Bliv Gym Staff i Fitness World

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde og hjælpe hele Danmark med at komme tilbage til de sunde vaner? 

Læs mere
top

Annonce

Bliv kontorelev i Lidl

I Lidl har vi et hav af karrieremuligheder efter endt uddannelse, og hvis du har lysten og viljen, får du, gennem dit 2-årige elevforløb, forudsætningerne for at kickstarte din videre karriere i Lidl #GrænseløseAmbitioner

Annonce

NEYE søger salgselever

Drømmer du om en karriere inden for mode, salg og service, og har du lysten til at gøre en positiv forskel og skabe resultater, er du måske den, som vi står og mangler i vores butikker i København?

Annonce

Bang & Olufsen

Er du klar til at blive en del af verdens mest eftertragtede audiobrand? Vi søger lige nu trainees indenfor flere spændende områder.

Annonce

Salgselev - Harald Nyborg

Drømmer du om udfordringer? Harald Nyborg søger salgselever i hele landet


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Genan søger energisk og positiv elev med speciale inden for administration


Drømmer du om at uddanne dig inden for administration i en international virksomhed? 

Ønsker du en elevplads, hvor du får mulighed for løse administrative opgaver i alle virksomhedens afdelinger? Har du en positiv og energisk tilgang til arbejdet, og vil du noget med din uddannelse? Så er du den helt rette elev til Genan.

Genan er en dansk virksomhed og verdens største inden for genanvendelse af dæk. Til hovedkontoret i Viborg søger vi en elev, som brænder for en allround elevuddannelse inden for administration. Din base vil blive i økonomiog administrationsafdelingen, men du vil under din uddannelse komme rundt i produktions-, salgs-, logistik- og marketingafdelingen og dermed få en unik mulighed for at stifte bekendtskab med mange administrative facetter af en produktionsvirksomhed.

Dine opgaver

I dit uddannelsesforløb vil det primære fokus være på følgende arbejdsopgaver: 

  • Telefonpasning, modtagelse af gæster, rejseplanlægning, registrering af fravær samt andre administrative opgaver.
  • Daglig økonomistyring – bogføring, afstemninger, kreditor- og debitorstyring, momsopgørelse, lønafregning m.m.
  • Ordreekspedition og modtagelse af dæk, udarbejdelse af salgsstatistikker.
  • Forefaldende arbejde og med tiden aflastning i logistikafdelingen.

Dine kvalifikationer

Vi forestiller os, at du har gennemført HG, EUX, HHX eller at du har en STX suppleret med et forløb, som kvalificerer dig til at blive kontorelev. Sprogligt skal du være flydende i dansk og engelsk i både skrift og tale, og hvis du kan begå dig på tysk, er det en fordel. Erhvervserfaring i forbindelse med din uddannelse eller dit sabbatår vil være en stor fordel. 

Du har flair for tal og trives med opgaver, som kræver struktur og detaljeorientering. Du tager ansvar for dine opgaver, har fokus på kvaliteten af dine opgaver og motiveres af at opsøge ny viden. 

Som person er du glad, imødekommende og omgængelig. Du evner at bevare overblikket i en til tider travl hverdag, uden at det går ud over kvaliteten af dine opgaver og omgangstonen med dine kolleger. Du er arbejdsom og ambitiøs og vil have noget ud af din uddannelse.

Dine muligheder

Vi tilbyder en spændende og alsidig hverdag i en meget dynamisk, international virksomhed, hvor der er vide rammer for din involvering på alle niveauer – baseret på evner og engagement. Omgangstonen er uformel og præget af vores værdier glæde, tillid og initiativ, som vi hver dag har fokus på at dyrke for at sikre et attraktivt og harmonisk arbejdsmiljø. 

Hvis du allerede nu kan se dig selv som elev i Genan, så skynd dig at sende din ansøgning, CV og evt. foto via "Ansøg nu" knappen eller job@genan.com senest den 28. juni 2021. Hvis du har yderligere spørgsmål til jobindholdet, så ring til bogholder Lise Molin Johansen på tlf. 87 28 30 46 hurtigst muligt. Vi forventer, at vores nye elev skal starte medio august 2021.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Sted

Genan A/S
Jegindøvej 16
8800 Viborg 

Praktisk

Ansøgningsfrist: 28. juni 2021
Tiltrædelse: Medio august 2021

Kontakt

Bogholder, Lise Molin Johansen
tlf.: 87 28 30 46 
job@genan.com.

Miljøvirksomheden Genan har mere end 30 års erfaring med dæk-genvinding og er med sine i alt seks højteknologiske fabrikker – én i Danmark, tre i Tyskland, én i Portugal og én i USA – verdens største dæk-recycler. Bæredygtighed er vores kerneværdi, og Genan er ved ressource-udnyttelsen af de enorme mængder udtjente dæk med til at løse et omfattende, globalt problem. Dette engagement for en bæredygtig fremtid kræver et dynamisk og dedikeret team, og vore mere end 300 passionerede medarbejdere udgør således kernen i vores organisation.

Mere fra Genan

Kom tættere på virksomheden


  Gem til senere

Bliv administrationselev hos Novozymes

Har du passion for administration, så er du vores nye administrationselev.

Samsøe Samsøe søger salgselever

Vi tilbyder en skræddersyet og aktuel uddannelse med fokus på salg.

Grib muligheden - BAUHAUS søger salgselever

Brænder du for kundekontakt og høj service? Så bliv elev hos Bauhaus

Fitness World søger Gym Staff i hele landet

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde?

NEXTSTOP er landet

Læs den nye udgave af vores uddannelsesmagasin NEXTSTOP og deltag i konkurrencen om en helt særlig præmie til dig og din skole

Læs mere

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Start din karriere i den mest fremadstormende og 100% danskejede sportskæde i landet.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere