Kickstart din karriere i EY

Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning? Så bliv en del af teamet i EY!

Læs mere
top

Annonce

Bliv revisortrainee i BDO

Vi tilbyder dig altså en attraktiv revisoruddannelse med start i september 2022.

Annonce

Revisortrainee hos EY

Er du klar til at få sparket dine ambitioner i gang og udlevet dit potentiale? Hos EY er der rig mulighed for udvikling samt masser af internationale muligheder!

Annonce

Salgselev - Harald Nyborg

Drømmer du om udfordringer? Harald Nyborg søger salgselever i hele landet

Ansøgningsfristen er udløbet

Handelselever med fokus på det nordiske marked


Brænder du for salg og kundeservice? Og vil du blive klogere på support, ordreafgivelse og produktrådgivning? Hos MASCOT søger vi efter nye handelselever. Du kan forvente en spændende toårig handelsuddannelse i et dynamisk, internationalt miljø med dedikerede og hjælpsomme kollegaer. Skal det være dig?    

Hos MASCOT er det ikke kun vores produkter, der er af høj kvalitet – det er vores service også. Vi søger derfor en handelselev med fokus på salg til de nordiske markeder. Du refererer til lederen af kundeserviceafdelingen, og din vigtigste opgave bliver at give vores kunder og sælgere support på et niveau ud over det sædvanlige. Vi sørger for grundig oplæring, så du bliver klædt godt på til at kunne give dem netop det.

Dine opgaver
Som elev i kundeserviceafdelingen bliver du en del af et dedikeret team, der har fokus på at yde den bedste support for vores MASCOT-forhandlere og -sælgere via både telefon og mail.

Dine opgaver indebærer:

  • Opsætning af kunder på forskellige digitale platforme
  • Retur- og reklamationsbehandling
  • Produktrådgivning
  • Ordreindtastning
  • Support og ordreopfølgning i vores interne systemer

Udover at have et godt samarbejde med teamet i Danmark vil du også få et tæt samarbejde med vores kollegaer i kundeservice i Hanoi i Vietnam.

Når du starter din elevtid hos os, udarbejder vi sammen en elevplan. Den vil både indeholde faste opgaver, men også opgaver du selv kan få indflydelse på. På den måde tilpasser vi dit elevforløb, så det målrettes til dine ønsker og din motivation.

Herudover kan du også prøve at komme med vores eksterne sælgere ud af huset eller snuse til andre afdelinger, som du finder spændende, så du får en bedre forståelse af hverdagen i en international virksomhed.

Hvem er du?
Du har enten færdiggjort det adgangsgivende grundforløb på en erhvervsuddannelse eller færdiggjort HHX.

Du er imødekommende og hjælpsom, og du begejstres af at levere god kundeservice og support. Du har holdånd og er samtidig selvstændig i din opgaveløsning. Du er ihærdig og kvalitetsbevidst, ligesom du naturligt overholder aftaler og deadlines. Du brænder for at yde den bedste kundeservice i en hverdag, hvor din struktur og dit overblik er med til at skabe succes.

Vi forventer desuden, at du har flair for IT – særligt Excel. Derudover er du sprogligt stærk på dansk både skriftligt og mundtligt. Behersker du engelsk i skrift og tale, er det også et plus.

Vi tilbyder
Hos os får du et job i en organisation, der vil gøre alt for at skabe succes sammen med dig, der har den rette indstilling og det rette engagement. Derudover kommer du til at arbejde i en dynamisk virksomhed, hvor vi vægter åbenhed og arbejdsglæde højt.

MASCOTs domicil er beliggende lige ved Herning-motorvejen og hovedvej A13, hvorved der er nem tilgang i bil fra hele det midtjyske og østjyske område.

Ansøgning

Vi læser ansøgninger løbende og ser frem til at modtage din ansøgning snarest muligt.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
7442 Engesvang

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 15. august 2021 eller 1.september 2021

Kontakt

Heidi Høegh Nielsen
tlf.: 87 24 47 42.

Hos MASCOT vil du uden tvivl få en lærerig elevplads! Jeg har efterhånden været hos MASCOT i to år, og jeg har lært mere, end jeg turde drømme om. Hvis du er engageret og villig til at udfordre dig selv samt blive klogere på arbejdsmarkedet, så giver MASCOT dig muligheden. En af de ting som jeg især har sat pris på hos MASCOT er, at du har frihed under ansvar – det mener jeg er en vigtig del af ens udvikling som elev. Derudover får man fantastiske kollegaer, der altid er klar til at hjælpe eller frisk på en lille joke. Som handelselev hos MASCOT vil du få et tæt samarbejde med kunder, sælgere og interne kollegaer, der er med til at skabe den gode arbejdsplads og en lærerig elevtid.

Stine, handelselev med speciale i salg, færdiguddannet august 2021

Bliv en del af en stærk kultur

MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed. Hos os får du stort ansvar, samtidig med at vores ledere gennem coaching, motivation og opfølgning skaber fundament for faglig og personlig udvikling af de enkelte medarbejdere.

MASCOT er også en familievirksomhed og er helt grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden ordentligt og med respekt. Det er også den tilgang, vi har til vores kunder og andre samarbejdspartnere. Vi gør os umage med at tilbyde en professionel og fremsynet løsning. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet.

Topmoderne rammer skabt til arbejdsglæde og dynamik

Siden 2018 har vi haft til huse i vores domicil i Pårup vest for Silkeborg. Herfra tilbyder vi en dynamisk hverdag i topmoderne fysiske rammer, både hvad angår interiør og eksteriør. Domicilet er bygget og indrettet med fokus på fællesskabet, et godt arbejdsmiljø og støtter de interne arbejdsgange. Frokosten laves af vores dygtige kokke i restauranten, og både før og efter arbejde kan du frit benytte vores velindrettede fitnesscenter med state-of-the-art maskiner.

Mere fra Mascot International A/S 

Kom tættere på os :)


Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

Fiberline Composites A/S søger lærlinge

Fiberline står overfor en spændende rejse med udvidelsen af flere fabrikker i udlandet - skal du med på holdet?

Schou Company søger fotografelev

Brænder du for at levere fotos af høj kvalitet, og kan du være med til at sikre det rigtige udtryk i Schous billedmateriale?

NERO GROUP søger økonomielev

Vil du arbejde med alle aspekter af dit fag og fungere som professionel samarbejdspartner for vores kunder?

Samsøe Samsøe søger salgselever

Som salgselev bliver du fra start engageret i et levende arbejdsliv med masser af ansvar!

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere