Bliv revisortrainee i Deloitte 

Kom med - og bliv en del af et ungt fællesskab i Danmarks størte revisions- og rådgivningshus. 

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

Bliv revisor
- Start din karriere som Trustbuilder hos PwC

Annonce

KPMG søger revisortrainees 

Grib chancen nu og bliv revisortrainee hos KPMG. Du får en spændende, udfordrende og ikke mindst lærerig start på din karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

Bliv logistikassistentelev hos FREJA i Stilling


FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Vi søger talenter - derfor har vi brug for dig!

Hos FREJA er det vigtigste aktiv vores medarbejdere, og vi har brug for dig til at bringe os videre i et konkurrencepræget marked. Vi søger lige nu en logistikassistentelev til vores afdeling i Stilling med opstart 1. september 2021.

Hos FREJA tilbyder vi dig et skræddersyet elevforløb i vores logistikafdeling. Du får et solidt og grundigt kendskab til hele logistikforløbet og de bedste forudsætninger for en succesfuld elevtid. Vi giver dig de fornødne kompetencer, så du kan håndtere mange forskellige opgaver samt kunder i ind- og udland. Vi afvikler et internt uddannelsesforløb, hvor du lærer teorien, så du sikkert kan føre det ud i praksis. Derudover samler vi alle elever flere gange i løbet af uddannelsesforløbet til seminarer og teambuilding på tværs af afdelingerne, hvilket skaber sammenhold mellem vores elever.

Logistikassistentuddannelsen er toårig, og i løbet af perioden vil der være 7-9 ugers skoleophold på IBC i Kolding.

Vi tilbyder dig

Hos FREJA får du branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet, fleksibilitet, selvstændigt ansvar og en uformel omgangstone. Vi arbejder i et moderne og innovativt miljø med avancerede IT-systemer samt attraktive arbejdsforhold og personalegoder bl.a. byder vi på en lækker frokostordning, fitnessrum til fri afbenyttelse og pensionsordning. Derudover har vi en aktiv personaleforening, som sørger for sjove oplevelser med dine kolleger.

Vi værner om vores særlige FREJA-kultur, der er defineret af vores værdier. Kvalitet, ærlighed og troværdighed har været retningslinjer for vores virksomhed og medarbejdere siden starten i 1985.

Kvalifikationer

For at blive optaget på elevuddannelsen er det en forudsætning, du har færdiggjort HHX, EUX eller EUD-S (handel). Det vigtigste er dog din personlighed og indstilling til tingene. Vi søger dig, der

  • er målrettet, initiativrig og har flair for godt købmandskab 
  • har overblik og er løsningsorienteret 
  • har it flair og kan arbejde i excel 
  • befinder sig godt med at arbejde i et miljø, hvor tingene går hurtigt, og tempoet er højt tør og er god til at tale med mennesker på forskellige niveauer og af forskellige nationaliteter '
  • tager ansvar og er i stand til at træffe beslutninger

Vil du være en del af holdet?

Hvis du vil være en del af holdet, så upload din ansøgning og CV hurtigst muligt via 'Ansøg nu' nedenfor. Vi inviterer løbende relevante kandidater til samtale, og stillingen er aktiv, indtil den rette kandidat er fundet. Hvis du har spørgsmål til stillingen eller det at arbejde hos FREJA, er du velkommen til at kontakte Logistics & Healthcare Director Morten Bruun-Kristensen. Vi glæder os til at høre fra dig. Du kan læse mere om FREJA på vores hjemmeside www.freja.dk.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

FREJA Transport  & Logistics A/S
Ørstedsvej 11
8660 Skanderborg

Praktisk

Ansøgningsfrist: 2. august 2021
Tiltrædelse: 1. september 2021

Kontakt

Logistics & Healthcare Director
Morten Bruun-Kristensen
tlf.: 9670 5422
muk@freja.comLæs mere om FREJA som arbejdsplads


.

FREJA er bindeleddet mellem afsender og modtager.

Hos FREJA Transport & Logistics tilbyder vi dedikerede løsninger inden for transport, logistik og oplagring i både Europa og i resten af verden. Hos os får du en skræddersyet og personlig service, hvor du altid er sikret en god kvalitet. Virksomheden har været privatejet siden sin grundlæggelse i 1985, og med vores afdelinger i både Danmark, Sverige, Norge, Finland, Polen og Kina er vi blandt de førende virksomheder inden for transport og logistik i Norden.

Mere fra FREJA 

Kom tættere på os :-)


Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Indkøbselev i KYOCERA UNIMERCO?

Bliv elev, hvis du har købmandsskab i blodet og vil arbejde med indkøb i en virksomhed, hvor du kommer til at gøre en forskel fra dag ét! 

Er du vild med kundekontakt og har du en god fornemmelse for tal?

Så bliv en del af vores ChangeMaker program, der sætter dig og dit potentiale i spil. Send din ansøgning til 2023 holdet allerede i dag!

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere