Bliv Gym Staff i Fitness World

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde og hjælpe hele Danmark med at komme tilbage til de sunde vaner? 

Læs mere
top

Annonce

NEYE søger salgselever

Drømmer du om en karriere inden for mode, salg og service, og har du lysten til at gøre en positiv forskel og skabe resultater, er du måske den, som vi står og mangler i vores butikker i København?

Annonce

Bang & Olufsen

Er du klar til at blive en del af verdens mest eftertragtede audiobrand? Vi søger lige nu trainees indenfor flere spændende områder.

Annonce

Salgselev - Harald Nyborg

Drømmer du om udfordringer? Harald Nyborg søger salgselever i hele landet

Ansøg nu

WERD

Økonomielev til stjerne-team


Er du vild med tal, regnskab og økonomi - og ønsker du at blive en mester indenfor området?

Er du vild med tal, regnskab og økonomi - og ønsker du at blive en mester indenfor området? Så er du en klar kandidat til stillingen som vores nye økonomielev på en arbejdsplads, hvor socialt samvær og en hektisk hverdag baner vejen for succes. 

Vi tilbyder et traditionelt uddannelsesforløb med et 2 års praktikophold afbrudt af korte skoleophold med en afsluttende fagprøve - i perioden 1. september 2021 til 31. august 2023.

Velkommen til WERD

WERD står for We Are Distribution, og det er nøjagtig, hvad vi er. Vi er en distributionsvirksomhed, der siden 1995 har handlet og distribueret IT-hardware af højeste kvalitet til internationale og nationale kunder. 

Du finder vores hovedkontor og din nye arbejdsplads i Glostrup. I alt får du 37 passionerede og dygtige kolleger, som sammen driver en hyper-effektiv forretning. Der er godt gang i væksten, og derfor udvider vi nu vores team.

Din hverdag hos os

Dine arbejdsopgaver vil ligge indenfor all-round økonomi:

  • Debitorstyring 
  • Kreditorstyring 
  • Bogholderi 
  • Finansbogholderi 

Det hele sker i tæt samarbejde med vores økonomiansvarlige, der giver dig sparring og sørger for, at din tid hos os bliver sjov og med en stejl læringskurve. Jo dygtigere du bliver – jo mere ansvar får du.

Den rette elev

  • Du har (eller har afsluttet inden august) en HHX eller tilsvarende gymnasial uddannelse (STX, HTX eller HF suppleret med 5 ugers EUS) med et godt gennemsnit 
  • Du er struktureret og detaljeorienteret 
  • Du har flair for tal og stiler hele tiden efter at blive endnu bedre

Det forventes ikke, at du har styr på det hele før din opstart. Men vi forventer, at du har lyst og mod til at lære – og at du vil investere en masse energi i at sætte dig ind i tingene. 

Som person er du serviceminded, selvstændig og glad - og klar til at bidrage med dit kvikke hoved og positive indstilling.

The WERD feeling

Vi synes, at det skal være rart at gå på arbejde. Vi er ikke blege for at sige, at fundamentet i WERD bygger på en helt unik arbejdskultur, som vi gør meget ud af at dyrke – både professionelt og socialt.

Allerede fra dag 1 vil du mærke den følelse af entreprenørskab, som motiverer os til at yde vores bedste for at nå et fælles mål. Samtidig har vi et rigtigt godt socialt sammenhold – om det er igennem planlagte arrangementer såsom DHL-stafet, sommerfest og julefrokost eller blot over et slag bordfodbold i pausen.

Interesseret?

Hvis du er interesseret i at blive vores nye kollega, så send os en ansøgning, hvor du sætter nogle ord på dig selv, hvad der motiverer dig ved stillingen og hvorfor du er den helt rette. Endvidere bedes du sende os dit CV inklusive en udskrift af dine karakterer.

Tryk på knappen ”Ansøg nu” og send os din ansøgning. Bemærk at du viderestilles til vores rekrutteringssystem ’quick apply’ hos Jobindex.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

WERD
Sydvestvej 55
2600 Glostrup

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2021.

Hør Maria fortælle om sit job som Account Manager og få et indtryk af WERD


The Mission

Our mission at WERD is to provide the market place with relevant goods within a competitive price range. We trade exclusively with high-tech commodities and are thus experts at forecasting trends and how the market develops. The most important thing for us is trust. That our clients and partners can trust us. That is why we emphasize transparency, reliability and timely deliveries.

Our Values

Teamwork
We drive success through strong collaboration and communication

Trust 
We appreciate differences, transparency and mutual respect 

Passion

Is a part of us – every day

Efficiency

We are ambitious, always working on improvement and simplicity to add value 

Mere fra WERD 

Kom tættere på os :)


Vi glæder os til at høre fra dig!

  Gem til senere

Sølvsten og Skive biler søger salgsrådgiverelever

Brænder du for god kundeservice og salg?

Samsøe Samsøe søger salgselever

Vi tilbyder en skræddersyet og aktuel uddannelse med fokus på salg.

Grib muligheden - BAUHAUS søger salgselever

Brænder du for kundekontakt og høj service? Så bliv elev hos Bauhaus

Fitness World søger Gym Staff i hele landet

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde?

NEXTSTOP er landet

Læs den nye udgave af vores uddannelsesmagasin NEXTSTOP og deltag i konkurrencen om en helt særlig præmie til dig og din skole

Læs mere

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Start din karriere i den mest fremadstormende og 100% danskejede sportskæde i landet.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere