Bliv Gym Staff i Fitness World

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde og hjælpe hele Danmark med at komme tilbage til de sunde vaner? 

Læs mere
top

Annonce

NEYE søger salgselever

Drømmer du om en karriere inden for mode, salg og service, og har du lysten til at gøre en positiv forskel og skabe resultater, er du måske den, som vi står og mangler i vores butikker i København?

Annonce

Bang & Olufsen

Er du klar til at blive en del af verdens mest eftertragtede audiobrand? Vi søger lige nu trainees indenfor flere spændende områder.

Annonce

Salgselev - Harald Nyborg

Drømmer du om udfordringer? Harald Nyborg søger salgselever i hele landet

Ansøg nu

Indkøbselev søges til AO's indkøbsafdeling


Brænder du for at lære? Lyder indkøb, leverandørforhandlinger og prissætning som noget for dig? -Ja, så er du måske vores nye talent?

Kunne du tænke dig at blive en del af vores team og gå en spændende tid og karriere i AO i møde? Så er vi klar til at tage imod dig og tage ansvar for din uddannelse, hvor dine nye kolleger altid er klar til at støtte dig. Lyt til dem, sug til dig og lad dem hjælpe dig fremad - for sådan får du mest ud af at være elev i AO.

Vores samlede indkøbsteam for El-VVS-VA og Værktøj består af 23 dygtige medarbejdere, fordelt i forskellige underafdelinger: Operationelt indkøb, Koordineret indkøb og Kommercielt indkøb.

Fremtiden er din - Er du klar til at gribe den og gå en spændende tid og karriere i møde?

Din hverdag

vil være fyldt med alt fra faste daglige opgaver, her og nu opgaver, længerevarende projekter samt oplæring i diverse indkøbsdicipliner. En ting er sikkert: det bliver aldrig kedeligt, og du vil opleve en varieret hverdag med et godt mix af opgaver – alt sammen med fokus på din læring.

Du kan se frem til ansvar og medansvar for projekter af både kortere og længere varighed. Projekterne vil så vidt muligt være tilpasset de områder, du på det givne tidspunkt har fokus på at lære. På den måde får du mulighed for at kombinere teori og praksis bedst.

Du bliver fast tilknyttet vores indkøbsafdeling på AO’s hovedkontor i Albertslund, hvor du bliver fulgt tæt af din kommende leder og vores elevansvarlige i HR gennem hele dit uddannelsesforløb, så vi sørger for, at vi sammen når dine og vores mål.

Hvad kommer du til at arbejde med?

 • Dagligt indkøb fra dine egne faste leverandører i vores indkøbssystem Slim4 
 • Håndtering af ordrebekræftelser samt opfølgning på indkøbsordrer 
 • Oprettelse af varer Stamdataoptimering 
 • Håndtering af Leverandørreklamationer 
 • Daglig leverandørkontakt og kontakt med salget vedr. forskellige indkøb-issues 
 • Deltagelse i diverse ad hoc aktiviteter vedr. optimering af afdelingen

Din uddannelse

Den 2-årige elevuddannelse starter den 1. september 2021 eller senere efter aftale. Din skolegang bliver på U/Nord i Lyngby og består af 5 ugers undervisning i dine specialefag, som er: Indkøb, leverandørkontakt, kalkulation, sortimentsvurdering og pris- og kvalitetskontrol samt 2-6 ugers undervisning i valgfrie specialefag – dem vælger vi i fællesskab, så du får det bedste udbytte!

Udover skoleopholdet vil der være praktikophold i AO’s Kompetencecenter og logistikafdeling samt intern undervisning på AO’s hovedkontor i Albertslund.

Din karriere

AO er en virksomhed med en stærk kultur, hvor vi tager uddannelsen af vores elever seriøst. Du bliver en del af et professionelt team, hvor din indsats er vigtig for vores ledere og medarbejdere. Derudover tilbyder vi pensionsordning, rigtig gode udviklings- og uddannelsesmuligheder, frivillig helbredsordning samt kantineordning.

Vores krav

Du behøver ikke på forhånd at vide noget særligt om marketing eller byggebranchen – det skal vi nok lære dig. Det vigtigste er, at du har vilje, gåpåmod og initiativ – og at du brænder for at vise, hvad du dur til. Vi forventer, at du er nysgerrig og klar til at lytte og lære.

Du skal naturligvis have bestået en af følgende eksaminer inden den 1. september 2021:

 • EUD (med de uddannelsesspecifikke fag inden for handel eller detail) 
 • EUX (med de uddannelsesspecifikke fag inden for handel eller detail) 
 • HHX 
 • STX* 
 • HF* 
 • HTX* 
*Elever med stx, hf eller htx skal gennemføre et grundforløb, før de kan starte som elev. Grundforløbet er på 5 uger. Kontakt din nærmeste handelsskole hvis du er i tvivl.

Er du over 25 år og dermed voksenelev, bedes du vedlægge en realkompetencevurdering, der fastlægger indholdet og længden af uddannelsesforløbet på baggrund af den din tidligere uddannelse og erhvervserfaring.

Ansøgning og kontakt

Send dit CV og ansøgning til os snarest eller ring hvis du har spørgsmål vedrørende elevpladsen. Vi indkalder løbende til samtale og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rigtige elev er fundet. .

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Brødrene A & O Johansen A/S
Rørvang 1
2620 Albertslund

Praktisk

Ansøgningsfrist: 31. juli 2021
Tiltrædelse: 1. september 2021

Kontakt

HR-assistent Stine Vejborg
tlf.: 70 28 00 97
stv@ao.dk.

Om os

Brødrene A & O Johansen A/S er en danskejet koncern, som blev grundlagt i 1914, og børsnoteret i 1963. AO er som grossist en af de førende videns- it- og logistikvirksomheder inden for byggebranchen med ca. 750 medarbejdere på hovedsædet i Albertslund samt i filialerne i Danmark, Sverige og Norge. Med sortimenter inden for VVS, EL, VA og Værktøj henvender koncernen sig til det professionelle marked via AO og til det private marked via BilligVVS.dk, LavprisVVS.dk, Greenline.dk, LampeGuru.dk, LavprisEl.dk, VVSochBad.se, BilligVVS.no og LampeGuru.no. Yderligere information kan hentes på www.ao.dk.

Mere fra AO 

Kom tættere på os


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Sølvsten og Skive biler søger salgsrådgiverelever

Brænder du for god kundeservice og salg?

Samsøe Samsøe søger salgselever

Vi tilbyder en skræddersyet og aktuel uddannelse med fokus på salg.

Grib muligheden - BAUHAUS søger salgselever

Brænder du for kundekontakt og høj service? Så bliv elev hos Bauhaus

Fitness World søger Gym Staff i hele landet

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde?

NEXTSTOP er landet

Læs den nye udgave af vores uddannelsesmagasin NEXTSTOP og deltag i konkurrencen om en helt særlig præmie til dig og din skole

Læs mere

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Start din karriere i den mest fremadstormende og 100% danskejede sportskæde i landet.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere