Kickstart din karriere i EY

Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning? Så bliv en del af teamet i EY!

Læs mere
top

Annonce

Bliv revisortrainee i BDO

Vi tilbyder dig altså en attraktiv revisoruddannelse med start i september 2022.

Annonce

Revisortrainee hos EY

Er du klar til at få sparket dine ambitioner i gang og udlevet dit potentiale? Hos EY er der rig mulighed for udvikling samt masser af internationale muligheder!

Annonce

Salgselev - Harald Nyborg

Drømmer du om udfordringer? Harald Nyborg søger salgselever i hele landet

Ansøgningsfristen er udløbet

Kontorelever med fokus på HR administration


Er du én vores to nye elever, der motiveres ved at have orden på tingene? Har du sans for detaljen og styr på deadlines, også når der er travlt? 

Har du lyst til at lære omkring sagsbehandling, koordinering og at være administrativ blæksprutte, og prøve det i 2 forskellige områder i HR, så er det måske lige dig, vi leder efter som vores nye kontorelev med speciale i administration. 

Opstart er den 1. september 2021 med arbejdsadresse på vores hovedsæde i Svinninge. 

Du kommer til at indgå i en turnusordning mellem 2 HR-funktionsområder - ca. 12 måneder hvert sted - for at lære hvordan administration foregår i de forskellige områder. Du vil opnå erfaring fra mange forskelligartede opgaver, som du kan bruge i dit fremtidige arbejdsliv. Du vil få 32 engagerede kolleger, der glæder sig til at få dig som ombord. 

I det daglige arbejde løfter vi opgaverne i fællesskab. Vi udviser stort engagement, godt humør og servicerer medarbejdere og ledelse på bedst mulige måde. 

Som elev hos os, bliver du en naturlig del af afdelingen, du er i på det pågældende tidspunkt, og indgår i teamet på lige fod med dine kollegaer. 

De kommende 2 år vil bl.a. bestå af administrative opgaver omkring rekruttering- og onboardingprocesserne, kursusadministration, bistå med at kordinere og invitere til arrangementer, lønopgaver i vores økonomiprogram SAP, løbende indberetninger til det offentlige, pensionskasser, indhentning af refusioner, afstemnings- og bogføringsopgaver m.v. 

Vi forventer, at du har lyst til at lære, og at du tager ansvar for dine opgaver. 

Vi forventer ligeledes, at du har gennemført relevant grunduddannelse og adgangsbetingelserne til hovedforløbet for kontoruddannelsen med speciale i administration. 

Som person er du god til at samarbejde med mange forskellige mennesker og ikke bange for at tage fat. Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt og er engageret. Du er kvalitetsbevidst, omhyggelig og god til at formulere dig mundtligt og skriftligt. Herudover er det vigtigt, at du har et godt kendskab samt interesse for IT. 

Hos os får du en alsidig uddannelse gennem et spændende forløb med en travl hverdag, hvor der altid sker noget. Du får her muligheden for en læreplads i en virksomhed, som arbejder med grøn omstilling og bæredygtighed på mange områder, og som kan give dig et godt afsæt for din videre karriere. 

Vi tilbyder et individuelt forløb med dig som aktiv medspiller. Du bliver en del af et elevnetværk på tværs af virksomheden, du får gode personalevilkår f.eks. tilbud om kantineordning, gratis adgang til fitnessrum, foruden løn efter overenskomst, pension md gruppelivsforsikring, dækning ved kritisk sygdom, heltidsulykkesforsikring og helbredssikring. Du får også betalt mobiltelefon og ADSL/bredbånd. 

Du kan læse mere om Andel på vores hjemmeside andel.dk

Er du blevet nysgerrig? 

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder i HR-Udvikling Lene Kirkegaard på tlf. 2018 5510 eller afdelingsleder i HR-Administration Charlotte Gerner på tlf. 2360 8826. 

Lyder det spændende? 

Send en kortfattet ansøgning, CV, dit grundforløbsbevis/karakterliste til os. Er du ved at være færdig med dit adgangsgivende forløb, så vedhæft din foreløbige karakterliste fra uddannelsen. 

Send din ansøgning m.v. allerede i dag, da vi holder løbende samtalervia "Ansøg nu" knappen.  

Ansøgningsfrist er den 25. juni 2021. De sidste samtaler vil være senest den 1. juli 2021 i Svinninge. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Andel
Hovedgaden 36
4520 Svinninge

Praktisk

Ansøgningsfrist: 25. juni 2021
Tiltrædelse: 1. september 2021

Kontakt

HR-Udvikling Lene Kirkegaard
tlf. 2018 5510

HR-Administration Charlotte Gerner
tlf. 2360 8826


Andel som arbejdsplads


.

Om os

Andel er et andelsselskab, der bygger og tror på, at det bedste samfund er et samfund med muligheder for alle. Lige muligheder for at lade elbilen og gå online. En velfungerende vital infrastruktur skaber sammenhæng og sammenhold. Et stærkt sammenhold kræver stærke forbindelser. Vi er afhængige af at være forbundet med hinanden – elektrisk og digitalt – og vi er hinandens bedste forbindelse. 

I Andel vil vi være hinandens bedste forbindelse, og vi har 1.700 kolleger, der tager ansvar for at skabe en fælles fremtid – for vores kunder, vores andelshavere og vores omverden. Andel har 2,8 millioner kundeforhold og via vores datterselskaber, Clever, Energi Danmark, Fibia og SEAS-NVE, giver vi dig markedets bedste energiløsninger og den skarpeste kunderådgivning. Vi en del af en ambitiøs grøn omstilling, når vi investerer i havvindmøller, ladeinfrastruktur og visionære energiløsninger. Andel har hovedsæde i Svinninge og primære lokationer i Ballerup, Haslev og Virum.

Mere fra Andel

Kom tættere på os :)


Young Career Profile

Mød os på young-career.dk og læs meget mere om det at være elev hos Andel

  Gem til senere

Fiberline Composites A/S søger lærlinge

Fiberline står overfor en spændende rejse med udvidelsen af flere fabrikker i udlandet - skal du med på holdet?

Schou Company søger fotografelev

Brænder du for at levere fotos af høj kvalitet, og kan du være med til at sikre det rigtige udtryk i Schous billedmateriale?

NERO GROUP søger økonomielev

Vil du arbejde med alle aspekter af dit fag og fungere som professionel samarbejdspartner for vores kunder?

Samsøe Samsøe søger salgselever

Som salgselev bliver du fra start engageret i et levende arbejdsliv med masser af ansvar!

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere