Bliv Gym Staff i Fitness World

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde og hjælpe hele Danmark med at komme tilbage til de sunde vaner? 

Læs mere
top

Annonce

NEYE søger salgselever

Drømmer du om en karriere inden for mode, salg og service, og har du lysten til at gøre en positiv forskel og skabe resultater, er du måske den, som vi står og mangler i vores butikker i København?

Annonce

Bang & Olufsen

Er du klar til at blive en del af verdens mest eftertragtede audiobrand? Vi søger lige nu trainees indenfor flere spændende områder.

Annonce

Salgselev - Harald Nyborg

Drømmer du om udfordringer? Harald Nyborg søger salgselever i hele landet

Ansøg nu

Bliv speditørelev hos Scan Global Logistics


VIL DU HAVE MULIGHEDEN FOR AT KICKSTARTE EN INTERNATIONAL KARRIERE? SÅ BLIV SPEDITØRELEV HOS SCAN GLOBAL LOGISTICS PÅ VORES KONTOR I ENTEN ESBJERG ELLER VIBY J.

Vi søger lige nu 2 søfragtselever til vores kontor i hhv. Esbjerg og Viby J til ansættelse senest d. 1. september 2021 – og der er gode muligheder for fastansættelse i både ind- og udland efter endt forløb.

Mulighederne venter på dig

Hvis du vil være ekspert i nationale og internationale transporter via enten land, sø eller luft, så er vi det rigtige sted for dig. 

Du vil komme til at arbejde sammen med innovative speditører, som altid vil gå den ekstra mil for at finde de bedste løsninger for vores kunder. Samtidig lægger vi stor vægt på, at vi skal have det sjovt sammen i en uformel atmosfære, hvor der er plads til at fejle og lære. 

For os er hver udfordring en mulighed for at udvikle dine evner, og netop derfor er vores elevforløb skræddersyet til at udvikle dig til at blive en af de bedste i branchen. 

Med over 1850 kollegaer rundt om i verden fordelt på mere end 120 kontorer har du altid support, både fra din nærmeste kollegaer, men også på tværs af landegrænser – og får et globalt netværk, som hjælper dig med at lykkes i hverdagen. 

Hvad laver en speditør?

Som speditørelev hos os planlægger du, hvordan varer transporteres fra A til B i Danmark og resten af verden. Det kan for eksempel være en kunde som skal have fragtet varer fra Kina til Danmark inden for en bestemt tidsfrist og til den helt rigtige pris, men hvad gør du hvis en havn bliver lukket eller et fly aflyses? Her skal du som speditør få det hele til at gå op i en højere enhed samtidig med at holde et højt serviceniveau over for vores kunder. 

Har du, hvad der skal til?

Spedition handler om mennesker, så det er vigtigt, at du er god til at tale med andre, kan finde løsninger og tænke hurtigt. Du forstår samtidigt, at kundeservice er nøglen til din og vores succes. 

Det afgørende for os er din indstilling, dit engagement og dine ambitioner, samt at du er nysgerrig efter at lære nyt og åben over for nye udfordringer. Resten lærer vi dig! 

Bliv en del af holdet

Selve speditøruddannelsen finder sted på et af vores 9 kontorer i Danmark og er et 2-årigt forløb inden for vejtransport, sø- eller luftfragt. Du bliver en del af et elevhold, der følges ad hele vejen. Uddannelsen veksler mellem teori og praktik og garanterer derfor både faglig og professionel udvikling, samtidig med at du hurtigt får ansvar og stor selvstændighed i din dagligdag. 

Din baggrund

  • Du har gennemført en HHX, STX, HTX, HF eller EUX med et godt resultat. Har du en STX, HTX eller HF, skal du tage fem ugers supplerende EUS-kursus. 
  • Du har kørekort til bil (kategori B), og du taler og skriver godt engelsk. 
  • Det er en fordel, hvis du har haft et studiejob, som har givet dig en handels- og forretningsmæssig forståelse, eller haft et længerevarende ophold i udlandet. Dette er dog ikke et krav. 

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning allerede nu, for vi holder samtaler løbende, og har en forventet opstart senest d. 1. september 2021. Læs mere og ansøg her. 

Vil du vide mere, så kontakt Ditte Rasmussen, People & Culture, på telefon 32 48 00 05 eller besøg vores hjemmeside www.scangl.com

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Scan Global Logistics A/S
Esbjerg eller Viby J

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2021

Kontakt

Nordic People & Culture Consultant, Ditte Rasmussen
tlf.: 32 48 00 05.

SGL Trainee Program

I Scan Global Logistics er vores vigtigste aktiv medarbejderne. Derfor er vores elevforløb skræddersyet til at skabe den perfekte grobund for, at du kan udvikle dig til en af branchens bedste. Læringskurven er stejl, og vi stiller store krav til dit engagement og din indsats. Samtidig støtter vi op om din udvikling både personligt og fagligt hele vejen fra elev til udlært.Fra din allerførste dag som elev i Scan Global Logistics betragter vi dig som en del af holdet på lige fod med alle andre.Når du starter som elev i Scan Global Logistics, kan du se frem til en spændende, lærerig og udfordrende tid, hvor du selv med din egen indsats og engagement er med til at præge indholdet i din uddannelse. Læs mere om dine karrieremuligheder her.

Mere fra Scan Global Logistics

Kom tættere på virksomheden


VI GLÆDER OS TIL AT MODTAGE DIN ANSØGNING!

  Gem til senere

Sølvsten og Skive biler søger salgsrådgiverelever

Brænder du for god kundeservice og salg?

Samsøe Samsøe søger salgselever

Vi tilbyder en skræddersyet og aktuel uddannelse med fokus på salg.

Grib muligheden - BAUHAUS søger salgselever

Brænder du for kundekontakt og høj service? Så bliv elev hos Bauhaus

Fitness World søger Gym Staff i hele landet

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde?

NEXTSTOP er landet

Læs den nye udgave af vores uddannelsesmagasin NEXTSTOP og deltag i konkurrencen om en helt særlig præmie til dig og din skole

Læs mere

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Start din karriere i den mest fremadstormende og 100% danskejede sportskæde i landet.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere