Bliv Gym Staff i Fitness World

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde og hjælpe hele Danmark med at komme tilbage til de sunde vaner? 

Læs mere
top

Annonce

Bliv kontorelev i Lidl

I Lidl har vi et hav af karrieremuligheder efter endt uddannelse, og hvis du har lysten og viljen, får du, gennem dit 2-årige elevforløb, forudsætningerne for at kickstarte din videre karriere i Lidl #GrænseløseAmbitioner

Annonce

NEYE søger salgselever

Drømmer du om en karriere inden for mode, salg og service, og har du lysten til at gøre en positiv forskel og skabe resultater, er du måske den, som vi står og mangler i vores butikker i København?

Annonce

Bang & Olufsen

Er du klar til at blive en del af verdens mest eftertragtede audiobrand? Vi søger lige nu trainees indenfor flere spændende områder.

Annonce

Salgselev - Harald Nyborg

Drømmer du om udfordringer? Harald Nyborg søger salgselever i hele landet

Ansøgningsfristen er udløbet

Mediegrafiker elev med sans for godt design


Elsker du, når ting ser indbydende og spændende ud og ved inderst inde at det lige passer til modtageren? Er du vores nye elev, der motiveres ved at have orden på tingene, sans for detaljen og styr på deadlines, også når der er travlt? 

Hvis du har lyst til at arbejde mediegrafisk og at være kreativ på mange platforme som web, sociale medier og print, så er det måske lige dig, vi leder efter som vores nye mediegrafikerelev. 

Opstart er den 1. september 2021 med arbejdsadresse i Svinninge. 

Du kommer til at være tilknyttet vores afdeling Koncernbranding, som består af 4 engagerede kolleger, der glæder sig til at få dig som ombord, foruden resten af Koncernkommunikation, med yderligere 13 kolleger. 

I det daglige arbejde, vil du få mange snitflader, og det er derfor vigtigt, at du er smilende og imødekommende og ved hvad god service er. 

Under din læretid som mediegrafikerelev kommer du til at løse grafiske opgaver, som støtter op om vores kommunikation på alle vores kanaler – lige fra infografik og layout af websider og opslag på de sociale medier til annoncer og brochurer. Vi har en designmanual, du skal følge, men med dine kompetencer og ideer, er du med til at udvikle den og optimere den til det enkelte budskab og den aktuelle situation. 

Vi forventer, at du har lyst til at lære nyt, og at du tager ansvar for dine opgaver. Vi forventer ligeledes, at du have gennemført relevant grunduddannelse og adgangsbetingelserne til hovedforløbet for mediegrafikeruddannelsen. Som elev hos os bliver du en naturlig del af afdelingen og indgår i teamet på lige fod med dine kollegaer. 

Som person er du god til at tale med mange forskellige mennesker og ikke bange for at tage fat. Du har lyst til at arbejde med nye ideer, former og farver også ned i detaljen. Du skal gerne have flair for både det grafiske og IT og gerne de gængse værktøjer indenfor videoredigering, Photoshop, Illustrator, InDesign. Du er god til at formulere dig mundtligt og skriftligt. 

Hos os får du en alsidig uddannelse gennem et spændende forløb med en travl hverdag, hvor der altid sker noget. Du får her muligheden for en læreplads i en virksomhed, som arbejder med grøn omstilling og bæredygtighed på mange områder, og som kan give dig et godt afsæt for din videre karriere. 

Vi tilbyder et individuelt forløb med dig som aktiv medspiller, deltagelse i et elevnetværk på tværs af virksomheden, gode personalevilkår såsom tilbud om kantineordning, gratis adgang til fitnessrum, foruden løn efter overenskomst, pension md gruppelivsforsikring, dækning ved kritisk sygdom, heltidsulykkesforsikring og helbredssikring. Du får også betalt mobiltelefon og ADSL/bredbånd. 

Du kan læse mere om Andel på vores hjemmeside andel.dk. 

Vil du vide mere? 

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder i Koncernbranding Helene Sofie Riis Johansen på tlf. 30 12 72 23. 

Vil du med på vores rejse? 

Lyder det spændende, så send allerede i dag en ansøgning. Vi har brug for en kortfattet ansøgning, CV, dit grundforløb bevis/karakterliste og evt. portfolio. 

Ansøgningsfrist er den 20. juni 2021. Vi afholder samtaler den 24. juni 2021 i Svinninge.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Andel
Hovedgaden 36
4520 Svinninge

Praktisk

Ansøgningsfrist: 20. juni 2021
Tiltrædelse: 1. september 2021

Kontakt

Afdelingsleder i Koncernbranding Helene Sofie Riis Johansen
tlf. 30 12 72 23


Andel som arbejdsplads


.

Om os

Andel er et andelsselskab, der bygger og tror på, at det bedste samfund er et samfund med muligheder for alle. Lige muligheder for at lade elbilen og gå online. En velfungerende vital infrastruktur skaber sammenhæng og sammenhold. Et stærkt sammenhold kræver stærke forbindelser. Vi er afhængige af at være forbundet med hinanden – elektrisk og digitalt – og vi er hinandens bedste forbindelse. 

I Andel vil vi være hinandens bedste forbindelse, og vi har 1.700 kolleger, der tager ansvar for at skabe en fælles fremtid – for vores kunder, vores andelshavere og vores omverden. Andel har 2,8 millioner kundeforhold og via vores datterselskaber, Clever, Energi Danmark, Fibia og SEAS-NVE, giver vi dig markedets bedste energiløsninger og den skarpeste kunderådgivning. Vi en del af en ambitiøs grøn omstilling, når vi investerer i havvindmøller, ladeinfrastruktur og visionære energiløsninger. Andel har hovedsæde i Svinninge og primære lokationer i Ballerup, Haslev og Virum.

Mere fra Andel

Kom tættere på os :)


Young Career Profile

Mød os på young-career.dk og læs meget mere om det at være elev hos Andel

  Gem til senere

Bliv administrationselev hos Novozymes

Har du passion for administration, så er du vores nye administrationselev.

Samsøe Samsøe søger salgselever

Vi tilbyder en skræddersyet og aktuel uddannelse med fokus på salg.

Grib muligheden - BAUHAUS søger salgselever

Brænder du for kundekontakt og høj service? Så bliv elev hos Bauhaus

Fitness World søger Gym Staff i hele landet

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde?

NEXTSTOP er landet

Læs den nye udgave af vores uddannelsesmagasin NEXTSTOP og deltag i konkurrencen om en helt særlig præmie til dig og din skole

Læs mere

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Start din karriere i den mest fremadstormende og 100% danskejede sportskæde i landet.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere