Bliv Gym Staff i Fitness World

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde og hjælpe hele Danmark med at komme tilbage til de sunde vaner? 

Læs mere
top

Annonce

Bliv kontorelev i Lidl

I Lidl har vi et hav af karrieremuligheder efter endt uddannelse, og hvis du har lysten og viljen, får du, gennem dit 2-årige elevforløb, forudsætningerne for at kickstarte din videre karriere i Lidl #GrænseløseAmbitioner

Annonce

NEYE søger salgselever

Drømmer du om en karriere inden for mode, salg og service, og har du lysten til at gøre en positiv forskel og skabe resultater, er du måske den, som vi står og mangler i vores butikker i København?

Annonce

Bang & Olufsen

Er du klar til at blive en del af verdens mest eftertragtede audiobrand? Vi søger lige nu trainees indenfor flere spændende områder.

Annonce

Salgselev - Harald Nyborg

Drømmer du om udfordringer? Harald Nyborg søger salgselever i hele landet

Ansøg nu

Teknisk designerelev til dokumentation af elnet


Vil du være med til at designe, vedligeholde og kvalitetssikre vores anlægsdata til gavn for interne og eksterne kunder? 

Er du vores nye elev, der motiveres ved at have orden på tingene, sans for detaljen og styr på deadlines, også når der er travlt? Så er det måske lige dig, vi har brug for som vores nye teknisk designerelev. 

Opstart er den 1. september 2021 med arbejdsadresse i Virum. 

Du kommer til at være tilknyttet vores afdeling Dokumentation under Anlægningsprojekter, og som består af 18 engagerede kolleger, der alle glæder sig til at få dig som ombord. Vi er et support-baseret team med ansvar for at designe, vedligeholde og kvalitetssikre anlægsdata i vores GIS-system i tæt samarbejde med vores drift- og projektafdelinger. 

I det daglige arbejde er du ofte bineled mellem den administrative og den udførende del af virksomheden. Derfor samarbejder du med mange faggrupper. Du kommer til at arbejde med fremstilling, arkivering, administration og formidling af teknisk dokumentation. Det er derfor vigtigt, at du er smilende, imødekommende og ved hvad god service er. 

Vi forventer, at du har lyst til at lære, og at du tager ansvar for dine opgaver. 

Vi forventer ligeledes, at du har gennemført relevant grunduddannelse og adgangsbetingelserne til hovedforløbet for teknisk designer uddannelsen med speciale i bygge og anlæg. 

Som elev hos os bliver du en naturlig del af afdelingen og indgår i teamet på lige fod med dine kollegaer. 

Som person er du ikke bange for at tage fat, og god til at skabe relationer. Du har lyst til at arbejde selvstændigt, er engageret og sætter pris på at bruge både dine kreative evner og teknisk flair. Du er omhyggelig i dit arbejde. Du er god til at formulere dig mundtligt og skriftligt både på dansk og engelsk, og herudover er det vigtigt at du har et godt kendskab samt interesse for IT. 

Hos os får du en alsidig uddannelse gennem et spændende forløb med en travl hverdag, hvor der altid sker noget. Vi tilbyder dig en læreplads i en virksomhed, som arbejder med grøn omstilling og bæredygtighed på mange områder, og som kan give dig et godt afsæt for din videre karriere. Du kommer til at lære om at udarbejde tegne- og projektmateriale til vores forskellige anlægsprojekter og vores forskellige dokumentationsværktøjer (Designer Express, Hexagon G-Tech, Microstation, ArcFM og AutoCAD) 

Vi tilbyder et individuelt forløb med dig som aktiv medspiller, deltagelse i et elevnetværk på tværs af virksomheden, gode personalevilkår såsom tilbud om kantineordning, gratis adgang til fitnessrum, foruden løn efter overenskomst, pension md gruppelivsforsikring, dækning ved kritisk sygdom, heltidsulykkesforsikring og helbredssikring. Du får også betalt mobiltelefon og ADSL/bredbånd. 

Du kan læse mere om Nexel på vores hjemmeside nexel.dk

Vil du vide mere?

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Mads Bagger Højbjerg på tlf. 3032 6978. 

Vil du med på vores rejse? 

Lyder det spændende, så send allerede i dag en ansøgning. 

Vi har brug for en kortfattet ansøgning, CV og din grundforløbsbevis/karakterliste. Er du ved at være færdig med dit adgangsgivende forløb, så send din foreløbige karakterliste fra uddannelsen. 

Ansøgningsfrist er den 24. juni 2021. Vi afholder samtaler den 30. juni 2021 i Virum.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Nexel
Teknikerbyen 25
2830 Virum

Praktisk

Ansøgningsfrist: 24. juni 2021
Tiltrædelse: 1. september 2021

Kontakt

Mads Bagger Højbjerg
tlf. 3032 6978


.

Som kollega i Nexel er du en del af noget større.

I Nexel er vi specialisterne, der hjælper netselskaberne med at sikre, at elanlæggene virker, så strømmen kommer frem til elforbrugeren. Vi er over 500 kolleger, der overvåger, vedligeholder, udbygger og udvikler elnettet i et samspil med netselskaberne Cerius og Radius – og vi gør det døgnet rundt. Vi er synlige i hverdagen, når vi rykker ud i by og på land i vores biler med det karakteristiske X, og når vi arbejder på store anlægsprojekter. Er du klar til at rykke ud sammen med os? Nexel er en del af Andel-koncernen, der er en andelsejet energi- og fibernetkoncern.

Mere fra Nexel

Kom tættere på os :)


Vi glæder os til at modtage din ansøgning

  Gem til senere

Bliv administrationselev hos Novozymes

Har du passion for administration, så er du vores nye administrationselev.

Samsøe Samsøe søger salgselever

Vi tilbyder en skræddersyet og aktuel uddannelse med fokus på salg.

Grib muligheden - BAUHAUS søger salgselever

Brænder du for kundekontakt og høj service? Så bliv elev hos Bauhaus

Fitness World søger Gym Staff i hele landet

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde?

NEXTSTOP er landet

Læs den nye udgave af vores uddannelsesmagasin NEXTSTOP og deltag i konkurrencen om en helt særlig præmie til dig og din skole

Læs mere

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Start din karriere i den mest fremadstormende og 100% danskejede sportskæde i landet.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere