Bliv Gym Staff i Fitness World

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde og hjælpe hele Danmark med at komme tilbage til de sunde vaner? 

Læs mere
top

Annonce

Bliv kontorelev i Lidl

I Lidl har vi et hav af karrieremuligheder efter endt uddannelse, og hvis du har lysten og viljen, får du, gennem dit 2-årige elevforløb, forudsætningerne for at kickstarte din videre karriere i Lidl #GrænseløseAmbitioner

Annonce

NEYE søger salgselever

Drømmer du om en karriere inden for mode, salg og service, og har du lysten til at gøre en positiv forskel og skabe resultater, er du måske den, som vi står og mangler i vores butikker i København?

Annonce

Bang & Olufsen

Er du klar til at blive en del af verdens mest eftertragtede audiobrand? Vi søger lige nu trainees indenfor flere spændende områder.

Annonce

Salgselev - Harald Nyborg

Drømmer du om udfordringer? Harald Nyborg søger salgselever i hele landet

Ansøgningsfristen er udløbet

Ambitiøs kontorelev til PensionDanmark


Uddan dig i PensionDanmark

Som kontorelev placeres du centralt i vores organisation med fast base i HR. Teamet består af tre dygtige medarbejdere, som varetager en bred vifte af opgaver inden for HR-området i relation til PensionDanmarks mange medarbejdere og ledere.  

Som elev vil du opnå bred erfaring med forskellige administrative opgaver inden for HR-området. Du vil blive involveret i vores mange rekrutteringsprocesser, hvor du fx skal udarbejde og publicere stillingsopslag samt koordinere jobsamtaler med både ledere og kandidater. Du vil også blive involveret i onboarding af nye kollegaer, afholdelse af forskellige medarbejderarrangementer samt andre personaleadministrative opgaver, fx gaveadministration i forbindelse med runde fødselsdage, barsel og jubilæer.

Du vil også periodevis blive placeret i andre teams, herunder Ledelsessekretariatet, Corporate Sustainability, samt Intern Service. I Ledelsessekretariatet vil du få prøvet kræfter med sekretariatsbetjening af vores bestyrelser, ledelsesbetjening, møde- og eventplanlægning og meget mere. I Corporate Sustainability vil du være med under udformning af husets CSR-rapport, ligesom du skal hjælpe med at læse materiale igennem forud for afstemning på generalforsamlinger, lave konkurrentovervågning samt assistere i forhold til datavalidering. I Intern Service vil du være gæsternes første møde med PensionDanmark samt knudepunkt for resten af huset.

I løbet af din elevtid vil du få indblik i den finansielle sektor samt opnå god forretningsforståelse.

Som kontorelev i PensionDanmark får du tilknyttet en elevansvarlig og en personaleleder, som vil følge dig gennem din 2-årige uddannelse samt have det daglige ansvar for din oplæring.

Om dig

Som udgangspunkt skal du have gennemført det obligatoriske EUX-forløb. Har du gennemført en HHX, kan du dog påbegynde hovedforløbet direkte, mens elever med en anden gymnasial baggrund end HHX skal gennemføre et grundforløb på 5 uger. Du kan læse mere om de formelle krav her.  

Det er vigtigt, at du som person er ansvarsfuld og motiveret til at lære. Vi vil bestræbe os på at oplære dig grundigt, men det er samtidig vigtigt, at du kan udvise engagement og tage medansvar for både dine opgaver og din uddannelse. Du skal desuden kunne trives i en dynamisk hverdag, hvor opgaver, prioriteter og mål hurtigt kan skifte.  

Du har gode formuleringsevner i dansk både skriftligt og mundtligt og kan arbejde med Office-pakken og har generelt flair for it. Du er lærenem, nysgerrig, omhyggelig og motiveret til at løse opgaver med høj kvalitet. Du er omgængelig, har situationsfornemmelse og kan agere professionelt. Du kan også arbejde i teams såvel som mere selvstændigt, afhængig af opgaven.

Yderligere information

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at skrive en e-mail til vores HR-chef Mia Jørgensen på mjo@pension.dk eller til vores HR-konsulent Lukas Norman Andersen på lna@pension.dk.

Vi indkalder og afholder samtaler løbende, og opslaget vil blive taget ned, når den rette kandidat er fundet.

PensionDanmark sørger for, at du bliver tilmeldt kontorelevuddannelsen. Forventet opstart er i august eller september måned.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

PensionDanmark
Langelinie Allé 43
2100 København Ø

Praktisk

Ansøgningsfrist: 18. juni 2021
Tiltrædelse: August / september 2021

Kontakt

HR-chef, Mia Jørgensen
mjo@pension.dk 

eller 

HR-konsulent, Lukas Norman Andersen
lna@pension.dk.

Om PensionDanmark

PensionDanmark er et arbejdsmarkedspensionsselskab med over 765.000 medlemmer og en samlet formue på 290 mia. kr. Vi er ejet er af en række fagforeninger og arbejdsgiverorganisationer og arbejder for at sikre vores mange medlemmer et sundt og langt arbejdsliv samt en økonomisk tryg alderdom. Vores kundetilfredshed er høj, og vi er digitale frontrunners i branchen blandt andet i forhold til brugen af machine learning og software-robotter. Ansvarlighed og bæredygtighed er desuden en central del af vores DNA, og FN’s 17 verdensmål udgør værdigrundlaget for vores aktiviteter.

I 2020 blev PensionDanmark kåret som Europas bedste pensionsselskab for femte gang.

Mere fra PensionDanmark

Kom tættere på virksomheden


Vi glæder os til at læse din ansøgning!

  Gem til senere

Bliv administrationselev hos Novozymes

Har du passion for administration, så er du vores nye administrationselev.

Samsøe Samsøe søger salgselever

Vi tilbyder en skræddersyet og aktuel uddannelse med fokus på salg.

Grib muligheden - BAUHAUS søger salgselever

Brænder du for kundekontakt og høj service? Så bliv elev hos Bauhaus

Fitness World søger Gym Staff i hele landet

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde?

NEXTSTOP er landet

Læs den nye udgave af vores uddannelsesmagasin NEXTSTOP og deltag i konkurrencen om en helt særlig præmie til dig og din skole

Læs mere

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Start din karriere i den mest fremadstormende og 100% danskejede sportskæde i landet.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere