?

Heldigvis er vi ikke alle ens. Gennem mangfoldighed genererer vi resultater. Vi fokuserer på inklusion og passion. Vores energi drives af mere end 130 forskellige nationaliteter, og vi håber at høre fra dig - uanset hvilken etnisk baggrund, køn, alder, religion, identitet eller handicap, du måtte have.

Er du interesseret?

Vi vil gerne høre fra dig hurtigst muligt, da vi afholder samtaler løbende (eventuelt online). Så send gerne snarest din ansøgning og CV til os via "Ansøg nu" knappen. Ansættelsen forventes afsluttet inden udgangen af juni 2021. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR Manager, Rikke Felletoft rikke.felletoft@siemens-energy.com

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Siemens Energy A/S
Borupvang 9
2750 Ballerup

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 15. august 2021

Kontakt

Talent Acquisition Partner Rikke Felletoft 
Mail: rikke.felletoft@siemens-energy.com


Siemens som arbejdsplads


.

Om Siemens Energy

Siemens Energy er et selskab i Siemens gruppen. Vi udvikler, sælger og leverer produkter og løsninger til el-, olie-, gas-, vand- og varmeforsyning, og har haft afgørende indflydelse på markedet lige siden vores begyndelse. Den samlede knowhow er indbygget i de løsninger, vi leverer i dag, og vi tilbyder alt inden for effektivitet og sikkerhed, hele vejen fra kraftværket til slutkunden. Siemens Energy er verdens førende inden for bæredygtig energi, der gavner både miljøet og os som forbrugere Læs mere her: www.siemens-energy.com

Mere fra Siemens Energy A/S

Kom tættere på os :)


Young Career Profile

Mød os på young-career.dk og læs meget mere om det at være elev hos Siemens.

  Gem til senere

Bliv administrationselev hos Novozymes

Har du passion for administration, så er du vores nye administrationselev.

Samsøe Samsøe søger salgselever

Vi tilbyder en skræddersyet og aktuel uddannelse med fokus på salg.

Grib muligheden - BAUHAUS søger salgselever

Brænder du for kundekontakt og høj service? Så bliv elev hos Bauhaus

Fitness World søger Gym Staff i hele landet

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde?

NEXTSTOP er landet

Læs den nye udgave af vores uddannelsesmagasin NEXTSTOP og deltag i konkurrencen om en helt særlig præmie til dig og din skole

Læs mere

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Start din karriere i den mest fremadstormende og 100% danskejede sportskæde i landet.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere