Bliv Gym Staff i Fitness World

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde og hjælpe hele Danmark med at komme tilbage til de sunde vaner? 

Læs mere
top

Annonce

NEYE søger salgselever

Drømmer du om en karriere inden for mode, salg og service, og har du lysten til at gøre en positiv forskel og skabe resultater, er du måske den, som vi står og mangler i vores butikker i København?

Annonce

Bang & Olufsen

Er du klar til at blive en del af verdens mest eftertragtede audiobrand? Vi søger lige nu trainees indenfor flere spændende områder.

Annonce

Salgselev - Harald Nyborg

Drømmer du om udfordringer? Harald Nyborg søger salgselever i hele landet

Ansøg nu

Digital Business Elev hos Bang & Olufsen


Er du ambitiøs og leder du efter en karrierevej inden for E-Commerce, hvor du kan blive en del af et internationalt miljø med høj faglighed? 

Bliv en del af Bang & Olufsen og få mulighed for at: 

  • få udfordrende arbejdsopgaver og stort ansvar 
  • få faglig sparring og support 
  • blive en del af en virksomhed med et verdenskendt brand 
  • tage en spændende kontoruddannelse med solide fremtidsmuligheder 

En lille afdeling med et stort netværk 

Du bliver en del af Bang & Olufsen, som har en ung og dynamisk afdeling placeret i Lyngby. Digital markedsføring og e-handel er dine største fokusområder, og der er fuld fart på i hverdagen. Som elev arbejder du på lige fod med dine dygtige og topprofessionelle kollegaer, og de vil give dig et 2-årigt elevforløb med solid og kompetent sparring og support. Desuden vil du i stillingen arbejde på tværs af mange afdelinger i Bang & Olufsen, såvel nationalt som internationalt. Du får i det hele taget utrolig mange spændende netværksmuligheder. 

Et enestående elevforløb med gode karrieremuligheder 

Dit arbejde vil have fokus på E-Commerce, og du vil blive en del af vores globale E-Commerce team. Du vil blive involveret i alle aspekter af E-Commerce i en global webshop, fra at hente kunden til vores site og sikre salg, og til den efterfølgende support. Du vil arbejde sammen med teamet på en række opgaver og gradvist få dine egne ansvarsområder. E-Commerce er i hastig vækst, og vores udvikling går hurtigt, og vores ambitioner er høje. 

Der er rig mulighed for læring i denne stilling, som også indebærer rigtig gode karrieremuligheder. Sideløbende med din elevstilling bliver du tilknyttet den 2-årige uddannelse ”Digital Handel” på Aarhus Business College. Du kan læse mere om uddannelsen her

Ambitiøs og selvstændig elev 

  • Du har bestået eller forventer at bestå HHX 
  • Du har interesse for e-handel og digital markedsføring 
  • Du har besluttet at skabe en karriere inden for markedsføring 
  • Du behersker dansk og engelsk både mundtligt og skriftligt på højt niveau 
  • Dine it-kompetencer er stærke 

Som person har du et energisk drive kombineret med en undersøgende og grundig tilgang til dine opgaver. Du nyder at blive stillet over for nye udfordringer, og en af dine stærke sider er at løse administrative opgaver. Du har en naturlig passion for skriftlig kommunikation og samtidig en god sans for detaljerne. 

- Opstart er september eller efter nærmere aftale. 

Er du klar til at blive en del af verdens mest eftertragtede audiobrand? 

Så send os dit CV og ansøgning ved at klikke på "Ansøg nu". Vi behandler ansøgninger løbende, så søg stillingen hurtigst muligt. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte HR Konsulent, Marie Krarup: marl@bang-olufsen.dk

Bemærk: Ansøgninger kommer kun i betragtning, hvis de er sendt via ”Ansøg nu”-knappen. Læs mere om vores rekrutteringsproces og udforsk dine karrieremuligheder hos Bang & Olufsen her

Samarbejde og gensidig respekt driver innovation 

Vi er en global virksomhed med omkring 900 medarbejdere, der opererer i mere end 70 lande verden over. Det er kun muligt, fordi vi er agile og giver plads til individuelle beslutninger samt arbejder med nogle af verdens største teknologi- og produktionspartnere. Vi arbejder med et fladt hierarki samt åben og ærlig kommunikation. Vi mener, at feedback er vigtig for udviklingen, både på individuelle plan og for virksomheden, og vores ledelse er baseret på at kunne sætte en klar retning og facilitere samarbejde på tværs af funktioner, grænser og sammen med partnere. Vi ved, at det er vigtigt at kunne lære af hinanden og udvise gensidig respekt. 

Vi er meget mere end en arbejdsplads 

Livet er sjovere, når man deler, og oplever det med andre. Vi samarbejder, skaber og innoverer på globalt plan hver eneste dag – og vi husker at nyde det hele sammen. Derfor afholder vi jævnligt musikfredage og sportsarrangementer, og vi samles ofte for at spise god mad sammen og fejre lokale traditioner centreret om vores fælles passion for musik.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Bang & Olufsen
Gammel Lundtoftevej 1B
2800 Kongens Lyngby

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt 
Tiltrædelse: September eller efter aftale

Kontakt

HR Konsulent, Marie Krarup
marl@bang-olufsen.dk.

Samarbejde og gensidig respekt driver innovation 

Vi er en global virksomhed med omkring 900 medarbejdere, der opererer i mere end 70 lande verden over. Det er kun muligt, fordi vi er agile og giver plads til individuelle beslutninger samt arbejder med nogle af verdens største teknologi- og produktionspartnere. Vi arbejder med et fladt hierarki samt åben og ærlig kommunikation. Vi mener, at feedback er vigtig for udviklingen, både på individuelt plan og for virksomheden, og vores ledelse af baseret på at kunne sætte en klar retning og facilitere samarbejde på tværs af funktioner, grænser og sammen med partnere. Vi ved, at det er vigtigt at kunne lære af hinanden og udvise gensidig respekt. 

Vi er meget mere end en arbejdsplads 

Livet er sjovere, når man deler og oplever det med andre. Vi samarbejder, skaber og innoverer på globalt plan hver eneste dag – og vi husker at nyde det hele sammen. Derfor afholder vi jævnligt musikfredage og sportsarrangementer, og vi samles ofte for at spise god mad sammen og for at fejre lokale traditioner centreret om vores fælles passion for musik.

Mere fra Bang & Olufsen

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Sølvsten og Skive biler søger salgsrådgiverelever

Brænder du for god kundeservice og salg?

Samsøe Samsøe søger salgselever

Vi tilbyder en skræddersyet og aktuel uddannelse med fokus på salg.

Grib muligheden - BAUHAUS søger salgselever

Brænder du for kundekontakt og høj service? Så bliv elev hos Bauhaus

Fitness World søger Gym Staff i hele landet

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde?

NEXTSTOP er landet

Læs den nye udgave af vores uddannelsesmagasin NEXTSTOP og deltag i konkurrencen om en helt særlig præmie til dig og din skole

Læs mere

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Start din karriere i den mest fremadstormende og 100% danskejede sportskæde i landet.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere