Bliv Gym Staff i Fitness World

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde og hjælpe hele Danmark med at komme tilbage til de sunde vaner? 

Læs mere
top

Annonce

Bliv kontorelev i Lidl

I Lidl har vi et hav af karrieremuligheder efter endt uddannelse, og hvis du har lysten og viljen, får du, gennem dit 2-årige elevforløb, forudsætningerne for at kickstarte din videre karriere i Lidl #GrænseløseAmbitioner

Annonce

NEYE søger salgselever

Drømmer du om en karriere inden for mode, salg og service, og har du lysten til at gøre en positiv forskel og skabe resultater, er du måske den, som vi står og mangler i vores butikker i København?

Annonce

Bang & Olufsen

Er du klar til at blive en del af verdens mest eftertragtede audiobrand? Vi søger lige nu trainees indenfor flere spændende områder.

Annonce

Salgselev - Harald Nyborg

Drømmer du om udfordringer? Harald Nyborg søger salgselever i hele landet


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Lægemiddelindustriforeningen (Lif) søger kontorelev


Vil du være vores nye kontorelev?

Lægemiddelindustriforeningen (Lif) søger en ny kontorelev (inden for privat administration), som har lyst til at få en spændende toårig uddannelse i en interessant organisation. Vi beskæftiger ca. 120 medarbejdere og har kontor i lækre lokaler på Østerbro, hvor vi også lige har indviet vores nye, store konferenceafdeling, som bruges til afholdelse af interne og eksterne møder, konferencer og kurser.  

En administrationsafdeling med spændende og udfordrende opgaver

Vi har tilrettelagt et spændende uddannelsesprogram, hvor du kommer til at varetage en masse forskellige opgaver i vores spritnye Life Science Hus. Du vil blive en del af vores administrationsteam, som står for driften af hele huset, dets kantine, cafe, møde- og kontorlokaler og meget mere. Du vil bl.a. få indblik i de administrative opgaver, som følger med afvikling af møder og lokaleudlejning, dvs. alt lige fra planlægning og booking af mødelokaler og forplejning til afholdelse af arrangementer og slutfakturering.

Derudover vil en del af opgaverne i afdelingen bestå af kontakt med leverandører af f.eks. rengøring, kontorartikler og håndværkere. Du vil ligeledes deltage i mange spændende projekter i vores Facility-afdeling, som er ansvarlig for at sikre driften af det nye Life Science Hus. Det betyder, at du får en stor kontaktflade og daglig kommunikation med vores mange medarbejdere samt en spændende og lærerig hverdag.

Du vil til daglig sidde med den elev- og oplæringsansvarlige i afdelingen, som vil hjælpe dig med fordeling og prioritering af opgaver gennem hele din elevtid i huset.

Hvis du er nysgerrig på vores nye Life Science Hus, kan du se det her.

Reception, kursus- og konferenceafdeling

Ud over de administrative opgaver vil du være en del af receptions- og serviceteamet, som tager sig af de mange besøgende i huset. Herunder ligger opgaver som telefonpasning, modtagelse af gæster, opsætning af forplejning, klargøring af mødelokaler og diverse ad hoc-opgaver både for gæster og medarbejdere.

Økonomiafdelingen

Du kommer et smut forbi vores økonomiafdeling, hvor du bl.a. får kendskab til bogføring af indbetalinger, oprettelse af fakturaer, afstemning af bankkonti m.v.

Om dig

Vi ser gerne, at du er udadvendt, serviceminded, har et godt humør og ikke er bange for at kaste dig ud i forskellige opgaver og projekter. Du er god til at samarbejde, og du tager ansvar og følger opgaverne til dørs. Du skal være fleksibel, have styr på detaljerne og kunne bevare overblikket, da vi er en dynamisk afdeling, som altid har mange opgaver på samme tid.

Du har gode formuleringsevner på dansk (mundtligt og skriftligt), kan engelsk og har flair for IT og Microsoft Office-pakken.

Vi forventer, at du har bestået eller er ved at færdiggøre enten HHX, HTX, STX eller HF suppleret med HGS/EUS, så du kan starte hos os den 1. september 2021.

Hvorfor vælge os?

Hvis du gerne vil have en god allround-uddannelse i et attraktivt arbejdsmiljø med søde, dygtige og hjælpsomme kollegaer med vidt forskellige baggrunde, er det os du skal vælge.

Vi tilbyder derudover en god elevløn, sundhedssikring, pensionsordning, adgang til lækkert, nybygget fitnessrum eller tilskud til andet center, fantastisk kantineordning m.m.

Vi glæder os til at høre fra dig

Vi har valgt at lade rekrutteringsfirmaet Appoint HR hjælpe os med at modtage ansøgningerne. Derfor skal du sende din ansøgning, CV og eksamensbeviser til Tina Larsen fra Appoint HR via ansøgningsknappen.
Ansøgningsfristen er den 2. juli 2021.  

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Lægemiddelindustriforeningen 
Lersø Park Alle 101
2100 København Ø

Praktisk

Ansøgningsfrist: 2. juli 2021
Tiltrædelse: 1. september 2021.

Om Lif

Lægemiddelindustriforeningens medlemmer er danske og udenlandske forskningsbaserede lægemiddelvirksomheder. De beskæftiger mere end 26.000 primært højt specialiserede medarbejdere i Danmark, der forsker, udvikler og markedsfører innovative medicinske behandlinger. Lægemiddelbranchen investerer hvert år mere end 12,1 mia. kr. i forskning, og er dermed den branche, der foretager de største forskningsinvesteringer i Danmark. Med en eksport på 136 mia. kr. i 2020 er lægemidler den største danske eksportvare. Læs mere om Lif og lægemiddelindustrien på lif.dk

Mere fra Lif

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Bliv administrationselev hos Novozymes

Har du passion for administration, så er du vores nye administrationselev.

Samsøe Samsøe søger salgselever

Vi tilbyder en skræddersyet og aktuel uddannelse med fokus på salg.

Grib muligheden - BAUHAUS søger salgselever

Brænder du for kundekontakt og høj service? Så bliv elev hos Bauhaus

Fitness World søger Gym Staff i hele landet

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde?

NEXTSTOP er landet

Læs den nye udgave af vores uddannelsesmagasin NEXTSTOP og deltag i konkurrencen om en helt særlig præmie til dig og din skole

Læs mere

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Start din karriere i den mest fremadstormende og 100% danskejede sportskæde i landet.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere