Kickstart din karriere i EY

Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning? Så bliv en del af teamet i EY!

Læs mere
top

Annonce

Bliv revisortrainee i BDO

Vi tilbyder dig altså en attraktiv revisoruddannelse med start i september 2022.

Annonce

Revisortrainee hos EY

Er du klar til at få sparket dine ambitioner i gang og udlevet dit potentiale? Hos EY er der rig mulighed for udvikling samt masser af internationale muligheder!

Annonce

Salgselev - Harald Nyborg

Drømmer du om udfordringer? Harald Nyborg søger salgselever i hele landet

Ansøgningsfristen er udløbet

Revisortrainee hos
Grant Thornton  

Vi søger nyuddannede HHX'ere til vores kontor i Hillerød

Bliv uddannet på vores eget akademi

I løbet af din traineetid kombinerer du teori med praksis via GT Akademi. Du deltager i 8 moduler, hvor du bliver undervist i grundlæggende revision, regnskab og skat m.v.

Derudover indebærer traineeforløbet, at du 2 gange om ugen læser HD om aftenen, og derefter fortsætter du på cand.merc.aud.-studiet samt muligvis også SR Akademiet, som gør dig til statsautoriseret revisor, hvis du ønsker at gå hele vejen – vi støtter dig naturligvis og betaler for din uddannelse. På sigt kan du også efter eget ønske blive indstillet til GT Akademi 2 – Grundlæggende Leder.

''Det lyder af meget på en gang, men det er ikke så slemt, som det lyder. Du er sammen med mange andre trainees i samme situation, og underviserne er rigtig gode og har selv været trainees, så de ved, hvordan de klæder dig bedst på. ''
Martin, revisortrainee

Intro

Din 1. uge...

er en introduktionsuge, hvor du bliver grundigt sat ind i, hvad GT er for en virksomhed, og de praktiske ting du skal vide. Lige fra dag 1 vil du som trainee blive mødt af et team af både andre trainees og erfarne kolleger. Vi stiller altid op, når nye kolleger skal introduceres.

Du får også fra første dag en mentor, som støtter og vejleder dig, og som sørger for, at du får tilført nye opgaver, i takt med at du udvikler dine kompetencer.

Din 2. uge og frem...

vil du langsomt få opgaver, der består af bogføring, revision og regnskabsopstillinger, og i takt med at du udvikler dig, kommer du også til at udføre kontrol af bogføring, ligesom du udarbejder årsregnskaber, selvangivelser og tager dig af en lang række andre regnskabs- og revisions mæssige opgaver.

”Mulighederne er rigtig mange. Hvis du tager ansvar, så får du også ansvar. Og så er det fedt, at min fremtid er banet for mig. Det er rart at tænke på.”
Karen, revisortrainee

Vi baner din karrierevej for dig

Traineeforløbet åbner mange døre. Du får erfaring med mange facetter af virksomhedsdrift og -økonomi og en unik viden, som du kan skrive på CV’et, og som giver dig jobsikkerhed og mulighed for udstationering i udlandet, hvis det har din interesse.

Cocktails og fisketur

Du bliver fra første dag en del af et fantastisk miljø med lige dele humor og seriøsitet, og hvor alle bidrager med noget forskelligt. Vores motto er, at jo mere sociale vi er, jo bedre er vi til at være faglige sammen.

“Jeg er med til at arrangere sociale arrangementer. Vi har lige været på cocktailkursus og fisketur og ude at skyde paintball. Det var cheferne, der fik flest blå mærker.”
Karen, revisortrainee

Vil du med på traineeholdet?

Uddannelsen starter 1. september 2021. Send din ansøgning hurtigst muligt via 'Ansøg nu' knappen.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning

Sted

Grant Thornton
Nordstensvej 11
3400 København Ø

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Tiltrædelse: 1. september 2021


Se vores trainee film


.

Selvom du er trainee, får du lov til det hele, og læringskurven er meget stejl. Så længe du er klar på at kaste dig ud i det. Det gjorde jeg.

Karen, revisortrainee

Det er meget alsidigt. Den ene dag sidder du med regnskab, og den næste dag er du ude på revision hos en kunde. Men du bliver lært rigtig godt op.

Martin, revisortrainee

Om os

Grant Thornton er en dansk revisions- og rådgivningsvirksomhed med internationalt netværk og er repræsenteret med mere end 50.000 ansatte i 140 lande. I Danmark er vi i øjeblikket 275 medarbejdere og forventer at vokse yderligere inden for de nærmeste år.

Vi har kontorer på Østerbro i København, i Hillerød og Roskilde Syd – alle steder danner historiske og charmerende – men topmoderniserede – bygninger rammen for arbejdsdagen.

Mere fra Grant Thornton 

Kom tættere på os :)


Vi glæder os til at høre fra dig!

  Gem til senere

Fiberline Composites A/S søger lærlinge

Fiberline står overfor en spændende rejse med udvidelsen af flere fabrikker i udlandet - skal du med på holdet?

Schou Company søger fotografelev

Brænder du for at levere fotos af høj kvalitet, og kan du være med til at sikre det rigtige udtryk i Schous billedmateriale?

NERO GROUP søger økonomielev

Vil du arbejde med alle aspekter af dit fag og fungere som professionel samarbejdspartner for vores kunder?

Samsøe Samsøe søger salgselever

Som salgselev bliver du fra start engageret i et levende arbejdsliv med masser af ansvar!

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere